29 Αυγούστου 2017

Απίστευτες σκηνές με… χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας και εσώρουχο στο Δημαρχείο της Βέροιας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν μέσα και έξω από το Δημαρχείο της Βέροιας το βράδυ την Δευτέρας 28 Αυγούστου, όταν ένας κάτοικος της Βεργίνας αιφνιδίασε τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, ένας κτηνοτρόφος από τη Βεργίνα παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Βέροιας ο οποίος έλαβε το λόγο και αφού συστήθηκε εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την κατάσταση που επικρατεί κάθε καλοκαίρι στην περιοχή Πλατανάκια της Βεργίνας. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο και διακίνηση ναρκωτικών.

Η συγκεκριμένη αναφορά, καθώς και η προηγούμενη ότι το δημοτικό συμβούλιο «πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν ξέρουν τι γίνεται στην περιοχή», προκάλεσαν αντιδράσεις , με αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος του σώματος, Μιχάλης Σουμελίδης, που εκείνη την ώρα προήδρευε της συνεδρίασης να του αφαιρέσει το λόγο.

Αποχωρώντας ο κ. Διαμαντόπουλος «δώρισε» στο δήμο Βέροιας χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας και ένα ανδρικό εσώρουχο, τα οποία πέταξε στο πάτωμα της αίθουσας της συνεδρίασης.



Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες ο κάτοικος της Βεργίνας ανέβασε το αγροτικό του όχημα πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του δημαρχείου και έριξε γύρω στις 4 με 5 σακούλες απορριμμάτων, σκορπώντας τα σκουπίδια στα σκαλιά του κτιρίου.





Αμέσως μετά το συμβάν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος (δείτε δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί), κατόπιν προτροπής του ίδιου του Δημάρχου κάλεσε την αστυνομία και δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας κατέγραψαν το συμβάν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν προχωρήσει ο ίδιος ή ο Δήμος σε μήνυση κατά του πολίτη.


ΠΗΓΗ: InVeria.gr