23 Ιανουαρίου 2018

Καρέ καρέ η άγρια επίθεση σε κωμικό on stage - Τον κυνηγουσε με μικρόφωνο να τον χτυπήσει!

Την άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας κωμικός ενώ πραγματοποιούσε το νούμερό του σε κλαμπ της Νότιας Καρολίνας κατέγραψε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, με το ίδιο το θύμα να δηλώνει έπειτα πως γλίτωσε απο θαύμα τον σοβαρό τραυματισμό.


Ο Steve Brown βρισκόταν στη σκηνή του κέντρου The Comedy House όταν ξαφνικά ένα μέλος του κοινού πήδηξε πάνω στη σκηνή και επιτέθηκε στον δημοφιλή κωμικό με υψωμένες τις γροθιές του.

Εκείνος έκπληκτος προσπάθησε να αμυνθεί και τότε ο δράστης άρπαξε τη βάση του μικροφώνου και άρχισε να το κραδαίνει, κυνηγώντας γύρω γύρω στην σκηνή τον Brown.
Στη συνέχεια, ο έξαλλος θεατής άρπαξε το σκαμπό που βρισκόταν επί σκηνής και το πέταξε στον κωμικό, χτυπώντας τον ελαφρά. Σε αυτό το σημείο παρενέβησαν ορισμένοι υπάλληλοι του κέντρου, με αποτέλεσμα να αποφεχθούν... τα χειρότερα.


Μετά την επίθεση που τον άφησε σοκαρισμένο, o Brown δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου σχολίαζε τι του συνέβη. Στη λεζάντα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε αποτελεί μια υπενθύμιση για τα comedy club ότι πρέπει να προσλαμβάνουν επαγγελματίες υπαλλήλους security προκειμένου να προστατεύουν τους καλλιτέχνες οι οποίοι τους αποφέρουν μεγάλα κέρδη.

«Ευχαριστώ τον θεό που με προστάτεψε και επέτρεψε στον γέρικο κ..λο μου να σκύψει και να κάνει ελιγμούς αλλιώς αυτή η ιστορία θα μπορούσε να έχει φρικτή κατάληξη», αναφέρει ο κωμικός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης του άνδρα, ούτε εάν συνελήφθη μετά το περιστατικό.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ