05 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ! «Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολλή...»

Του Βασίλη Κικίλια

Μίλησε η ψυχή του Έλληνα χθες στο Σύνταγμα. Εκατοντάδες χιλιάδες ήμασταν εκεί σε μια συγκέντρωση για τη Μακεδονία μας που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Αποδείξαμε πως έχουμε ένστικτο και εθνικά αντανακλαστικά. Κυρίως πως διακατεχόμαστε από έναν αγνό πατριωτισμό, που όμοιό του δύσκολα βρίσκεις.


Είμαστε ένας λαός περήφανος. Μια κοινωνία όρθια και πάντως σε πλήρη αναντιστοιχία με την κυβέρνησή της. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή πραγματικά δεν κατάλαβαν τι έχει συμβεί ή τελούν υπό πανικό.

Δεν εξηγείται αλλιώς η αλαζονία του γραφείου Tύπου του κ. Τσίπρα, η δημιουργική αριθμητική της ΕΛ.ΑΣ - καθ' υπόδειξη βεβαίως - η λοιδορία και η ύβρις υπουργών, η προσπάθεια των trolls να μειώσουν την αυθόρμητη παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών.

Κερασάκι στην τούρτα ο υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιας που πρώτα έβγαλε ανακοίνωση υπέρ του συλλαλητηρίου, μετά «είδε» λίγο κόσμο, για να συνεχίσει τελικά τη διαπραγμάτευση, με ήσυχη τη συνείδησή του.

Ενημερώστε τον ότι δεν εξουσιοδοτείται, πλέον, να διαπραγματεύεται στο όνομα του ελληνικού λαού.

Από τη μία έχουμε λοιπόν έναν ολόκληρο λαό να δηλώνει εμφατικά πως δε θέλει καμία υποχώρηση στο θέμα των Σκοπίων και πως στη συνείδησή του η Μακεδονία δε μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά ελληνική. Από την άλλη δυο κόμματα γαντζωμένα στην εξουσία να νομίζουν ότι βρέχει.

Είναι πατριωτικό καθήκον να κάνουμε ότι είναι δυνατόν μέσα στο δημοκρατικό πλαίσιο, για να φύγει η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Είναι εμφανές, ότι δε θα είναι εύκολο. Άλλωστε, όπως είπε και ο συγκλονιστικός Μίκης, «εγώ δεν ντρέπομαι όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν, να παραμείνω πιστός στις ιερές σκιές των προγόνων μας που μας δίδαξαν την αγάπη και τη θυσία για το Έθνος και την Πατρίδα. Ναι είμαι πατριώτης διεθνιστής και συνάμα να μάχομαι τον φασισμό σε όλες του τις μορφές και προπάντων στην πιο πονηρή, απατηλή και επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη».

Στον υπέροχο και περήφανο κόσμο που, σε όλη την Ελλάδα αλλά και τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, έστειλε βροντερό μήνυμα θέλω να πω πως τα πράγματα που αξίζουν στη ζωή κατακτιόνται με κόπο και θυσίες ή αλλιώς «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή...».

http://www.liberal.gr/arthro/189017/apopsi/arthra/isongia-na-gurisei-o-lios-thelei-douleia-pollisin.html