05 Μαρτίου 2018

Ημίγυμνος ο ψυχάκιας,μέσα στο ΙΧ έτρεχε με 150 χλμ. ανάποδα στην Αθηνών-Λαμίας – Τον σταμάτησαν μετά από 165 χλμ.

Ούτε σε σενάριο αστυνομικής ταινίας του Χόλιγουντ δεν έχουν υπάρξει τέτοιες σκηνές όπως αυτές που διαδραματίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με έναν 49χρονο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν εμβόλισε δύο περιπολικά που προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία του ΙΧ του, ήταν 49 ετών, κάτοικος Φαρσάλων και σύμφωνα με το LamiaReport.gr αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει και πάλι δυσάρεστα συμπτώματα, δείγμα ότι και πάλι κάτι δεν πήγαινε καλά. Να σημειωθεί επίσης πως ο οδηγός όταν ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του ήταν γυμνός από την μέση και κάτω.

Η τρελή πορεία 165 χλμ -Το καταδίωκαν πάνω από 1,5 ώρα

Το αυτοκίνητο ήταν της οικογένειας και είναι άγνωστο τι προσπαθούσε να κάνει ο 49χρονος με τη φυγή του προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας η απίστευτη καταδίωξη ξεκίνησε στις 7:30 περίπου όταν ο οδηγός ενός άσπρου Opel Astra παραβίασε στον Βόλο τα διόδια της Πελασγίας. Στη συνέχεια, πάντα οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα, πέρασε της Αγίας Τριάδας και συνέχιζε την κάθοδο του. Η Τροχαία σταμάτησε την κυκλοφορία των οχημάτων προκειμένου να μην σημειωθεί κάποιο ατύχημα, ενώ περιπολικά καταδίωκαν το Opel Astra. Ωστόσο ο οδηγός, όσες φορές τον πλησίασαν τα περιπολικά τα χτυπούσε και από μπροστά και από πίσω, ενώ πετούσε και αντικείμενα - έγγραφα κατά πάσα πιθανότητα - από το παράθυρό του.

Τελικά η καταδίωξη σταμάτησε στα διόδια της Τραγάνας στις 8:40, όταν το ΙΧ του 48χρονου έπεσε με δύναμη σε περιπολικά που είχαν δημιουργήσει μπλόκο στο δρόμο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ένας 43χρονος οδηγός φορτηγού που ήταν πεζός στο σημείο.

Ουσιαστικά η τρελή πορεία του είχε διάρκεια 1,5 ώρα και ο 49χρονος κατάφερε να οδηγήσει μία απόσταση 165 χλμ στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Το αυτοκίνητο ήταν της οικογένειας και είναι άγνωστο τι προσπαθούσε να κάνει με τη φυγή του προς Αθήνα.

Είναι πάντως θαύμα που δεν είχαμε κι άλλα θύματα ή τραυματισμούς από μια τέτοια ξέφρενη και χωρίς λογική πορεία μέσα σε ένα πολυσύχναστο δίκτυο ταχείας κυκλοφορίας.

Να σημειωθεί επίσης πως ο οδηγός όταν ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του ήταν γυμνός από την μέση και κάτω.