29 Αυγούστου 2017

Βίντεο: Τον έστειλε στο νοσοκομείο γιατί τον… απέβαλλε!

Το ρολόι στο γήπεδο της Κορέα, ομάδας που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Σάντα Φε σημάδευε το 87’ λεπτό όταν ο επιθετικός της γηπεδούχου ομάδας, ευνοήθηκε από τις κόντρες και με πλασέ σημείωσε τι 1-0 στον αγώνα με την Μπαράκας.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του επιθετικού με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Ματίας Ντουράν να ξεπερνά τα όρια. Ο Ντουράν προφανώς είπε πολλά στο βοηθό διαιτητή Μάρκο Περέιρα, ο οποίος ενημέρωσε τον διαιτητή Λούκας Γκονζάλες κι ο τελευταίος του έδειξε την κόκκινη κάρτα.



Αυτό ήταν! Ο θηριώδης Ντουράν θαρρείς και ήταν ταύρος που είδε το κόκκινο πανί, έτρεξε αμέσως στο σημείο που βρισκόταν ο βοηθός και άρχισε τις μπουνιές με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν μάταια και λίγο αργότερα με μια κλωτσιά που θα ζήλευε κι ο ΜακΓκρέγκορ έβγαλε τον βοηθό νοκ άουτ!



Ο άτυχος διαιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο νταής τερματοφύλακας συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς και θα περάσει από δίκη…