12 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Η κ@ωλοτούμπα της ημέρας... από τον μάστορα της κ@λοτούμπας


Μπόνους: Ο μπούφος του Μαξίμου

Πριν λίγους μήνες ούρλιαζε προς τη ΝΔ "φορέσατε τη φανέλα του ΔΝΤ"...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ! Κραυγή αγωνίας από τον Δήμαρχο Λέσβου για τη Μόρια! Επιστολή απόγνωσης σε Τσίπρα

Κραυγή αγωνίας για την κατάσταση που επικρατεί στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια από τον δήμαρχο Λέσβου. Με επιστολή του στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη ζητεί την άμεση αποσυμφόρηση της Μόριας από τους υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες που καταφτάνουν καθημερινά στον καταυλισμό.


Όπως στην ταινία με τον Τομ Χανκς! Βρέθηκαν χωρίς σπίτι και δουλειά και ζουν μόνιμα στο αεροδρόμιο

Ο Διονύσης και η Παναγιώτα μοιάζουν με ζευγάρι τουριστών, στην πραγματικότητα όμως κρύβουν μια πονεμένη ιστορία.


Φίλιππος Σοφιανός: Αυτή είναι η αλήθεια για την υγεία μου

«Τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου και για νοσηλεία μου στην μονάδα εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, είναι εντελώς αναληθή" δηλώνει o γνωστός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός.

Κλείνει το μπαρ όπου ξεκίνησε ο φονικός καβγάς στην Ζάκυνθο

Ο Δήμος έκλεισε το μπαρ στο Λαγανά Ζακύνθου, όπου ένας 22χρονος αμερικανός τουρίστας έχασε τη ζωή του, μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από εννέα άτομα, έπειτα από μια selfie!


Η ΝΔ για τα επεισόδια στην Κοζάνη: Ο Τσίπρας εισπράττει τα επίχειρα της αναξιόπιστης πολιτικής του

Με αφορμή την επεισοδιακή υποδοχή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη, από εργαζόμενους της ΔΕΗ, η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας τα εξής:


Η στιγμή της σύλληψης του ηθοποιού Σία Λαμπέφ -Εβριζε και απειλούσε

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο της σύλληψης του ηθοποιού, Σία Λαμπέφ.

Ο 31χρονος ούρλιαζε και έβριζε τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν για διατάραξη της τάξης. Ηταν μεθυσμένος και κάποια στιγμή ακούγεται να λέει «Αν είχα το όπλο μου, θα σας τίναζα...».


Συγκλονιστικό βίντεο: Βουνό καταρρέει από τη βροχή στην Κίνα

Συγκλονιστικά πλάνα από την κατάρρευση ενός ολόκληρου βουνού εξαιτίας της δυνατής νεροποντής που έπληξε τις νοτιοδυτικές περιοχές της Κίνας, κατέγραψε με την κάμερά του ερασιτέχνης λήπτης.


ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ! Κομμούνια πέταξαν και σήμερα τους συμβολαιογράφους από το Ειρηνοδικείο Αθηνών

Για μία ακόμα φορά υπήρξε ένταση το πρωί της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας κατά τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών.

Μέλη συλλόγων και φορέων, με φωνές και συνθήματα «μπλόκαραν» τη διαδικασία.

Η απάντηση του γερμανικού ΥΠΕΞ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ

Η ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ FYROM ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ! Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΣΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"... ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

Τους στενούς δεσμούς της Γερμανίας τόσο με την Ελλάδα όσο και με την ΠΓΔΜ τόνισε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών.


ΝΔ: Καμία ελάφρυνση από τερματισμό διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος

Η κυβέρνηση υπέβαλε το λαό σε τεράστιες θυσίες, που δεν ήταν όλες απαραίτητες, για να οδηγηθούμε τελικά στην έξοδο από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ. Επιπλέον, τονίζει ότι ακόμη κι έτσι, δεν θα υπάρξει καμία ελάφρυνση εξαιτίας της θετικής αυτής εξέλιξης, καθώς η κυβέρνηση έχει ήδη ψηφίσει το τέταρτο Μνημόνιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:


ΑΙΣΧΟΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΣτΕ: Οριστική απόλυση εφοριακού -Πλαστογραφούσε έγγραφα προς όφελος εταιρειών

Επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η πειθαρχική ποινή της οριστικής απόλυσης που είχε επιβληθεί σε εφοριακό υπάλληλο, η οποία είχε καταδικαστεί αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση και για πλαστογραφία.


Πρώην άσος του ποδοσφαίρου... χειροτονήθηκε ιερέας!

Σελίδα στην ζωή του αποφάσισε να γυρίσει ο Βορειοϊρλανδός, πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φίλιπ Μούλριν και ακολούθησε τον δρόμο της ιεροσύνης


Εντυπωσιακά βίντεο: Πυρκαγιές στο Βεζούβιο μοιάζουν λες και εξερράγη το ηφαίστειο!

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στις πλαγιές του Βεζούβιου και αλλού στη Νάπολη με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώνουν τουριστικές περιοχές για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα

Στο «κόκκινο» η Ελλάδα - Μένει χωρίς πόσιμο νερό μέχρι το 2040!

Το κλίμα αλλάζει, τα καιρικά φαινόμενα γίνονται πιο έντονα, ο πλανήτης θερμαίνεται και οι προβλέψεις των επιστημόνων εκπέμπουν SOS για το πόσιμο νερό. Σύμφωνα με εκθέσεις, η Ελλάδα θα έχει άμεσες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, καθώς μία μεγάλη περιοχή στα νότια της χώρας είναι πιθανόν να μετατραπεί σε έρημος, εξαιτίας της έλλειψης νερού. Υπερβολές; Κάθε άλλο. 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! Το υπ. Πολιτισμού επιβάλλει νέο χαράτσι σε όλα τα smartphones και tablets

[Εν τω μεταξύ είναι τόσο άσχετοι που μπερδεύουν τη RAM με τη RΟΜ]

Του Γιάννη Γορανίτη

Ένα νέο χαράτσι περιμένει όλους τους καταναλωτές που πρόκειται να αγοράσουν κινητό τηλέφωνο, tablet, ενώ αντίστοιχη επιβάρυνση συνεχίζει να επιβάλλεται σε όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τους εκτυπωτές, τα αναλώσιμα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και αξεσουάρ. Αυτό τουλάχιστον προβλέπεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο: «Συλλογική διαχείριση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων».


Αυτή είναι η «ταρίφα» των παικτών μετά το… Survivor

Αυτό είναι το ποσό που παίρνουν οι παίκτες του Survivor για μια τους εμφάνιση ή για μια δημοσίευση στο Instagram.

Oι αμοιβές τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, είναι ως εξής:

ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ! Θεοδωράκης: Ηχηρό ράπισμα στον Καμμένο η απόρριψη της αγωγής του

Για την υπόθεση της γελοιογραφίας

Ένα αιχμηρό σχόλιο στο twitter έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή την απόρριψη της αγωγής του προέδρου του Πάνου Καμμένου, κατά του ίδιου, του δημοσιογράφου και σκιτσογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη και του protagon.gr.

Η Βραζιλιάνα καλλονή που αναστάτωσε τη Μύκονο - ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Στη Μύκονο απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες τις καλοκαιρινές της διακοπές η Βραζιλιάνα καλλονή και «αγγελάκι» της Victoria's Secret, Ιzabel Goulart.

Εφοδοι του ΣΔΟΕ σε ενεχυροδανειστήρια: Κατασχέθηκαν μετρητά, λίρες, όπλα και πανάκριβα επώνυμα ρολόγια

Συγχρονισμένους ελέγχους, σε ενεχυροδανειστήρια σε Ζάκυνθο, Πύργο και Αμαλιάδα, έκαναν κλιμάκια του ΣΔΟΕ, που βρήκαν και κατάσχεσαν μεγάλο ποσό μετρητών, κοσμήματα, λίρες, όπλα και επώνυμα ρολόγια.


Ο Ερντογάν ζητά να απαγορευθεί ποίημα που τον σατιρίζει -Μιλά για κτηνοβασία και παιδική πορνογραφία

Την απαγόρευση όχι μόνο ορισμένων αλλά και των τελευταίων έξι στίχων ποιήματος, που τον σατιρίζει ζητά με έφεση του ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Η στιγμή που τετραόροφο κτίριο κατεδαφίζεται μετά από βροχή (vids)

Για μέρες, η βροχή είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στην περιοχή, φουσκώνοντας ποτάμια, προκαλώντας πλυμμήρες και δυσχεραίνοντας τη ζωή των ανθρώπων στο Θιβέτ. Τελικά, το Σάββατο έμελλε να καταπέσουν οι αντοχές του παλαιού κτιρίου, που κατέρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! ΓΥΦΤΟΙ παραβίασαν κόκκινο, τράκαραν με ταξί και έσπασαν στο ξύλο τον πελάτη

Ασύλληπτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 5:30 το απόγευμα σήμερα στη διασταύρωση των οδών Ακρωτηρίου και Γλαύκου στην πόλη της Πάτρας. Όλα ξεκίνησαν όταν αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ομάδα Ρομά, παραβίασε  ερυθρό σηματοδότη, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω σε ταξί.


Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν και οι 8 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Αμερικανού

Την προφυλάκιση και των οκτώ κατηγορούμενων για τον άγριο ξυλοδαρμό και τον θάνατο του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο, Μπακαρί Χέντερσον, διέταξε το δικαστήριο, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή.


Κατάθεση-«παρωδία» από τον εραστή της φόνισσας του Κορωπίου: Μιλούσε σαν η νεκρή γυναίκα του να ήταν ξένη!

«Κόκκινο»... χτύπησε το θερμόμετρο στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου δικάζεται η αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου», Νικολέτα Παπαϊωάννου, όταν στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο σύζυγος του θύματος, της 35χρονης Στέλας Πασπαλά, η οποία έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές της 27χρονης κατηγορουμένης.

Απίστευτο: Βρέθηκαν φυσικά διατηρημένοι εγκέφαλοι σε ομαδικό τάφο από τον ισπανικό συμμοριτοπόλεμο


[Κρίνοντας απ' την φώτο πρέπει να ήταν κομμουνιστών αφού είναι μικροσκοπικοί]

Οι εγκέφαλοι από μερικά από τα σώματα, στον τάφο La Pedraja, διασώθηκαν υπό πολύ συγκεκριμένες περιβαλλοντικές συνθήκες, καθώς έπειτα από έντονες βροχοπτώσεις, το νερό εισχώρησε στα κρανία τους από τις τρύπες που προκλήθηκαν από τις σφαίρες


Survivor: Ο Μάριος… αποκαλύπτει! Έκαναν ή δεν έκαναν σ@ξ στο παιχνίδι;

Αποκαλυπτικός είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ή αλλιώς τρελός Κύπριος, ο οποίος μαρτυρά αν έγινε ή όχι κάποια σ@ξουαλική πράξη στο νησί.

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την πρόταση εξόδου της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος

Καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι η ελληνική οικονομία επιστρέφει με σταθερά βήματα στην ευρωπαϊκή κανονικότητα, αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σε ανακοίνωση για την πρόταση εξόδου της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος.


Π.Ε. της ΝΔ -Τα «πηγαδάκια» και το τετ α τετ Μητσοτάκη με Καραμανλή και Σαμαρά [εικόνες]

«Όταν εγώ ανοίγω τις πόρτες του κόμματος κανείς δεν μπορεί να τις κλείσει», διαμήνυσε από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνοντας εκ νέου προσκλητήριο για συστράτευση σε όσους θέλουν να αλλάξουν της Ελλάδα, προτείνοντάς τους παράλληλα να μείνουν όσο αυστηροί επιθυμούν.

Πλαφόν τις δύο θητείες βάζει το υπουργείο Οικονομίας για τους προέδρους των Επιμελητηρίων

Σημαντικές μεταρρυθμίσεις φέρνει το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό της επιμελητηριακής νομοθεσίας, που τέθηκε σήμερα σε διαβούλευση από το υπουργείο Οικονομίας.


ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ! Ο Λαφαζάνης ζητά ειδικό δικαστήριο για όσους μετέτρεψαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, προχώρησε σε σκληρή κριτική για το παράλληλο σύστημα πληρωμών του Γιάννη Βαρουφάκη, το οποίο χαρακτήρισε «ατελέσφορο και επιζήμιο», σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.


Συγκλονιστικό video μέσα από τον πύργο του Grenfell: Η αστυνομία ψάχνει με κόσκινο και μυστρί τα θύματα της πυρκαγιάς

Tέσσερις εβδομάδες μετά την τραγωδία δεν έχει μείνει τίποτα παρά μόνο στάχτες

Στο εσωτερικό του Πύργου της Κολάσεως μπήκαν άνδρες της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, αναζητώντας τα θύματα της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 14 Ιουνίου, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 80 άνθρωποι να καούν ζωντανοί, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Πρέβεζα: Χολέρα είχε η 41χρονη Γερμανίδα που πέθανε κατά τη διάρκεια των διακοπών της

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου της 41χρονης δεν έχουν καθοριστεί επακριβώς, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ στο δείγμα που εξετάστηκε από την άτυχη γυναίκα ανιχνεύθηκε στέλεχος υποτύπος της χολέρας.


O Ομπαΐντι αυτοανακηρύχθηκε νέος χαλίφης των τζιχαντιστών -Στη θέση του Μπαγκντάντι που εξαϋλώθηκε

Ο θάνατος του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπουμπάκρ αλ-Μπαγκντάντι έφερε τριγμούς στις τάξεις τον τζιχαντιστών.


Δύσκολες ώρες για τον Φίλιππο Σοφιανό -Νοσηλεύεται στην εντατική με έμφραγμα


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ηθοποιός διέψευσε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του διανύει ο ηθοποιός, Φίλιππος Σοφιανός.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», ο κ. Σοφιανός νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου Καλαμάτας.


Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που απέκρυψε ο μισθοφόρος από την παραγωγή του Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Σοκ για τον Kριστιάνo Ρονάλντο -Ενοπλοι τελωνειακοί έκαναν έφοδο στο σκάφος του [εικόνες]

Απρόσκλητοι επισκέπτες χαλάνε τις διακοπές του Ρονάλντο. Δεν περίμενε ο πορτογάλος σούπερ σταρ να έχουν τέτοια εξέλιξη οι τελευταίες ημέρες των διακοπών του.

Βραζιλία: Καταδικάστηκε σε 9,5 χρόνια φυλάκιση για διαφθορά ο σύντροφος του Τσίπρα, Λούλα ντα Σίλβα

Έχει άλλες 4 δίκες μπροστά του...

Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας καταδικάστηκε για διαφθορά, σε μία από τις πέντε δίκες σε βάρος του με τέτοιες κατηγορίες.


Νέο περιστατικό πυροβολισμών στο Μενίδι -Βρέθηκε σημάδι βολίδας σε «ουρανό» αυτοκινήτου [εικόνα]Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν καταγγελία νέου περιστατικού πυροβολισμών στο Μενίδι.

Η καταγγελία αναφέρει ότι το βράδυ της Τρίτης (11/7) στην οδό Βαρδουσίων ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σάλος στην Τουρκία με την "δολοφονία" του Ερντογάν σε ταινία για το πραξικόπημα - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με την ταινία που αναμένεται τις επόμενες μέρες να κυκλοφορήσει στις αίθουσες και έχει ως θέμα έχει το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου 2016.

Κοζάνη: Άγρια επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και συνδικαλιστές της ΔΕΗ πριν την ομιλία Τσίπρα

Εμφανίστηκαν με «φέρετρο», διαμαρτυρόμενοι για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ - Όταν πήγαν να προσεγγίσουν τον χώρο του συνεδρίου, συγκρούστηκαν με άνδρες της αστυνομίας
«Θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό επεφύλαξαν εργαζόμενοι στην ΔΕΗ Κοζάνης και άλλα σωματεία, έξω από το εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.

Κρέτσος για Digea: Πλανώνται όσοι ονειρεύονται ότι θα ρίξουν μαύρο στην ΕΡΤ

Επίσης, ο κ. Κρέτσος θεωρεί ότι «το σημερινό δελτίο Τύπου της Digea δικαιώνει την τηλεπικοινωνιακή πολιτική της χώρας, όπως αυτή χαράσσεται από την παρούσα κυβέρνηση»


Ξεκίνησε και επισήμως η γεώτρηση στην Κυπριακή ΑΟΖ-Οι ΗΠΑ στέλνουν στην κυπριακή ΑΟΖ πυρηνικό υποβρύχιο

Αναμένεται να διαρκέσουν 75 ημέρες - Το πλοίο-γεωτρύπανο «West Capella» βρίσκεται ήδη στο σημείο - Θα φτάσει σε βάθος 4.250 μέτρων - Πολεμικά πλοία από Γαλλία, ΗΠΑ, Ισραήλ και Ελλάδα στην περιοχή


Ποιος γνωστός ηθοποιός προσκύνησε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου - ΦΩΤΟ

Σαν σήμερα στις 12 Ιουλίου του 1994 εκοιμήθη ο Άγιος Παΐσιος. Την Τρίτη, το κοιμητήριο, στο οποίο ο Γέροντας έχει ταφεί, κατακλύστηκε από κόσμο, ενώ πραγματοποιήθηκε και αγρυπνία.

Μητσοτάκης: Η «αδέκαστη» κυβέρνηση αρνείται τη σύσταση εξεταστικής

Αν και η κυβέρνηση « παριστάνει την αδέκαστη», αρνείται τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα όσα συνέβησαν 2015, παρατήρησε ο αρχηγός της ΝΔ, μιλώντας στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι απεργάζονται σχέδια καθεστωτικού χαρακτήρα για να διατηρηθούν στην εξουσία.


Ντοναρούμα: Για πάντα στην καρδιά μου ο Αστέρας Τρίπολης

Την παραχώρηση του Αντόνιο Ντοναρούμα στη Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα ο Αστέρας Τρίπολης, ευχαριστώντας παράλληλα τον Ιταλό τερματοφύλακα για την προσφορά του στην ομάδα, στον ένα χρόνο που υπήρξε κάτοικος της αρκαδικής πρωτεύουσας.


Ιστορική ανακάλυψη: Ιατρική συνταγή του Ιπποκράτη βρέθηκε στο αρχαιότερο μοναστήρι του κόσμου

Κατά τη διεξαγωγή έργων αποκατάστασης στη Μονή Αγίας Αικατερίνης στο Νότιο Σινά, οι μοναχοί και οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι βρήκαν χειρόγραφο του 6ου αιώνα που περιέχει ιατρική συνταγή που αποδίδεται στον «Πατέρα της Ιατρικής»


Ιεράπετρα: «Πάρτι» φοροδιαφυγής στη Χρυσή - Δεν κόπηκαν 16.546 αποδείξεις

Στο φουλ οι παρανομίες, για αποδείξεις που δεν κόβονται και για παράνομες ταμειακές μηχανές που δεν ήταν δηλωμένες
Λουκέτο πέρασαν εφοριακοί στις καντίνες στη νήσο Χρυσή στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Σε ποινή φυλάκισης 4 ετών καταδικάστηκε το ζεύγος Παπαντωνίου -Για το «πόθεν έσχες»

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών έκαστος, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως, και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ για την υποβολή ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» καταδικάστηκαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου.


DIGEA: Καμία ανανέωση με την ΕΡΤ χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα

Η DIGEA δεν προτίθεται να ανανεώσει την σύμβαση με την ΕΡΤ, η οποία λήγει στα τέλη Οκτωβρίου του 2017, εάν η κρατική τηλεόραση δεν δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα μπορεί να εκπέμψει μέσω του δικτύου της.