16 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΠΑΡΙΕΣ! «Τζέντλεμαν»... ο Τραμπ: Καλύφθηκε με την ομπρέλα του και άφησε τη Μελάνια και τον Μπάρον να βρέχονται! [εικόνες]

[Παπαριές δημοσιογραφικές για ν επιτεθούν στον Τράμπ... είναι πασιφανές ότι τη στιγμή εκείνη δεν βρέχει αλλά αυτός κρατάει τον ομπρέλα ανοικτή γιατί είναι μπούφος... απλά φυσάει πολύ γιαυτό και η κίνηση της Μελάνια να μπει γρήγορα στο αεροπλάνο, που την κάνει να φαίνεται ότι πασχίζει να μπει κάτω απ' την ομπρέλα]

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβιβάζεται με τη σύζυγό του Μελάνια και τον 11χρονο γιο τους Μπάρον στο προεδρικό αεροσκάφος για να αναχωρήσουν από το θέρετρό τους, το Μαρ -α-Λάγκο στη Φλόριντα εν μέσω βροχής, ανήμερα της επετείου γέννησης του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.



Μόνον που ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος κρατά τη μεγάλη μαύρη ομπρέλα του κοντά στο κεφάλι του -προφανώς για να προστατέψει την κόμη του από τις σταγόνες της βροχής-, αδιαφορώντας πλήρως για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και τον ανήλικο γιο τους, τους οποίους εγκαταλείπει στο έλεος των στοιχείων της Φύσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Palm Beach.





Από τις φωτογραφίες δεν διακρίνεται αν σε κάποιο σημείο φρόντισε να προστατέψει τη γυναίκα και το γιο του κάτω από τη μεγάλη ομπρέλα.

Την ίδια ώρα διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο πολυτελές θέρετρό του για να διαμαρτυρηθούν για το πρόσφατα ρατσιστικά σχόλιά του για τους μετανάστες από την Αϊτή και αφρικανικά κράτη που αποκάλεσε «χώρες απόπατους», σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, αν και εκπρόσωπος της κυβέρνησής του διαψεύδει, ενώ ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι «ο λιγότερο ρατσιστής από όλους».



Κάποιοι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ που έδειχνε τον Τραμπ μαζί με τον Χίτλερ, τον Στάλιν και τον Μουσολίνι.



Μια άλλη διαδηλώτρια κρατούσε πλακάτ με το σύνθημα: «Σταμάτα τον ρατσισμό σου, Τραμπ! Οι Αϊτινοί συνεισέφεραν στην ελευθερία των ΗΠΑ».

Κι είναι ιστορικό γεγονός, αν και ελάχιστα γνωστό, ότι στρατιώτες από την Αϊτή πολέμησαν στη διάρκεια του Αγώνα της Ανεξαρτησίας στο πλευρό των Αμερικανών κατά της Βρετανίας.

Πάστορας κατήγγειλε από άμβωνος τον Τραμπ παρουσία του αντιπροέδρου Πενς

Την ίδια ώρα ένας πάστορας στο Μέριλαντ κατήγγειλε από άμβωνος τα ρατσιστικά σχόλια του Τραμπ κατά της Αϊτής και χωρών της Αφρικής, παρουσία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.


Ο Μωρίς Γουάτσον, πάστορας στον Μητροπολιτικό Ναό Βαπτιστών στο Λάργκο είπε ότι τα σχόλια του Τραμπ είναι «απαξιωτικά για ανθρώπους» και «άσχημα», εν μέσω χειροκροτημάτων. Τοπικά μέσα ανέφεραν ότι στη διάρκεια του κηρύγματος ο Πενς κοκκίνισε αρκετές φορές, αν και εκπρόσωπός του το διέψευσε.