15 Μαΐου 2017

Τομ Χανκς: Χάλια οι διακοπές με τους Ομπάμα! [vid]

Ανοιξε την καρδιά του ο Τομ Χάνκς και μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στις διακοπές που έκανε μαζί με το πρώην προεδρικό ζεύγος Ομπάμα και την παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι.
Οι διακοπές μαζί τους δεν είναι τόσο φανταστικές όσο ακούγονται, υποστήριξε ο Τομ Χανκς.


Στην τελευταία εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αστειεύτηκε σχετικά με τις πρόσφατες διακοπές που είχε στη Γαλλική Πολυνησία με τη Μισέλ και τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπρους Σπρίνγκστιν και την Όπρα. «Κι εγώ και η Όπρα νευριάσαμε και αναρωτηθήκαμε; εκεί έχει οδηγηθεί ο κόσμος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Να μην μπορούμε, δηλαδή, να πάμε διακοπές με το σκάφος ενός δισεκατομμυριούχου στην Ταϊτή με έναν πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς να το μάθει κανείς;»

Ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να περιγράψει και αστεία περιστατικά που έζησε στο νησί κατά τη διάρκεια των διακοπών με τους εξίσου διάσημους παραθεριστές.

«Αποφασίσαμε να πάρουμε ποδήλατο και να εξερευνήσουμε τν περιοχή, αλλά εγώ πήρα το χειρότερο. Οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών πήραν όλα τα καινούργια φανταχτερά ποδήλατα, με δερμάτινες σέλες. Κι έφυγαν όλοι. Ο πρώην πρόεδρος, η Όπρα. Κι έμεινα εγώ πίσω με ένα ποδήλατο με το οποίο δεν μπορείς να μοιράσεις ούτε εφημερίδες».