08 Μαρτίου 2017

Ιερώνυμος: Μπορούν να απαντήσουν στις απορίες του Φίλη όσοι ήταν παρόντες στη συνάντηση

«Μπορούν να απαντήσουν στον κ. Φίλη όσοι ήταν παρόντες στη συνάντηση», αποφάνθηκε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος αναφορικά με τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Το κομματόσκυλο Νίκας ζητάει και τα ρέστα για το "χρυσό" εφάπαξ: Έπρεπε να αμείβομαι χαμηλότερα;

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, Σωτήρης Νίκας, ο οποίος έδωσε εφάπαξ 100.000 ευρώ στον εαυτό του.

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ο τύπος που τσέπωσε 25.000€ απ'τον Βούτση-"Να βάλουμε τέλος στη σπατάλη δημοσίου χρήματος" ούρλιαζε προεκλογικά

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, υπέγραψε την απόφαση για οικονομική επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό της Βουλής της Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας (ΕΜΙΑΝ), η οποία προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις τις προηγούμενες μέρες.

Συγκλονιστικό βίντεο: Σκιέρ καταγράφει τη στιγμή που παρασύρεται από χιονοστιβάδα

Δείτε τις δραματικές στιγμές που βίωσε ο νεαρός αθλητής από το Στρασμπούργκ

Συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο έχει τραβήξει ο ίδιος, από τη στιγμή που τον παρασύρει χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις, κατέγραψε σκιέρ, αποτυπώνοντας το τρομακτικό φαινόμενο όπως ακριβώς το βίωσε.

Ο Γιασικεβίτσιους υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό με πολύ... "μαλ@@@@"

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην έδρα της Ζαλγκίρις και όπως ήταν αναμενόμενο ο προπονητής των Λιθουανών και πρώην παίκτης των “πρασίνων”, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποδέχθηκε το “τριφύλλι” με το χαμόγελο στα χείλη...

«Χαράτσι» 650 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν 2.2 εκατ ιδιοκτήτες ΙΧ 0

Νέο «χαράτσι» περιμένει πάνω από 2,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μηχανών οι οποίοι θα περιμένουν τις επόμενες ημέρες το «μπιλιετάκι» της εφορίας.

Οι επιχορηγήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών -Πόσα παίρνει η κάθε μία [λίστα]

Η ομοσπονδία του στίβου, ο ΣΕΓΑΣ, θα πάρει και φέτος τη μεγαλύτερη επιχορήγηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Έλληνες ρίχνουν ένα δισ. δολ. για αγορά 60 πλοίων μέσα σε 2 μήνες

To φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων έσπασαν μέσα σε δύο μήνες οι ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακές εταιρείες. Τόσα είναι τα χρήματα που επένδυσαν σε αγορές πλοίων από τις αρχές του 2017 έως τις αρχές Μαρτίου.

Μπακογιάννη: Να πάρουν πίσω τη διάταξη για την εισφορά αλληλεγγύης. Έλεος!

Τη ριζική αντίθεσή του στην προκλητική διάταξη που ψηφίστηκε για τη μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης των πολιτικών προσώπων, εκφράζει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Ο κ. Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη διάταξη, κάνει λόγο για εξευτελισμό και ζητά να την πάρουν πίσω.

ΛΙΣΤΑ-Νέο υπόμνημά Λοβέρδου στην Εισαγγελέα: Επί ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκαν οι τιμές στα ακριβά φάρμακα της Novartis

Το νέο υπόμνημα που κατέθεσαν στον εισαγγελέα (μαζί με Κεγκέρογλου και Χριστοφιλιπούλου) δημοσίευσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Facebook επισημαίνοντας πάλι ότι στα δελτία τιμών που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και το 2016 ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ NOVARTIS 

Ο Φίλης ξεφτιλίζει τον γλύφτη του Τσίπρα: H κυβέρνηση υλοποιεί την πολιτική μου για τα Θρησκευτικά

«Oυδέποτε η κυβέρνηση υποσχέθηκε στην Ιεραρχία λύση από μηδενική βάση, ούτε, βέβαια, δέχτηκε, ο αναγκαίος διάλογος να έχει ως προϋπόθεση τη ματαίωση των αλλαγών ή να οδηγεί σε συνδιαχείριση» επισημαίνει ο τέως υπουργός Παιδείας

Ρε Κυριάκο μάζεψε αυτό το Μαυρογιαλούρο!


[Γραφικοί τύποι... το συγκεκριμένο νούμερο βγάζει και απίστευτο γέλιο γράφοντας και μοιράζοντας παραπολιτικά όπου   λέει ότι ο Κυριάκος του εχει δωσει ήδη το πράσινο φως  για να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κυκλάδων... Τρελό γέλιο μιλάμε]

Αγαπητό Dexi extrem

Δεν ξεκίνησαν καλά ορισμένοι Νεοδημοκράτες που ονειρεύονται καρέκλα εξουσίας. Παρόλο που ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ξεκόψει σε πολλούς συνεργάτες του να μιλάνε αντ’ αυτού, υπάρχει ένα παλικάρι μέσα στο γραφείο του στην Βουλή το οποίο έχει κάνει τον παραγοντισμό άθλημα… Ο λόγος για τον....

ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΦΟΥ ΧΑΧΑΧΑ! Νέο σκάνδαλο: Διάταξη διπλασιάζει τους μισθούς διευθυντών του ΟΔΔΗΧ στα 8.315€

Κατά 100% αυξάνεται το όριο των αποδοχών για τον γενικό διευθυντή και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΟΔΔΗΧ, με ρύθμιση που υπάρχει σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Λένε ότι έκλεισε η συμφωνία με τους θεσμούς για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό... αλλα ποιος τους πιστεύει;

- Στέλεχος που μετέχει στη διαπραγμάτευση έβγαλε... λευκό καπνό!
- Αναφέρει πως έχει κλείσει η συμφωνία με τους Θεσμούς για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό
- Αφορά στο "καυτό" κομμάτι εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων
- Ρυθμίσεις στα δάνεια, "κόκκινα" δάνεια, οφειλές στην εφορία, αλλά και οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία
- Τι σημαίνει αυτό για την πορεία της διαπραγμάτευσης και τον στόχο της 20ής Μαρτίου
- Συνεχίζονται αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις με... μενού τα εργασιακά

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο στην Αρχαία Ολυμπία για τους λάθρο! Έδειραν τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη

- Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη θα ενημέρωνε τους πολίτες για χώρο που παραχωρήθηκε για τους πρόσφυγες
- Οι κάτοικοι που είναι αντίθετοι στη φιλοξενία προσφύγων αντέδρασαν έντονα
- Επιτέθηκαν κατά του εκπροσώπου του Μητροπολίτη και πιάστηκαν στα χέρια μαζί του
- Ακολούθησαν απίστευτες εικόνες - Βίντεο από την ένταση

ΒΙΝΤΕΟ-Ο διαδικτυακός διάλογος του Μητσοτάκη με τους χρήστες του Facebook, οn camera

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε χθες Τρίτη (7/3) διαδικτυακό διάλογο με τους χρήστες του Facebook, με τις απαντήσεις του να περιλαμβάνουν όλη τη... γκάμα των θεμάτων.

Ψ@ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Η Ζυρίχη ζητά να ματαιωθεί η επίσκεψη Τσαβούσογλου -Για λόγους ασφαλείας

Οι αρχές του καντονιού της Ζυρίχης γνωστοποίησαν την Τετάρτη ότι ζήτησαν από τις ομοσπονδιακές αρχές να ματαιώσουν, για λόγους ασφαλείας, την άφιξη την Κυριακή του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Διευθυντής τουρκικού καναλιού λιποθύμησε στον αέρα εκπομπής [βίντεο]

Στον αέρα της εκπομπής του  TRT Haber λιποθύμησε ο διευθυντής του Kanal 5 Abdulkadir Ünal.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό καθώς ο ίδιος σηκώνει το χέρι του, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι δεν αισθάνεται καλά και αμέσως μετά πέφτει λιπόθυμος στο πάτωμα.

ΛΟΓΙΚΗ η δήλωση του Χούμελς για τους παίκτες της Άρσεναλ: Γιατί να τους λυπηθούμε;

Δεν δείχνει οίκτο ο Ματς Χούμελς για τους συναδέλφους του της Άρσεναλ. Η Μπάγερν διέσυρε τους «κανονιέρηδες» κερδίζοντας 5-1 και τα δύο ματς της φάσης των «16» και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Champions League.

ΜΑ ΠΩΣ; ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! 7/10 γυναίκες έχουν υποστεί βία στους καταυλισμούς της Γαλλίας

Το 70% των γυναικών που ζουν σε καταυλισμούς στη βόρεια Γαλλία έχουν πέσει θύματα βίας, κυρίως σ@ξουαλικής μέσα στους καταυλισμούς αυτούς, είτε στη γύρω περιοχή.

ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ! Γδύθηκαν μπροστά στη Βουλή! Διαμαρτυρία με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν συλλογικότητες πολιτικές, συνδικαλιστικές, φεμινιστικές και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για την Ημέρα της Γυναίκας.

ΦΩΤΟ-Στο Χίλτον με δαντέλες το γκομ@νάκι

Νέα συνάντηση με τους θεσμούς είναι αυτήν την ώρα σε εξέλιξη, στο Χίλτον, παρουσία της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία τράβηξε τα βλέμματα, κατά την άφιξη της στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΪ; Καταδικάστηκε η «Espresso» για το δημοσίευμα για την προσωπική ζωή του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Ψευδές και συκοφαντικό κρίθηκε από το 10ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

Κόντρα Πατούλη-Σκουρλέτη για τις αλλαγές στον «Καλλικράτη»

Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση ανάμεσα στην ΚΕΔΕ και του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με φόντο τις αλλαγές στον «Καλλικράτη» αλλά και τον εκλογικό νόμο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Βίντεο από την κατάληψη άπλυτων στα κεντρικά γραφεία της Speedex -Από τον «Ρουβίκωνα»

Βίντεο από την κατάληψη που πραγματοποίησε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Speedex ανάρτησε η συλλογικότητα Ρουβίκωνας στο Indymedia.

Βίντεο: Βραζιλιάνοι ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου διεμφυλική γυναίκα!

Η 42χρονη γυναίκα δέχτηκε χτυπήματα στη μέση του δρόμου μπροστά από κατοίκους - Το θύμα φαίνεται παρακαλά τους άντρες να τη λυπηθούν

Θεσσαλονίκη: 25 χρόνια φυλακή σε 38χρονο αλλοδαπό που βίασε την ανιψιά του

Σε 25ετή κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης 38χρονος Αλβανός, που κρίθηκε ένοχος για το βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του, σε χωριό των Σερρών, το Σεπτέμβριο του 2013.

ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Βίντεο-σοκ από την ΠΟΕΔΗΝ: Αλυσοδεμένοι ασθενείς στα ψυχιατρεία

Ένα σοκαριστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ για να καταγγείλει τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα ψυχιατρικά νοσοκομεία, λόγω της τεράστιας έλλειψης προσωπικού και αδυναμίας επισκευής ειδικών διαμορφωμένων δωματίων.

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! Εγκύκλιος Παππά για τη διαφημιστική δαπάνη

Σε συνέχεια της παρουσίασης του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, εξέδωσε σήμερα εγκύκλιο, σχετική με την τήρηση της νομοθεσίας για τη διαφημιστική δαπάνη.

Jennifer Garner - Ben Affleck: Ακύρωσαν την αίτηση του διαζυγίου τους

Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το ζευγάρι χωρίζει και επίσημα,Jennifer Garner και Ben Affleck αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους και να ακυρώσουν την αίτηση του διαζυγίου που είχε κατατεθεί πριν λίγο καιρό.

KAI THN ΤΡΟΪΚΑ ΤΗ ΛΕΤΕ "ΘΕΣΜΟΙ"! Πηγές ΔΕΗ: Σύμβουλος και όχι εισπρακτικές, για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

«Δεν πρόκειται να ανατεθεί σε εισπρακτικές εταιρείες η είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την επιχείρηση, αλλά θα προσληφθεί σύμβουλος για την υποβοήθηση της διαδικασίας είσπραξης», αναφέρουν πηγές της ΔΕΗ στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο και ο φίλος της ανιψιάς του Αυγενάκη -«Εφυγαν» με τον ίδιο τρόπο

Με τον ίδιο τρόπο, με διαφορά λίγων μόνο μηνών έφυγαν δύο παιδιά από την Κρήτη. Πρόκειται για την ανιψιά του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο πριν από λίγους μήνες, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής έχασε τη ζωή του και ο φίλος της, Γιάννης Ζωγραφάκης ο οποίος ήταν 20 ετών.

ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ! Άγριες συμπλοκές, ξύλο και χημικά, αντί για διάλογο «εισέπραξαν» οι αγρότες

Οι άγριες συμπλοκές έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το «φιλοδώρημα» με τα χημικά και ο φραγμός με κλούβες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου σημάδεψαν την «απόβαση» των αγροτών της Κρήτης στην Αθήνα.

Τραυματίστηκε εικονολήπτης στα επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι ενός εικονολήπτη.

ΦΟΒΕΡΟ-ΞΕΦΟΒΕΡΟ ΣΚΟΤΩΣΕ 3 ΑΤΟΜΑ! «Ηταν φοβερό παιδί, χαμηλών τόνων, με ένα λαμπρό μυαλό» -Φίλοι του Γιώργου Βακάκη μιλούν για τον ξαφνικό χαμό του

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε την περασμένη Κυριακή από το φριχτό τροχαίο της εθινικής οδού Αθηνών-Λαμίας με την Porsche και τους 4 νεκρούς.

Βίντεο: Δείτε το σαρδόνιο γέλιο της Μέι που... έριξε το διαδίκτυο

«Μοιάζει με supervillain από καρτούν ή με γάτα που προσπαθεί να φτύσει τριχόμπαλα», γράφουν οι χρήστες του Twitter
Μπορεί η σημερινή μέρα να άνηκε θεωρητικά στον υπουργό Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος παρουσίασε σήμερα στη βουλή της χώρας του...

Βίντεο: Κράξιμο γυναίκας σε Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη - «Εσύ ζεις με 400 ευρώ;»

Μετά το τέλος της εκδήλωσης για την παράδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελάς στους πολίτες της Θεσσαλονίκης

Τα «άκουσε» για τα καλά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της εκδήλωσης για την παράδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελάς στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Ένοχος ο Χατζάρας για συκοφαντική δυσφήμιση της γνωστής διακτινιζόμενης λαθρολάγνας Βήχου

[Είναι η γνωστή τύπισσα που πριν ανακαλύψει τους λάθρο έκανε δικαστήρια όπου κάποιος δήμος προσπαθούσε να να κάνει κανα έργο, εμφανιζόμενη ως κάτοικος του Δήμου]
 
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε το Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον δημοσιογράφο Σπύρο Χατζάρα που κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της δημοσιογράφου Μαρίνας Βήχου μέσω τηλεοπτικής εκπομπής το 2010.

Έβαλε τα καλά του για να υποδεχθεί το αφεντικό το γκ@μενάκι στη Θεσσαλονίκη

Για άλλη μια φορά η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου εντυπωσίασε με τις… στιλιστικές της επιλογές. Φορώντας midi μαύρη φούστα, λευκό πουκάμισο και μαύρο κοστούμι η στενή συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά.

Απίστευτη γκάφα: Ενέκριναν κόμμα που ίδρυσε βαρυποινίτης

Απίστευτο κι όμως κυπριακό... και τραγελαφικό, καθώς το σύστημα για πολλοστή φορά αποδεικνύεται "τρύπιο"!

Αυτή την φορά στην γκάφα υπέπεσε η υπηρεσία Εφόρου Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων, εγκρίνοντας αίτηση εγγραφής νέου πολιτικού κόμματος, ηγέτης του οποίου δεν είναι άλλος από τον ισοβίτη Ανδρέα Ονουφρίου!

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Απέλαση ανήλικων Αφγανών για βιασμό διέταξε σουηδικό δικαστήριο

Την απέλαση πέντε ασυνόδευτων Αφγανών εφήβων που έχουν καταδικαστεί για τον βιασμό ενός ανήλικου ομοεθνή τους αποφάσισε εφετείο στη Σουηδία, όπως μεταδίδει το Associated Press.

«Selfies αλληλεγγύης» αντί για εισφορά θα προσφέρουν οι βουλευτές στους φτωχούς

Υπουργοί, βουλευτές και δήμαρχοι βρίσκονται από το πρωί στο περιστύλιο της Βουλής έτοιμοι να δείξουν την ευαισθησία τους προς τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας προσφέροντας με αυταπάρνηση τον εαυτό τους για μια φωτογραφία μαζί τους

Το Pretty Woman είχε άλλο τέλος -Σκοτεινό και καθόλου ρομαντικό

Η ταινία Pretty Woman είναι μία από τις χιλιάδες ρομαντικές κομεντί που έχουν ευτυχισμένο τέλος. Παρά τα όποια ζητήματα γυναίκα και άντρας καταλήγουν μαζί, ζώντας αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Στην προκειμένη περίπτωση το τέλος είναι κάπως έτσι... Μετά από πολλά, η Τζούλια Ρόμπερτς ως

ΣΤΗΝ ΠΟ@ΤΣΑ ΤΟΥΣ! ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΙΛΛ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ⇒Μηδενική απορρόφηση του ευρωπαϊκού προγράμματος διανομής φρούτων και λαχανικών στα σχολεία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί που έλεγαν ότι ότι λιποθυμούν παιδάκια, δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ από τα 3.1 εκατ. που δικαιούται η Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση για την περίοδο 2015 - 2016 προϋπολόγισε το ποσό των 150.000.000 ευρώ για τη διανομή φρούτων και λαχανικών σε σχολεία.

ΤΟ "ΑΤΑΚΤΗ" ΞΕΧΑΣΕ⇒Για… υποχώρηση μιλά ο Τζανακόπουλος

Κατηγορηματικός εμφανίζεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για το τεχνικό σκέλος της συμφωνίας «είναι κοντά ώστε και νωρίτερα από τις 20 Μαρτίου να βρεθεί ένα σημείο ισορροπίας».

H Νέα Δεξιά για την «εκκωφαντική σιωπή των συστημικών κομμάτων στην επίθεση στον Φ. Κρανιδιώτη»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Δημήτρης Γερογιάννης, σχολιάζοντας την εκκωφαντική σιωπή των συστημικών κομμάτων για την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης έξω από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟ@ΤΣΑ! Χώρος για ομιλία του Ερντογάν ζήτησε ο Τσαβούσογλου από τη Γερμανία

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε με τον γερμανό ομόλογό του έναν πιθανό χώρο για να οργανωθεί συγκέντρωση του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στη Γερμανία.

ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΙ! Απέρριψε η κυβέρνηση την τροπολογία της ΝΔ... την έκριναν ημιτελή!

Ως ημιτελής… και εξαιτίας αναρμοδιότητας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, εκ μέρος της κυβέρνησης απέρριψε και δεν έκανε δεκτή την τροπολογία που κατέθεσε στην Ολομέλεια η ΝΔ για να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει στον αγροτικό κόσμο από τους δασικούς χάρτες.

Δεν γουστάρουν τον Μητσοτάκη!

«Οι από εδώ» και «Οι από εκεί». Από τα αριστερά οι «καλοί» και «αδιάφθοροι» και από δεξιά οι «κακοί» και «διεφθαρμένοι»…

Χαμός και ξύλο στα δικαστήρια της Πάτρας για τη δολοφονία του 33χρονου πατέρα

Μόλις εμφανίστηκε ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης, στα Δικαστήρια Πάτρας, συγγενείς του δολοφονημένου έπεσαν πανω του και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποτραπούν τα χειρότερα.