20 Απριλίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ➤Το ΥΕΘΑ ρωτάει αν οι χήρες θα πάρουν σύνταξη για την πτώση ελικοπτέρου

Είναι απίστευτο! Η ΓΔΟΣΥ απευθύνει ερώτημα στα υπουργεία για το αν ισχύει ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση για τις συντάξεις χηρείας! Δεν ξέρουν τι ψήφισαν;


Αποκαλυπτική έρευνα: Τι μισθούς παίρνουν οι Έλληνες που μεταναστεύουν στο εξωτερικό

Ετήσιους μισθούς από 20 έως 40 χιλιάδες ευρώ εξασφαλίζει ένας στους τρεις Έλληνες πολίτες που μεταναστεύουν στο εξωτερικό, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας της ICAP. Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο ένας στους πέντε μπορεί να έχει ετήσιες απολαβές από 40 έως 60.000 ευρώ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Το υπ. Πολιτισμού εξηγεί γιατί χρειάζονται οι 2.338 προσλήψεις με λεφτά της ΔΕΗ... για να μην καθυστερήσουν τα έργα της ΔΕΗ

«Προκειμένου οι Εφορείες να μηδενίσουν τις πιθανότητες καθυστέρησης του έργου της ΔΕΗ...»

Διευκρινίσεις για τον λόγο, για τον οποίο ενέκρινε την πρόσληψη αρχαιολόγων, συντηρητών αρχαιοτήτων, μηχανικών κ.ά., έπειτα από αίτημα της ΔΕΗ, η οποία και ανέλαβε την μισθοδοσία τους, έδωσε το υπουργείο Πολιτισμού.


Μητροπολίτης Ιερισσού: Ανόητες πριμαντόνες όσοι αμφισβητούν το Άγιο Φως - ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή απάντηση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αμφισβήτησαν το Άγιο Φως έδωσε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, Θεόκλητος.

Σόιμπλε με Σαμαρά η Ελλάδα είχε πρόσβαση στις αγορές

Χθες η Κριστίν Λαγκάρντ επιτέθηκε -εμμέσως- στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λέγοντας πως "τα πλεονάσματα 3,5% για τα επόμενα δέκα χρόνια δεν είναι εφικτά, ούτε υλοποιήσιμα και αυτό είναι γνωστό". Πρόκειται φυσικά για την -πολλάκις- εκπεφρασμένη άποψη του γερμανού ΥΠΟΙΚ, ο οποίος σήμερα σήκωσε το γάντι και εμφανίστηκε γεμάτος... φαρμάκι!

Με τη σημαία του ΠΑΟΚ στο διάστημα ο αστροναύτης Φιοντόρ Γιουρτσίχιν

Πριν από μερικές ώρες ο Πόντιος αστροναύτης Φιοντόρ (Θεόδωρος) Γιουρτσίχιν απογειώθηκε από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ με προορισμό το διάστημα.


Oι κούκλες κόρες του Σταλόνε στην πιο εντυπωσιακή τους φωτογράφιση [εικόνες]

Μια φωτογράφιση γεμάτη ανοιξιάτικα χρώματα στο Harper’s Bazaar για τις κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε: την 20χρονη Σοφία, την 18χρονη Σιστίν και την 14χρονη Σκάρλετ.


Πασίγνωστη παρουσιάστρια κέρδισε μακαρόνια σε διαγωνισμό της Ελένης Μενεγάκη!

Άφωνη η Μενεγάκη όταν είδε το όνομα και τη φωτογραφία της παρουσιάστριας!

Τα μακαρόνια ολικής άλεσης που έδινε ως δώρο η Ελένη Μενεγάκη κληρώθηκαν, αλλά η Ελένη Μενεγάκη δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε όταν πάτησε το κουμπί.


Έκανε «ντου» στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ο Μητσοτάκης

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», το οποίο εφημερεύει σήμερα, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ! Παγκόσμια Τράπεζα: Δεν δίνουμε δάνειο στην Ελλάδα, αν δεν το εγκρίνουν οι δανειστές της

Η Παγκόσμια Τράπεζα δεν σκοπεύει να προχωρήσει το επόμενο διάστημα στη χορήγηση δανείου 3 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.

Αυτό αποσαφήνισε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Real.gr για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίες μήνες κατά την συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Ποιος διάσημος ηθοποιός στηρίζει τον Φιγιόν στις γαλλικές εκλογές – ΦΩΤΟ

Απομένουν λίγα 24ωρα από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία και ένας εκ των γνωστότερων ηθοποιών της μικρής και μεγάλης οθόνης σπεύδει να εκφράσει τη στήριξη του στον Φρανσουά Φιγιόν.

Η απίστευτη Οδύσσεια ασθενούς: Εγινε «μπαλάκι» μεταξύ των νοσοκομείων Ζακύνθου και Πατρών

Μπαλάκι ανάμεσα στα χειρουργικά τμήματα της Ζακύνθου και των Πατρών έγινε ασθενής, που έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η περιπέτεια για τον άτυχο άνδρα, ξεκίνησε, όπως ανέφερε η διοικήτρια του ιδρύματος Δέσποινα Τσαρίδου, όταν ο συντονιστής διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής αρνήθηκε να πραγματοποιήσει την επέμβαση στον ασθενή επικαλούμενος σοβαρές ελλείψεις.


Μιχάλης Σάλλας για τη νέα δίωξη: Νέα απόδειξη στοχοποίησής μου -Καθημερινή συναλλαγή οι εντολές αγοράς και πώλησης ομολόγων

Για «προσπάθεια στοχοποίησής μου, η οποία είμαι βέβαιος πως δεν θα τελεσφορήσει λόγω της έλλειψης ζημίας της τράπεζας» κάνει λόγο ο πρώην επικεφαλής της τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.


Σκεπασμένος με τη γαλανόλευκη ο Κωνσταντίνος Χατζής - Θρήνος στην κηδεία

Με όλες τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές κηδεύτηκε πριν από λίγη ώρα στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Φαλάνη Λάρισας, ο συγκυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου, Κωνσταντίνος Χατζής.

Τουρκία: Πρόκληση και από αέρος! Έστειλαν πτήση στην Πάφο μέσω Ρόδου

- Αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε πτήση Βαρσοβία - Πάφος εξαναγκάστηκε σε αλλαγή πορείας
- Το αεροσκάφος κατέληξε στη Ρόδο, καθώς οι Τούρκοι απαιτούσαν αλλαγή σχεδίου πτήσης
- Είχε προηγηθεί ιατρικό περιστατικό με επιβάτη που νοσούσε, με το αεροσκάφος να προσγειώνεται στην Αττάλεια
- Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 2.50 μ.μ. στην Πάφο

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ; Μητσοτάκης: "Να χαίρεστε τον Μαδούρο"!

Η κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα είναι φανερά πια εκτός ορίων. Συνεχή επεισόδια, βία, θάνατοι και σοβαροί τραυματισμοί αποτελούν το σκηνικό τρόμου στη χώρα του Νικολάς Μαδούρο...


Η 50χρονη Βίκυ Κουλιανού "τάραξε" to instagram με σούπερ σ@ξι φωτογράφιση-ΦΩΤΟ

Ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών γυναικών της ελληνικής showbiz! Ψηλή, με ατελείωτα πόδια συνεχίζει να ασκεί γοητεία στο κατώφλι των 50 της χρόνων και κυριολεκτικά, "ρίχνει κάτω" εικοσάρες!

Τρεις νεκροί στη χθεσινή "μητέρα όλων των διαδηλώσεων" στη Βενεζουέλα - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Βενεζουέλα η κατάσταση συνεχίζει να είναι εκρηκτική από τις μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, στη διάρκεια των οποίων τις τελευταίες ημέρες έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.


ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ; Ομοσπονδία κτηνοτρόφων Λάρισας: Ανεπιθύμητος ο Κεφαλογιάννης

Άντε να εξηγήσεις στα βολεμένα λαμόγια ότι η συμφωνία δεν τους θίγει ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας σήμερα Πέμπτη με θέμα την επικείμενη επίσκεψη του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη στην ημερίδα που διοργανώνει η Π.Ε.Ν.Α. στην Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο.


Το «left» του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Μαδούρο που σκοτώνει διαδηλωτές: "Γίνεται πραξικόπημα της Δεξιάς"-Στη Βουλή φέρνει το θέμα "Βενεζουέλα" η ΝΔ

Σαφώς θέση υπέρ του Νικολά Μαδούρο παίρνει το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ left.gr, το οποίο αναμεταδίδει τις ειδήσεις από τις αναταραχές, τις διαδηλώσεις εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας και τους νεκρούς που πέφτουν από τα πυρά της κυβέρνησης, με την δική του οπτική.


Κατεχόμενα: Και άλλη Τουρκοκύπρια δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία της 25χρονης Μπουρτζιού Οκουμούς από τον 42χρονο σύζυγό της στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ μετέδωσαν πριν λίγο ότι άλλη μία Τουρκοκύπρια δολοφονήθηκε με μαχαίρι.


Στογιάκοβιτς-Τάρλατς: Παραδοσιακό Πάσχα στην Αμερική

Η Αλέκα Καμηλά, ανέβασε φωτογραφίες τους και βίντεο δίνοντάς μας το κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι τους

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς ζουν μόνιμα στην Αμερική με τα τρία τους παιδιά Αντρί, Μίλα και Μαξ. Η οικογένεια φροντίζει να τηρεί τις παραδόσεις της Ελλάδας και της Σερβίας και έτσι δεν θα μπορούσαν να μην γιορτάσουν το Πάσχα παραδοσιακά.

Τραμπούκο Πολάκη και διοίκησης στους γιατρούς του νοσοκομείου Ζακύνθου

Για «νονούς» και για δυσφήμιση του δημοσίου συστήματος υγείας κάνει λόγο σε ανάρτηση του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο οποίος επιτίθεται στο συντονιστή διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου


Ρωσία: "Εξτρεμιστική οργάνωση" χαρακτηρίστηκαν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά

Το Ανώτατο Δικαστήριο διέταξε σήμερα την κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων των Μαρτύρων του Ιεχωβά, οι οποίοι απάντησαν ότι θα ασκήσουν έφεση στην απόφαση


Μπλεξίματα για Μέσι - Φυλάκιση για απάτη ζήτησε ο εισαγγελέας

Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για τον Λιονέλ Μέσι.

Χθες βράδυ η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από το Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα κυνηγά την Ρεάλ Μαδρίτης. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έχει να αντιμετωπίσει και τις... φορολογικές αμαρτίες του.


Φάρατζ: Ποζάρει αγκαλιά με έναν... τόνο και προκαλεί την οργή των Ιταλών!


Την μία οι... ερωτικές του περιπέτειες στον αέρα, την άλλη το... παράνομο ψάρεμα, ο Νάιτζελ Φάρατζ φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να απασχολεί την επικαιρότητα, ακόμα και όταν ασχολείται με ζητήματα που δεν άπτονται της πολιτικής.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, είναι τα ιταλικά ΜΜΕ που ασχολούνται μαζί του, καθώς ο Βρετανός ευρωσκεπτικιστής πολιτικός ποζάρει όλο καμάρι στο Facebook, αγκαλιά με έναν... τόνο, που μόλις έχει ψαρέψει στην Αδριατική, όπως ο ίδιος δηλώνει, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος, ο ιταλικός Τύπος τον κατηγορεί ότι προφανώς έχει «παραπλανηθεί» από τις συνέπειες του Brexit και αγνοεί την εγκυρότητα των κανόνων της ΕΕ, σύμφωνα με τους οποίους, την περίοδο αυτή απαγορεύεται η αλιεία τόνου.

Αναφέρει μάλιστα και την περίπτωση ενός Ιταλού ψαρά, ο οποίος δεν είχε την ίδια τύχη με τον Βρετανό πολιτικό. Ο εν λόγω ψαράς πιάστηκε από το λιμεναρχείο της Σαβόνα, καθώς είχε αλιεύσει τόνο, αν και απαγορεύεται αυτήν την περίοδο.

Ο «άσημος» ψαράς αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, ενώ δεν είχε ούτε την ευκαιρία να... παρηγορηθεί με μία φωτογραφία του στο Facebook, όπως ο Φάρατζ...


Οι 5 πιο σοκαριστικές γενετικές μεταλλάξεις σε ανθρώπους [vid]

[ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ] Από παιδιά που γεννιούνται “κύκλωπες” με ένα μάτι και ανθρώπους με όψη “λυκανθρώπου”, μέχρι άτομα που έχουν ουρά (κυριολεκτικά!) και το παιδί που γεννήθηκε σαν “βάτραχος”, οι συγκεκριμένες περιπτώσεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.


ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛ@ΣΕΙ Τ' ΑΡΧ@ΔΙΑ! Newsweek: Ο Ερντογάν θα στείλει πληρωμένους δολοφόνους να σκοτώσουν τους ευρωπαίους ηγέτες;

- Στο άρθρο ο αναλυτής περιγράφει πως ο Ερντογάν βαδίζει στα χνάρια του Αγιατολάχ Χομεϊνί
- Τον αποκαλεί "νάνο" της διεθνούς πολιτικής που τα βάζει με όποιον δεν συμφωνεί μαζί του εντός και εκτός Τουρκίας
- Ισχυρίζεται ότι ο Ερντογάν ακολουθώντας τις συμβουλές ενός μαφιόζου εθνικιστή σκέφτεται να

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ! ΠΟΕΔΗΝ: Ενα ασθενοφόρο - κι αυτό χαλασμένο - επιτηρούσε την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα

Σοβαρή καταγγελία για την κατάσταση στο ΕΚΑΒ έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με αυτή, ένα μόνο ασθενοφόρο ήταν επιφορτισμένο με την επιτήρηση της εθνικής οδού στις διακοπές του Πάσχα και αυτό... χάλασε.

Ρέγκλινγκ: Τσίπρας και Βαρουφάκης πήγαιναν την Ελλάδα σε λάθος κατεύθυνση-Σας χαρίζουμε 6% του ΑΕΠ κάθε χρόνο

Ευθύνες στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για το πισωγύρισμα της ελληνικής οικονομίας, επέρριψε ο Κλάους Ρέγκλινγκ, σημειώνοντας ότι η λύση που βρέθηκε λίγο πριν φτάσει στο χείλος του γκρεμού η Ελλάδα, μπορεί τελικά να οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση.


ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΘΑ 'ΠΕΣΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Ο ΤΟΣΚΑΣ! Προς τα Εξάρχεια διέφυγαν οι βομβιστές της Eurobank

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της Eurobank, αλλά και παρακείμενων καταστημάτων, με τους αστυνομικούς να αναζητούν στοιχεία για τα δύο άτομα που άφησαν τη βόμβα στο κτίριο της οδού Σανταρόζα 7 και για τη μηχανή που διέφυγαν.


Παραδοχή και... υποβάθμιση του φτυσίματος από τον Λέτο!

Απολογήθηκε ο Σεμπαστιάν Λέτο μέσω του δικηγούρου της ΠΑΕ Πανθηναϊκός, Γιάννη Κάρμη, για το φτύσιμο στον Πέτρο Μάνταλο, στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού.


Σάλος στο Ναύπλιο: Βρέθηκε σε τουαλέτα ταβέρνας κρυφή κάμερα με μορφή κρεμάστρας!

Η εν λόγω κρυφή κάμερα πωλείται σε απίστευτα χαμηλή τιμή μέσω διαδικτύου

Εδώ και τρεις ημέρες η ανάρτηση-καταγγελία μιας κατοίκου της περιοχής του Ναυπλίου στον λογαριασμό της στο Facebook έχει προκαλέσει σάλο.

Δημοσκόπηση: Και οι Αυστριακοί θέλουν τον... Φύρερ τους!

Πιο δυσαρεστημένοι σήμερα, απ' ό,τι ήταν πριν από δέκα χρόνια, με τη λειτουργία της δημοκρατίας στην χώρα τους, εμφανίζονται στην πλειονότητά τους οι Αυστριακοί, σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση.


Μανιάτης για τον πρώην ΠΑΣΟΚο και νυν σταλίνα: Γενίτσαρος από επιλογή ο Σπίρτζης για μία υπουργική καρέκλα

Δριμεία επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Υποδομών εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης.


ΜΠΑ; ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ; ΑΠΑΠΑ! Κακουργηματικές διώξεις σε πρώην πρυτάνεις του ΑΠΘ για απώλεια εσόδων 37 εκατομμυρίων!

Την άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος πρώην πρυτάνεων του ΑΠΘ αλλά και εναντίον των προεδρείων του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας, παρήγγειλε ο εισαγγελέας για την καταπολέμηση της Διαφθοράς στη Θεσσαλονίκη Αχιλλέας Ζήσης.


ΒΙΝΤΕΟ-ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ "ΑΚΑΔΗΜΙΑ"! Star Academy: «Ελάτε και πάρτε τον π…ο μου»!

Έξαλλη η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Μαζεύεις τα πράγματά σου και φεύγεις»! - Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου...

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα ακούστηκαν στη Μουσική Ακαδημία του Epsilon από τον Ζαφείρη Παρασκευόπουλο.

Τρίκαλα: Οι πολίτες ψηφίζουν ηλεκτρονικά για την ονοματοδοσία των γεφυρών

Ο κάθε πολίτης του Δήμου Τρικκαίων από σήμερα, θα μπορεί ηλεκτρονικά να γνωμοδοτεί, εκφράζοντας επωνύμως την άποψή του, σχετικά με την ονοματοδοσία των γεφυρών της πόλης των Τρικάλων.


Κ. Καραμανλής: Αλαζονική η κυβέρνηση, έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα

Για αλαζονεία και απώλεια επαφής με την πραγματικότητα κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, με αφορμή τις ειρωνικές δηλώσεις του Χρ. Σπίρτζη σχετικά με την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι εκδρομείς του Πάσχα στην Ιωνία Οδό.


Ρωσία και Κίνα στέλνουν στρατό στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα [βίντεο]

Ενισχύσεις και εξοπλισμό στα σύνορα της χώρας του με τη Βόρεια Κορέα στέλνει ο Βλάντιμιρ Πούτιν καθώς στη Μόσχα φοβούνται ότι η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Πιονγιάνγκ.

Του ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ο Πρόεδρος της ΡΑΕ: Διαπραγμάτευση για να πουληθούν και υδροηλεκτρικά εργοστάσια της ΔΕΗ

Δεν γνωρίζω εάν η τελική συμφωνία θα περιλαμβάνει ή θα εξαιρεί τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια, είπε ο Νίκος Μπουλαξής - Ζήτησε να βγουν από τα τιμολόγια οι χρεώσεις για Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας


Βρέθηκαν τα οστά ΗΡΩΑ κρητικού πολεμιστή στην Κύπρο

Βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν σε μια τυχαία εκσκαφή στην Κύπρο, κοντά στο παλιό στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ στον Γερόλακκο, τα οστά του κρητικού στρατιώτη Μανούσου Τριανταφυλλίδη, που αγνοείτο όπως αναφέρει δημοσίευμα του ekriti.gr.


Πάγκαλος: Survivor με τη ΝΔ θα κάνει η κυβέρνηση-Δείτε με ποιους

Μάχη τύπου Survivor προτείνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην κυβέρνηση για να λυθούν οι διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία.

«Αποκλειστική πληροφόρηση: Νέα πρόταση της Κυβέρνησης. Λύνει το πρόβλημα της νομιμοποίησης και απαντά στην πίεση της ΝΔ για πρόωρες εκλογές», αναφέρει στο πρώτο tweet ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΟΛΑΚΗΣ! Ανανεώνει τον στόλο του το ΕΚΑΒ, χάρη στη δωρεά ύψους 14 εκ. € από το Ιδρυμα Στ. Νιάρχος

Μία ακόμη τεράστια προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και το Ελληνικό Δημόσιο, έκανε το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Αυτή τη φορά, τα 14 εκατ. ευρώ είχαν ως αποδέκτη το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας, για την προμήθεια 143 υπερσύγχρονων ασθενοφόρων και την πλήρη συντήρησή τους για 8 χρόνια.


Κικίλιας: Εκτός πραγματικότητας ο Τσίπρας -Δεν ευημερούν ούτε άνθρωποι ούτε αριθμοί

«Πανηγυρίζουν για όσα γκρεμίζουν» τονίζει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας.


ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Επιμένει η Κομισιόν για τα πρωτογενή πλεονάσματα

Στις Βρυξέλλες εκτιμούν ότι ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018 και τα επόμενα έτη θα επιτευχθεί, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ανίκα Μπράιντχαρτ - «Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα»


Υπάλληλος της CIA φέρεται να είναι η πηγή της διαρροής πληροφοριών στο WikiLeaks

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η διαρροή μυστικών πληροφοριών της CIA που συνέβη τον Μάρτιο από το WikiLeaks, πιθανότατα να είναι αποτέλεσμα εσωτερικής δουλειάς της υπηρεσίας, αναφέρει η CBS.


Στην κηδεία του Αδάμου ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πτώση ελικοπτέρου: Συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία βλέπει τον τελευταίο αποχαιρετισμό στα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού που βρίσκονταν στο μοιραίο Χιούι.


ΚΛΑΨΤΕ! Φωτίου: Κάνουμε προσλήψεις μέσω ΔΕΗ γιατί η αρχαιολογία είναι βαριά βιομηχανία της Ελλάδας

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το θέμα των προσλήψεων στην ΔΕΗ για αρχαιολογικές υπηρεσίες.