15 Σεπτεμβρίου 2017

Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί έμειναν στο ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη και ποιοι πήγαν… δυτικά;

Άλλοι δυτικά και άλλοι στο κέντρο! Ο λόγος για τους πολιτικούς αρχηγούς που επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 82ης ΔΕ-HELEXPO και τα ξενοδοχεία που επέλεξαν οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους για να μείνουν. Η επιλογή δε, των ξενοδοχείων δεν είναι τυχαία…


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διέμεινε από το βράδυ της Παρασκευής που έφτασε στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς του Ιβάν Σαββίδη. Στο ίδιο ξενοδοχείο διέμειναν και σχεδόν όλοι οι υπουργοί που επισκέφτηκαν την πόλη για να ακούσουν την ομιλία του πρωθυπουργού στο βήμα της 82ης ΔΕΘ-HELEXPO. Σημειώνεται ότι την ομιλία Τσίπρα άκουσε από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης που «φιλοξένησε» στο πεντάστερο ξενοδοχείο του το ύνολο του υπουργικού συμβουλίου.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο επέλεξε να μείνει… δυτικά. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως και πολλοί βουλευτές της ΝΔ (πχ Ντόρα Μπακογιάννη) επέλεξαν το ξενοδοχείο THE MET.

Άλλοι, όπως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης πήγαν πιο… δυτικά. O κ. Γεωργιάδης σύμφωνα με πληροφορίες κάθε φορά που επισκέπτεται την πόλη επιλέγει το ξενοδοχείο LAZART για τη διαμονή του.

Το ξενοδοχείο THE MET επέλεξε και η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία στη συνέχεια της ομιλίας της στη ΔΕΘ επέστρεψε στην Αθήνα οδικώς.

Στο Porto Palace στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης έμεινε ο αρχηγός του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ το ξενοδοχείο του Ιβάν επέλεξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος διέμεινε κι αυτός στο ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη.

karfitsa.gr