10 Μαρτίου 2018

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Κεφαλογιάννη στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, υπό τη νέα της κομματική ιδιότητα αυτή της περιφερειακής τομεάρχη Κεντρικής Μακεδονίας η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το απόγευμα της Παρασκευής η κ. Κεφαλογιάννη, έχοντας την ευθύνη της χαρτογράφησης των προβλημάτων της Περιφέρειας ενόψει των εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών, συμμετείχε στην ειδική συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας και, στη συνέχεια, στη σύσκεψη του Τομέα Πολιτισμού.


Γαλάζια στελέχη από τη συμπρωτεύουσα έκαναν λόγο για μαζική συμμετοχή που επιβεβαιώνει την οργανωτική ετοιμότητα ενώ η ίδια η κ. Κεφαλογιάννηυπογράμμισε ότι η Ν.Δ. ενωμένη, ανοίγεται στην κοινωνία, ακούει τις αγωνίες των συμπολιτών μας και οικοδομεί τη νέα κοινωνική συμμαχία που έχει ανάγκη η χώρα.

Αναφερόμενη, κατά την ομιλία της στον Τομέα Πολιτισμού, στο σκοπιανό, η κ. Κεφαλογιάννη άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση , η οποία με την «άτολμη πολιτική της στάση θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά μας κεκτημένα» και υπογράμμισε: «Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας έχει σαφείς συντεταγμένες που στοιχειοθετούνται από κάθε σοβαρό ιστορικό.

Δεν υπάρχει άλλος τόπος όπου οι αποδείξεις της ιστορικότητάς του είναι ορατές στο φως της ημέρας.

Όπου και να στραφεί κανείς, βρίσκεται αντιμέτωπος με αδιάσειστα πειστήρια της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική».