22 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ελλάδα στον τελικό, 77-56 την Ισπανία

Με μια εξαιρετική εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος η Εθνική Νέων κέρδισε με 77-56 την Ισπανία και πέρασε στον μεγάλο τελικό του Eurobasket U-20.

ΒΙΝΤΕΟ-Δήμαρχος Κω ξεφτιλίζει την Κουντουρά

Κουντουρά: Κάναμε δεκτά όλα τα αιτήματά σας
Δήμαρχος Κω: Δε νομίζω ότι κάνατε δεκτά τα αιτήματά μας. Ζητήσαμε μειωμένο ΦΠΑ δεν τον έχουμε. Να ζητήσω τώρα κάτι: Να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ οι τουριστικές επιχειρήσεις; Θα βοηθήσει η κ. Κουντουρά;
Κουντουρά:

Ο Άδωνις εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντάει στον Βαρουφάκη που ξεβρακώνει τον Τσίπρα

Την εξήγησή του γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντάει στα όσα απίστευτα γράφει ο Γ. Βαρουφάκης στο βιβλίο του, δίνει ο Άδωνις στο Twitter:

"Εδώ και μέρες σας λέω ότι δεν απαντούν στον @yanisvaroufakis διότι φοβούνται ότι...

H Μίνα Αρναούτη δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια από το δυστύχημα με τον Παντελίδη και σοκάρει [εικόνα]

Η Μίνα Αρναούτη σόκαρε τους διαδικτυακούς της φίλους το μεσημέρι του Σαββάτου η Μίνα Αρναούτη.


Φόβος και τρόμος στην Αργεντινή η κατσίκα με το ανθρώπινο πρόσωπο!- ΒΙΝΤΕΟ

Την αποκαλούν δαίμονα. Η κατσικούλα με το ανθρώπινο πρόσωπο έχει κατατρομοκρατήσει τους κατοίκους της περιοχής που πιστεύουν ότι κάτι δαιμονικό κρύβεται πίσω από την όψη της.


Αυτό είναι τo πιο ξεκαρδιστικό βίντεο με το Despacito -Σαρώνει στο internet [βίντεο]

Ο χαμός που γίνεται με το «Despacito» δεν έχει προηγούμενο.

Ακόμη και σε αυτούς που δεν αρέσει, φαίνεται ότι κάτι κάνει... Οπως και στους τρεις Ιταλούς στο βίντεο που αρχικά το κατακεραυνώνουν, αλλά καταλήγουν να χορεύουν τρελά στους ρυθμούς του μέσα στο αυτοκίνητο.


Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Τζον Χερντ -Ο... πατέρας του «Μόνος στο σπίτι»

Εφυγε από τη ζωή, στα 72 του χρόνια, ο Τζον Χερντ.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε ένα ξενοδοχείο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν στο ΤΜΖ μέλη της οικογένειάς του.


Απίστευτο βίντεο: Κροκόδειλος επιστρέφει τη σορό άνδρα στους συγγενείς του μετά απο εντολή «γητευτή»

Την απίστευτη στιγμή που ένας κροκόδειλος «επέστρεψε» σε χωρικούς στην Ινδονησία το πτώμα ενός συγγενή τους μετά από εντολή που δέχτηκε από έναν ντόπιο «γητευτή» κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

Οι τέσσερις «μνηστήρες» για τον ΔΕΣΦΑ

Αισιοδοξία για την πρώτη φάση του διαγωνισμού ιδιωτικοποίησης του ΔΕΣΦΑ, που ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος των υποψηφίων επενδυτών, επικρατεί στα αρμόδια κυβερνητικά κλιμάκια και το ΤΑΙΠΕΔ.


Αναγκαστική προσθαλάσσωση υδροπλάνου σε ποταμό της Νέας Υόρκης - ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι δέκα επιβαίνοντες υδροπλάνου στη Νέα Υόρκη, το οποίο υπέστη βλάβη κατά την απογείωσή του από μαρίνα και ο πιλότος υποχρεώθηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσθαλάσσωση στον ποταμό East River.

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ! ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ! Κυρ Φώτης: Έχει δικαίωμα η κυβέρνηση να ασκεί κριτική σε δικαστικές αποφάσεις

«Είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη, του ελεύθερου Τύπου, των δημοσιογράφων, των λειτουργών της ελευθεροτυπίας, να κρίνουν τις δικαστικές αποφάσεις»

Η κυβέρνηση έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική σε δικαστικές αποφάσεις, δηλώνει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και νυν επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.


Ετοιμάζουν «βέτο» στον ΣΥΡΙΖΑ αν είναι αυτός υποψήφιος!

Μπορεί να είναι ακόμη σενάριο και μάλιστα για πολλούς ακραίο ωστόσο έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

ΒΙΝΤΕΟ-H Eλένη Μενεγάκη καταθέτει αγωγή στην πρώην βουλευτή και δημοσιογράφο

Την νομική οδό επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη, για να «απαντήσει» σε όσα είπε εναντίον της η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του «Ε» φιλοξενήθηκε η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου και σχολίασε την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή «Ελένη».


Καστοριά: Καταδίκη 80χρονου για ασέλγεια σε νεαρό αγόρι

Σάλο έχει προκαλέσει στην Καστοριά η σύλληψη ενός ηλικιωμένου γνωστού επιχειρηματία για ασέλγεια σε βάρος ενός 18χρονου αγοριού, με την οικογένεια του οποίου μάλιστα φέρεται να είχε ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις. Ο 80χρονος πρώην γουνοποιός καταδικάστηκε άμεσα από το Αυτόφωρο.


Βίντεο: Οι γονείς του άτυχου Τούρκου στην Κω για τη σορό του γιου τους

Σιωπηλοί μπήκαν στο πλοίο που έφθασε από το Μπόντρουμ, για να κανονίσουν τη μεταφορά του νεκρού παιδιού τους πίσω στην Τουρκία
Οι γονείς και ο αδερφός του νεκρού Τούρκου έφθασαν σήμερα για να παραλάβουν τη σορό του παιδιού τους που σκοτώθηκε στο φονικό σεισμό των 6,6 Ρίχτερ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; Κως: Απαλλαγή των σεισμόπληκτων από τον ΕΝΦΙΑ για 2 χρόνια προανήγγειλε η Παπανάτσιου

Η Κατερίνα Παπανάτσιου προανήγγειλε την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ όλων των κτισμάτων τα οποία υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό στην Κω, για τα επόμενα δύο χρόνια.


Λέσβος: Αυτό είναι το ζώο 33χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού [εικόνες]

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 33χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη στις 20 Ιουνίου.

Νέα Δημοκρατία για αποκαλύψεις Βαρουφάκη: Έρχεται η ώρα που οι Έλληνες θα μάθουν όλη την αλήθεια

«Οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα σχέδια εξόδου από την ευρωζώνη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Τσίπρα» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με όσα αναφέρει στο βιβλίο του ο Γιάνης Βαρουφάκης και τα οποία παρουσιάζει το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής.


Απίστευτοι διάλογοι Τσίπρα-Βαρουφάκη: Να κλέψουμε τα 16 δις της ΕΚΤ να φορτώσουμε τα ΑΤΜ!

Απίστευτοι και αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που είχε με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της διαπραγμάτευσης του «καυτού» καλοκαιριού του 2015, όπως τους περιγράφει ο ίδιος ο πρώην υπουργός Οικονομικών στο βιβλίο του «Adults in the Room».


Βίντεο- Το πριβέ πάρτι πριν απο το γάμο του Κ. Μπακογιάννη και της Σ. Κοσσιώνη-To δώρο της Ντόρας στη νύφη

Μετά από ένα μήνα αναβολή λόγω του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το ζευγάρι ενώνεται σήμερα με τα ιερά δεσμά του γάμου.


Ανοιχτή επιστολή Γκάμπριελ στους Τούρκους της Γερμανίας: «Ανήκετε σε εμάς»

Σε δίγλωσση επιστολή στην εφημερίδα Bild ο υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ απευθύνεται στα τρία εκατομμύρια συμπολίτες του με τουρκικές ρίζες. «Ανήκεται σε εμάς, είτε έχετε γερμανικό διαβατήριο, είτε όχι».


Στα 18 δισ. ευρώ οι δαπάνες της Ελλάδας για τοκοχρεολύσια το επόμενο 12μηνο

Στα 18 δισ. ευρώ εκτιμώνται από το ΔΝΤ οι δαπάνες εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους έως τον Αύγουστο του 2018, οπότε θα λήξει και το δικό του πρόγραμμα για την Ελλάδα (stand by arrangement).


Βρέθηκε οπλοστάσιο σε σπίτι 50χρονου αλλοδαπού στο κέντρο της Αθήνας

Επιχείρηση» σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν γύρω στις 19:30 του Σαββάτου αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να συλλάβουν έναν 50χρονο, ο οποίος νωρίτερα το μεσημέρι είχε τραυματίσει με μαχαίρι έναν αλλοδαπό.


ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Ξανθός τσαμπουκαλεύεται στα ΜΑΤ... σε σημείο ψεκασμού

Όταν ο Α.Ξανθός πλακωνόταν με τα ΜΑΤ ουρλιάζοντας "Κάτω η Χούντα Σαμαρά"... μέχρι που τον ψέκαζαν... Σήμερα είναι υπουργός ο ίδιος και κρύβεται πίσω από ΜΑΤ και κατεβασμένα ρολά στο Υπ. Υγείας:

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: Μου πέταξαν τραπέζι στο κεφάλι την ώρα που τραγουδούσα

«Κάποιος θαμώνας, όταν τραγουδούσα μια παραγγελιά του, εκστασιάστηκε τόσο πολύ που χωρίς να το καταλάβει, μου πέταξε ένα τραπέζι στο κεφάλι και με τραυμάτισε. Πήγα στο νοσοκομείο και έκανα 12 ράμματα. Μάλιστα έμεινε ένα σημάδι, για το οποίο ο Σταμάτης Γονίδης με συμβούλεψε να μην κάνω πλαστική και να το αφήσω για γοητεία».


Άρχισε τα… unfollow ο Ντάνος: Ποιες διάσημες «έβγαλε» από το Instagram του;

Μετά τη νίκη του στο Survivor και την απόκτηση του επάθλου ο Γιώργος Αγγελόπουλος είδε τη δημοτικότητά του να εκτοξεύεται. Έτσι, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξαφνικά οι followers αυξήθηκαν ραγδαία. Έως σήμερα πάντως ο ίδιος δεν έχει κάνει follow κανένα συμπαίκτη του, ενώ ξεκίνησε ήδη να κάνει τα πρώτα του unfollow!

Κως: «Αξιοθέατο» για... selfies ο μιναρές που χτυπήθηκε από τον σεισμό!

Δεκάδες περαστικοί σταματούν κοιτώντας τα χαλάσματα και αμέσως σηκώνουν κινητά τηλέφωνα ή φωτογραφικές μηχανές και απαθανατίζουν το σημείο
Αξιοθέατο για φωτογραφίες και selfies έχει γίνει ο μιναρές που χτυπήθηκε από τον σεισμό στην Κω.

Μεθυσμένη τουρίστρια... δάγκωσε αστυνομικό στο Λαγανά!

Ο τραυματισμένος αστυνομικός κατέφυγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τις πληγές που του προκάλεσε η... μαινάδα


Σχέδιο για κατάργηση του Συμβουλίου της Επικρατείας μέσω δημοψηφίσματος

Σχέδιο για κατάργηση του Συμβουλιου της Επικρατείας μέσω δημοψηφίσματος αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδα γίνεται λόγος για PLAN B΄ που περιλαμβάνει την ίδρυση Συνταγματικου Δικαστηρίου.


Υστερικές έχουν φάει φρίκη με ερώτηση Αυγενάκη για τα αδέσποτα στο Ηράκλειο

Τον κατηγορούν ότι θέλει να τα σφάξει... ενδεχομένως και να τα πουλήσει σαν κρέας... είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Αυγενάκης ζει μια κρυφή ζωή στην οποία σκοτώνει σκυλιά... Δε σοβαρεύεστε ρε βλαμμένες! Η μπαρούφα "στείρωση αδεσπότων και ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" υπάρχει μόνο στην Ελλάδα...

Την αντίδραση της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας (ΠΦΟ) προκάλεσε η ερώτηση του γραμματέα και βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για τα αδέσποτα στην πόλη του Ηρακλείου.

Bίντεο-ντοκουμέντο: 13 λεπτά από τη μοιραία πτήση της Helios, που συνετρίβη το 2005

Η σελίδα «Passengers Your Attention Please» ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας 13 λεπτών, με πλάνα από το Discovery Channel και τίτλο «The Ghost Plane», το οποίο εξετάζει την περίεργη συντριβή του Helios 737-31S

1885: Το επεισόδιο Νίκολσον και η πτώση της κυβέρνησης Τρικούπη

Η αρχή του ελληνικού δικομματισμού - Η κυβέρνηση Χ. Τρικούπη (1882-1885) και η αυξανόμενη λαϊκή δυσαρέσκεια - Το επεισόδιο Νίκολσον και η άνοδος στην εξουσία του Θ. ΔηλιγιάννηΤο 1881 ήταν μία χρονιά ορόσημο για την Ελλάδα, καθώς προσαρτήθηκαν στη χώρα μας η Θεσσαλία (εκτός από την Ελασσόνα) και τμήμα της Ηπείρου ως την Άρτα (ως το 1913 τα ελληνοτουρκικά σύνορα βρισκόταν στο παλιό, θρυλικό γεφύρι της πόλης της Ηπείρου). Είχε προηγηθεί η ενσωμάτωση των Επτανήσων στην Ελλάδα (1864).

Sante- Το κόκκινο πακέτο τσιγάρων άλλης εποχής και η ντίβα με τους θυελλώδεις έρωτες

Μπορεί σήμερα να αποτελεί ένα από τα νοσταλγικά αντικείμενα μιας άλλης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί, ωστόσο πίσω της κρυβόταν η ντίβα με τους θυελλώδεις έρωτες, η σχέση της με τον Ατατούρκ και το άδοξο φινάλε.


Το ζευγάρι των... καταστροφών: Παντρεύτηκαν εν μέσω τυφώνα, στο ταξίδι του μέλιτος έζησαν τον σεισμό στην Κω

Ο Κρίστιαν και η Ρενέ Ζέλβις έχουν εξοικειωθεί πλέον με τις φυσικές καταστροφές. Γιατί παντρεύτηκαν εν μέσω τυφώνα και στο ταξίδι του μέλιτος βίωσαν τον ισχυρό σεισμό στην Κω.


ΝΔ για δηλώσεις Λαφαζάνη: «Κοινός στόχος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ το Grexit»

«Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη που υπήρξε ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο κοινός στόχος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην πραγματικότητα η έξοδος από την Ευρωζώνη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο επικεφαλής της ΛΑΕ σε συνέντευξή του, σχετικά με εναλλακτικό σχέδιο της τότε κυβέρνησης για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.


Εμι Στορμς: Η Ολλανδή βιολίστρια που παίζει Τσιτσάνη και εντυπωσιάζει [βίντεο]

Η Ολλανδή Έμι Στορμς γεννήθηκε το 1988 και ξεκίνησε να παίζει βιολί σε ηλικία πέντε ετών. Από τα οκτώ της χρόνια σπούδασε στο Royal School of Music (Βασιλική Μουσική Σχολή) της Χάγης.


Το κόμμα του Βενιζέλου

[ΦΩΤΟ-Ελεος! Ας σοβαρευτούμε...]

Ο ​​Ευάγγελος το αποφάσισε χθες, με πληροφορούν, σε σύσκεψη με τους στενούς συνεργάτες του. «Τον Σεπτέμβριο κατεβάζει σχήμα», όπως μου το είπε περιχαρής ένας εκ των συμμετασχόντων στη σύσκεψη, με τρόπο ελαφρώς παρεξηγήσιμο, καθότι η έκφραση «σχήμα» παραπέμπει στον κόσμο της λαϊκής πίστας. Βεβαίως, το ότι πήρε την απόφαση δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα την πραγματοποιήσει· αφενός, διότι δεν είναι απλό το εγχείρημα, αφετέρου, διότι οι εχθροί του (και έχει πολλούς) θα τον περάσουν από τη μηχανή του κιμά. Υποθέτω, όμως, ότι όλα αυτά τα έχει σκεφθεί και τα έχει σταθμίσει καλά – στο κάτω κάτω, αν ο Βενιζέλος διαθέτει ένα πλεονέκτημα, αυτό είναι το μυαλό του.


Επική γκάφα! Τράβαγε λάθος κοπέλα στην ορκωμοσία της κόρης του! [vid]

"Κοίταζα άλλη, σωστά;" ήταν το σχόλιο του πατέρα της Georgia Wilde όταν συνειδητοποίησε ότι τράβαγε λάθος φοιτήτρια στην ορκωμοσία της κόρης του.

Ψ@ΛΙΕΣ από το ΔΝΤ που παρακάλεσε ο Τσίπρας να έρθει- Καταρρέει το succes story! Από το 2019 το "χαράτσι" στο αφορολόγητο

- Το ΔΝΤ γκρεμίζει με την έκθεση του το success story της κυβέρνησης
- Από το 2019 αλλάζει το αφορολόγητο και επιβαρύνει με 650 ευρώ για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες από την μείωση του
- Η εφαρμογή των αντίμετρων θα ξεκινήσει το 2023 και εφόσον επιτυγχάνονται οι στόχοι
- Πάνω από 10 δισεκατομμύρια ευρώ κεφαλαιακή ενίσχυση θα χρειαστούν οι τράπεζες
- Χαρακτηρίζει εξαιρετικά μη βιώσιμο το χρέος αλλά δεν δίνει συγκεκριμένη προθεσμία στην Ευρώπη για ελάφρυνση


ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Τσίπρας ούρλιαζε για την ΕΛΣΤΑΤ και τον Γεωργίου

Τώρα στα τέσσερα...του δίνει και τα δικαστικά έξοδα...

Συνελήφθησαν οι γονείς του νεκρού 7χρονου αγοριού στον Σκαραμαγκά

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του μικρού αγοριού από τον χώρο διαμονής προσφύγων στον Σκαραμαγκά Αττικής. Ο 7χρονος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο κέντρο φιλοξενίας, όπου έμενε με την οικογένειά του.


ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ! Επιθέσεις εναντίον ΜΑΤ στα Εξάρχεια -Μολότοφ στην Τοσίτσα και έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Τις «καθιερωμένες» πλέον επιθέσεις τους έκαναν ομάδες αγνώστων εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια, τα ξημερώματα του Σαββάτου.


Λαφαζάνης ξεβρακώνει πάλι Τσίπρα: Είχαμε σχέδιο για τύπωμα δραχμής, εθνικοποίηση ΤτΕ, λεφτά από Ρωσία και πετρέλαιο από Βενεζουέλα

[Φυσικά η εμμονή του συγκεκριμένου ηλίθιου να πείσει (με τη συνδρομή τότε και του παπαγάλου του, Χατζηνικολάου) ότι η Ρωσία θα προπλήρωνε μερικά δις κέρδη επομένων ετών, για ανύπαρκτο αγωγό, μόλις υπογράφανε την κατασκευή του, δείχνει τι ηλίθιους ψήφισαν τα γίδια και πόσο γίδια θεωρούν τα γίδια αυτοί οι ηλίθιοι...]

Νέα στοιχεία για τα εναλλακτικά σχέδια που επεξεργαζόταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 στην περίπτωση που η χώρα έβγαινε από το ευρώ, αποκάλυψε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αμερικανός στρατηγός: "Δεν διακόψαμε το πρόγραμμα της CIA στη Συρία για χατήρι της Ρωσίας"

Η απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να τερματιστεί το πρόγραμμα της CIA μέσω του οποίου εφοδιάζονταν με όπλα και δέχονταν εκπαίδευση τα μέλη ορισμένων οργανώσεων ανταρτών οι οποίες πολεμούν εναντίον του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ δεν αποτελούσε μια παραχώρηση προς τον βασικό σύμμαχο του Άσαντ, τη Ρωσία, δήλωσε χθες ανώτατος αξιωματικός του αμερικανικού στρατού.

"Τουρίστρια"XAXAXAXA αγκάλιασε και φίλησε τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τουρίστρια αγκάλιασε και φίλησε τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, σε έναν από τους πιο γνωστούς και πολυσύχναστους δρόμους της Μόσχα, την οδό Αρμπάτ.

Οι Βάσκοι του Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης επιμένει με αναρτήσεις του στο facebook να ισχυρίζεται ότι στη Βαρκελώνη υπάρχουν Βάσκοι αντάρτες πόλης, όπως άλλωστε και στην Αθήνα «κατοικούν Κρητικοί» και στη Μακεδονία Ηπειρώτες.


Οι Ελληνίδες με το πιο "εκρηκτικό" μπούστο- ΕΙΚΟΝΕΣ

Σας παραθέτουμε τα ωραιότερα στήθη της Ελλάδας...

«Θύμωσε ο Τσίπρας»! – Ε, και;

Του Γιάννη Σιδέρη

Ζούμε καιρούς ιλαρής τραγικότητας. Κάποτε στο μέλλον η ιστορία θα συμπεριλάβει συγκεκριμένες πτυχές και πρόσωπα αυτής της περιόδου, στις ανεκδοτολογικές υποσημειώσεις της.

Μπορεί άραγε μία μόνο φράση να συμπυκνώσει και να φωτογραφίσει το προφίλ της εποχής που ορίζεται από άγνοια, αφέλεια, δοκησισοφία, φανατισμό, πολιτικό μίσος, ιδεολογική κομπορρημοσύνη;

Ναι μπορεί! Είναι η φράση που καταγράφει στο βιβλίο του ο Γιάνης, σχετικά με την θυμωμένη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα ως προς το πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα: «Μόλις γίνω πρωθυπουργός, θα ζητήσω την παραίτησή του. Κι αν χρειαστεί θα τον διώξω από την κεντρική τράπεζα με φωνές και κλωτσιές».

Ο Γιάνης σε πολλά είναι αναξιόπιστος, αλλά όσοι είχαν ώσμωση με τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω ρεπορτάζ, θεωρούν ως απολύτως αληθές το ανωτέρω απόσπασμα. Ηταν κοινή εντύπωση τότε στον χώρο, ότι ένα από τα εμπόδια για την ηρωική αντιμνημονιακή πορεία της ελαύνουσας ριζοσπαστικής κυβέρνησης, ήταν ο δοτός Στουρνάρας. Ηταν ο εγχώριος τοποτηρητής των ευρωπαϊκών συμφερόντων, ο εντολοδόχος του νεοφιλελεύθερου ευρωϊερατείου, ο συνδαιτυμόνας των ντόπιων διεφθαρμένων κεφαλαιοκρατών, που με θαλασσοδάνεια από το υστέρημα του κοσμάκη, δημιουργούσαν αμύθητες περιουσίες, παρκαρισμένες  σε φορολογικούς παραδείσους.

Πρώτη ενέργεια της ελπιδοφόρας λαϊκής κυβέρνησης θα ήταν, ταυτόχρονα με το σκίσιμο των μνημονίων, η εκπαραθύρωση  του εν λόγω Κουίσλινγκ.  Αν τους έλεγες – δεδομένου ότι το πολύχρονο ρεπορτάζ φέρνει οικειότητα συμπεριφοράς – ότι αυτά που λένε είναι «αφέλειες»  (άλλη λέξη έλεγες), καθότι η αλλαγή του κεντρικού τραπεζίτη είναι αρμοδιότητας της ΕΚΤ και μόνο, και δεν θα τους πέφτει λόγος ως ελληνική κυβέρνηση, σου αντιγύριζαν τις… αφέλειες, και σε θεωρούσαν – στην καλύτερη περίπτωση – οικειοθελώς συμβιβασμένο, ή μακριά νυχτωμένο. Παραγνώριζες τη δύναμη των λαών όταν σηκώνουν κεφάλι – που θα έλεγε και η Αχτσιόγλου.

Ο Στουρνάρας  είναι το εμβληματικό  στοιχείο. Η απόλυσή του ήταν αδύνατη αλλά πίστευαν ότι ήταν  δυνατή, γιατί θα είχαν νωπή λαϊκή εντολή και ο λαός θα είχε σηκώσει κεφάλι. Δεν του ενοχλούσε τόσο το πρόσωπο, όσο αυτά που συμβόλιζε. Ομως είχαν – νόμιζαν ότι είχαν – γνώσιν οι λαϊκοί φύλακες, Το εξεγερσιακό μέτωπο της Μεσογείου, από τη Βαλκανική του ΣΥΡΙΖΑ ως την Ιβηρική των Ποδέμος και την ατλαντική του Μπλόκου της Πορτογαλίας, θα ανεδύετο ορμητικό και θα κατατρόπωνε  τους γκρίζους ανθρώπους με τα γκρίζα κουστούμια, των Βρυξελλών.

Αυτά τα πίστευαν απολύτως σοβαρά, και εκεί έγκειται η δυστοπία στην οποία μας εισήγαγαν, εκεί οφείλονται όλα τα ιλαρά που διαβάζουμε και τα τοξικά που ζούμε.

Το ότι υποτάχθηκαν στην μνημονιακή πραγματικότητα και τους ανελαστικούς κανόνες της ΕΕ, δεν σημαίνει ότι αποδέχτηκαν το λάθος. Υπετάχθηκαν για να μην χάσουν την εξουσία, περιμένοντας καλύτερες μέρες – όπως αυτοί τις εννοούν.

Οι αποτυχίες δεν τους ενηλικίωσαν πολιτικά. Γι αυτό και 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν ερώτηση τον Απρίλιο, καταλογίζοντας στον κ. Στουρνάρα, ότι προχώρησε «σε αδικαιολόγητες προαγωγές στελεχών» (μη δικούς τους δηλαδή), για να εισπράξουν την αποστομωτική απάντηση ότι «η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι ΔΕΚΟ».

Για αυτό και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγας, άνθρωπος σοβαρός κατά τα άλλα, και σίγουρα όχι εκ των χουλιγκάνων του κόμματος, επιτέθηκε δυο φορές στον τραπεζίτη μέσα σε τρεις μήνες. Την πρώτη τον Απρίλη, απειλώντας  όσους διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της τράπεζας της Ελλάδας «να σταματήσουν να προκαλούν και να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό»! Τη δεύτερη πριν λίγες μέρες , επειδή ο κεντρικός τραπεζίτης τόλμησε να πει ότι είναι νωρίς να βγούμε στις αγορές!

Το θέμα του κειμένου κατ΄ουσίαν δεν είναι ο Στουρνάρας – ο οποίος πήρε την εκδίκησή του, όταν τον έσερναν παρακαλετά την Άνοιξη του 16 στο Χίλτον να τους ξελασπώσει από τους δανειστές. Η αναφορά του είναι περιπτωσιολογική, λόγω της επίκαιρης δημοσιότητας που απολαμβάνει το βιβλίου του Γιάνη.                                                            

Το θέμα είναι η αδυναμία του κυβερνώντος κόμματος να κατανοήσει μια δομημένη και δεδομένη ευρωπαϊκή πραγματικότητα, και να πολιτευθεί δημιουργικά εντός αυτής.

Δεν γνωρίζουμε αν το κατάλαβε αυτό ο κ. Τσίπρας (Η Λαγκάρντ είπε ότι κατάλαβε πως τους κανόνες δεν τους αλλάζεις μόνος, αλλά 18-19 μαζί). Ακόμα και αν το κατάλαβε (που  πιστεύουμε πως όχι, απλώς ελίσσεται), δεν το έχει καταλάβει το κόμμα του και η κυβέρνησή του. Ετσι, υποτάσσονται, τοις κείνων ρήμασι, για να κυβερνούν, αλλά αρνούνται τον τρόπο που κυβερνούν!

Ως εκ τούτου, ο κ. Τσίπρας μπορεί να θύμωσε, αλλά ο Στουρνάρας είναι ακόμη εδώ. Η απάντηση που πήρε εν τοις πράγμασι, είναι το όχι και πολύ τιμητικό «Θύμωσε; Ε και;»

http://www.liberal.gr/arthro/154415/politiki/2017/isonthumose-o-tsiprassin--e-kai.html

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! Εφοριακοί και τελωνειακοί πρωταγωνιστές της διαφθοράς στο Δημόσιο

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση της γενικού επιθεωρητού δημόσιας διοίκησης

Οι οικονομικές υπηρεσίες στο Δημόσιο αποτελούν τη βασική εστία διαφθοράς, σύμφωνα με στοιχεία της νέας έκθεσης της γενικού επιθεωρητού δημόσιας διοίκησης που αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το Σεπτέμβριο. Πολλά σοβαρά περιστατικά αφορούν εφορίες και τελωνεία. Ανάμεσά τους και κακουργήματα.


Με σχέδιο η επίθεση κατά της Δικαιοσύνης

Του Λέανδρου Ρακιντζή*

Παριστάμεθα όλοι μάρτυρες μιάς πρωτοφανούς κυβερνητικής επίθεσης κατά της δικαιοσύνης, που στα τελευταία 70 που παρακολουθώ τα δικαστικά δρώμενα, δεν έχω συναντήσει παρόμοια κατά σφοδρότητα, συστηματική και διαρκή με εναλλασσόμενα ζητήματα λόγω δικαστικών αποφάσεων τρεχούσης φύσεως τεχνηέντως διογκωμένα. Μέχρι τώρα νόμιζα, ότι οι επιθέσεις αυτές ήταν ευκαιριακές από συγκεκριμένα πρόσωπα του τύπου "έξεστι τοίς ορεσιβίοις ασχημονείν", που λόγω της μαρξιστικής παιδείας τους δεν μπορούν να κατανοήσουν τι σημαίνει διάκριση εξουσιών και κυρίως να σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις.

H Βουλή του «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε»

Του Γιώργου Μαυρωτά*

Δύο εβδομάδες πριν κλείσει η Βουλή έρχονται 4 σημαντικά νομοσχέδια (για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, για την ανώτατη εκπαίδευση, για την ψηφιακή πολιτική και ένα περί των οικονομικών). Αυτό με κανονικές διαδικασίες σημαίνει 16 συνεδριάσεις επιτροπών και 8 ολομέλειες. Πώς θα γίνει αυτό; Με τον νέο κανονισμό της Βουλής εξαλείφθηκαν τα χρονικά περιθώρια που ίσχυαν μεταξύ των διαφόρων σταδίων της επεξεργασίας ενός νομοσχεδίου, έτσι ώστε να ψηφίζεται σε μια εβδομάδα από την κατάθεσή του, χωρίς καν να χαρακτηριστεί ως «επείγον».

Απίστευτο! Γιατρός χαράκωσε στο πρόσωπο με μπουκάλι ασθενή στην Πάτρα

Οι φωτογραφίες του 50χρονου από την Δυτική Αχαϊα είναι ενδεικτικές για όσα υπέστη σε ιδιωτική κλινική στη διάρκεια διαπληκτισμού με γνωστό γιατρό της Πάτρας. Ο άνδρας κατέληξε στο Νοσοκομείο με 40 συνολικά ράμματα! Ο άνδρας κατηγόρησε τον γιατρό που ενώ προ μηνών του είχε πει πως θα έκανε αφαίρεση χολής από την σύζυγό του… δεν την έκανε, όπως απεδείχθη από άλλον γιατρό. Εστω και αν του είχε πάρει 5.000 ευρώ για την επέμβαση.


Κλιμάκιο της ΝΔ στην Κω για να ενημερωθεί για το μέγεθος των ζημιών

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον πρώην υπουργό Μάκη Βορίδη, τον τομεάρχη υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και τον τομεάρχη τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα, έφτασε απόψε στην Κω για να ενημερωθεί αναφορικά με το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός.