27 Φεβρουαρίου 2018

Τι… ουσίες πίνουν άραγε τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ απο τα υπόγεια του Μαξίμου;

Πρέπει να… πίνουν πολύ ισχυρά παραισθησιογόνα, σε καθημερινή βάση και σε μεγάλες ποσότητες, τα τρισάθλια τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι εγκατεστημένα στα υπόγεια του Μαξίμου.

Μόνο λοιπόν λόγω της κατανάλωσης ισχυρής δόσης… ουσιών (πάσης φύσεως), μπορεί κάποιος σώφρων άνθρωπος να δικαιολογήσει το νέο μυθιστόρημα – ξεπέρασαν και τον Τζον Λε Καρέ – μέσω του οποίου εμπλέκουν την αποχώρηση του δημοσιογράφου Σπύρου Καπράλου με την Αμερικανική Πρεσβεία και την δήλωση του Πάιατ για το… FBI!


Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό σε ολόκληρη την πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα ο Σπύρος Καπράλος έχει αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον στίβο της πολιτικής, και όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Φθιώτιδα.

Και για αυτό τον λόγο εδώ και αρκετές μέρες είχε αποχωρήσει από την Διεύθυνση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ στην Βουλή, κάτι που απλά ανακοινώθηκε χθες.



Θεωρούμε επιεικώς γελοία την σύνδεση της υπόθεσης αυτής με τις αποκαλύψεις του Αμερικανού πρέσβη για την Novartis.

Και ασχολούμαστε με αυτή την (ασόβαρη) διαρροή των βρομερών τρολ του Μαξίμου, γιατί πρώτον αποδεικνύει τον πανικό τους, δεύτερον τον ερασιτεχνισμό τους και τρίτον επιβεβαιώνει πως προφανώς είναι καθημερινώς υπό την επήρεια διαφόρων… ουσιών.

Αντίστοιχες μάλλον με αυτές που ο κορυφαίος πρωθυπουργικός σύμβουλος Καρανίκας, «καίγεται» να νομιμοποιήσει…  

https://www.lykavitos.gr/archives/507073