29 Μαΐου 2017

Γκολφ: Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος ο Τάιγκερ Γουντς!

Ο άλλοτε Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη του γκολφ βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ - Αφέθηκε ελεύθερος αλλά σύντομα θα περάσει από δίκη


Νέοι μπελάδες για τον Τάιγκερ Γουντς, τον πλέον αναγνωρίσιμο αθλητή γκολφ παγκοσμίως, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος και βρέθηκε στο κρατητήριο για λίγες ώρες.

Αφού μπόρεσε να ξεπεράσει το σκάνδαλο με τις παράλληλες σχέσεις που διατηρούσε και το οποίο του κόστισε το (πανάκριβο) διαζύγιο και την απώλεια ουκ ολίγων χορηγών, ο Αμερικανός γκολφερ επέστρεψε στην ενεργό δράση και έδειχνε να βρίσκει τον καλό του εαυτό, αλλά στη συνέχεια προέκυψαν τα προβλήματα τραυματισμών.

Ο Γουντς από τον περασμένο Φεβρουάριο δεν έχει αγωνιστεί, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στην πλάτη του κι ενώ την περασμένη εβδομάδα δήλωνε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί, πλέον έχει να αντιμετωπίσει άλλους μπελάδες.

Σε έλεγχο που του έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (03:00 τοπική ώρα) κι ενώ βρισκόταν κοντά στην οικεία του στην Φλόριντα, βρέθηκε να οδηγεί μεθυσμένος με αποτέλεσμα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Palm Beach απ’ όπου αφέθηκε ελεύθερος μετά από αρκετές ώρες.

Τώρα πλέον ο Γουντς θα περάσει από δίκη, ωστόσο ήδη η εικόνα του έχει πληγεί ξανά ενώ η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία δείχνει την… κατάσταση στην οποία βρίσκονταν την ώρα της σύλληψης του.