08 Νοεμβρίου 2017

Ο μεσάζοντας του Καμμένου είναι κουμπάρος (;) του Ιβάν

Οι απαντήσεις που οφείλει να δώσει ο υπουργός Άμυνας.

«Ο υποτιθέμενος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας είναι κουμπάρος του Ιβάν Σαββίδη».

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε το πρωί... μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας μια νέα διάσταση στις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, οι οποίες σχετίζονται με τη συμφωνία πώλησης οπλικών συστημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, εκτός από μεσάζοντας, διατηρεί άριστη σχέση με τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Όπως είναι λογικό, τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφήνουν έκθετο για άλλη μια φορά τον υπουργό Άμυνας, που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη πραγματικότητα.

Και αναφέρουμε τη λέξη «πραγματικότητα», γιατί, πέραν από τα όσα αποκάλυψε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, από διάφορες πλευρές προκύπτει και η στενή διαπροσωπική σχέση του Ιβάν Σαββίδη με τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο… Με δεδομένη την άριστη σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, είναι λογικό να προκαλούνται διάφορα ερωτηματικά, στα οποία αργά ή γρήγορα οφείλει να δώσει απαντήσεις ο κ. Καμμένος.

Μέχρι τότε δεν είναι λίγοι εκείνοι που σημειώνουν ότι: «Θα ήταν ωφέλιμο προσωπικά για τον κ. Τσίπρα να ερευνήσει ενδελεχώς τη σχέση του μεσάζοντα Παπαδόπουλου με το υπουργείο Άμυνας».

Για παράδειγμα, παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αν ο κουμπάρος και φίλος του Ιβάν Σαββίδη έχει συναντηθεί με κυβερνητικά στελέχη εκτός Πενταγώνου.
Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/kammenos-ta-oplika-sistimata-ke-koumparos-tou-ivan