29 Αυγούστου 2017

ΤΕΞΑΣ: Δημοσιογράφος παρατάει το ρεπορτάζ και σώζει πολίτη που κινδύνευε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ρεπόρτερ Μπράντι Σμιθ και ο καμεραμάν της βοήθησαν στη σωτηρία ενός οδηγού φορτηγού του οποίου το όχημα είχε παγιδευτεί στο νερό, ενώ κάλυπταν τις πλημμύρες στο Χιούστον για το τοπικό δίκτυο KHOU 11.

Η δημοσιογράφος διέκοψε το ρεπορτάζ της, όταν είδε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο να περνά εκείνη τη στιγμή για να προειδοποιήσει άνδρες των σωστικών συνεργείων ότι ο οδηγός του φορτηγού χρειαζόταν επείγουσα βοήθεια, αφού ήταν παγιδευμένος μέσα στην καμπίνα του οχήματος με το νερό, στην κυριολεξία, να φτάνει μέχρι το λαιμό του.


Ενώ, οι άνδρες των σωστικών συνεργείων ήδη με μια βάρκα ξεκινούσαν για να φτάσουν στο φορτηγό, η Σμιθ φώναξε στον οδηγό και τον ενημέρωσε ότι η βοήθεια έφτασε. Οι άνδρες των σωστικών συνεργείων έφτασαν εγκαίρως για να σώσουν τον οδηγό, ο οποίος κατάφερε να βγει από το παράθυρο του οχήματος. Η δημοσιογράφος ανέβασε το βίντεο της επιχείρησης διάσωσης στο Facebook. Ο οδηγός αφού πάτησε σε στέρεο έδαφος αγκάλιασε με ευγνωμοσύνη τους σωτήρες του.


Οι πλημμύρες στην πρωτεύουσα της πολιτείας του Τέξας που προκλήθηκαν από την θύελλα Χάρβεϊ, θεωρούνται ως «οι χειρότερες καταστροφές στην ιστορία του Τέξας».