15 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ :)) Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ): Να υποβιβαστούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός που δεν βγήκαν να παίξουν-Φωκάς (Λεβέντη): Ο Σαββίδης δεν είχε όπλο!


Εν τω μεταξύ ο ίδιος ο Σαββίδης ζήτησε συγγνώμη παραδεχόμενος τη μαλακία του!! 
Όσον αφορά τα υπόλοιπα για να τα λέμε όλα: Ο Ολυμπικός ήρθε στην Τούμπα για να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα (το έλεγε ο κυρ Σάββας απ' το πρωί στη σύσκεψη, θα πάρω την ομάδα να φύγω), σε αντίθεση με την ΑΕΚ που ήρθε να παίξει, οι παίκτες της δεν προκάλεσαν πουθενά και μάλιστα δεν έκαναν ούτε καθυστερήσεις προς το τέλος του αγώνα.. τώρα το ότι ο Μελισσανίδης μόλις έμαθε ότι ο διαιτητής θα μετρούσε το γκολ αποφάσισε ότι ήταν τρομοκρατημένοι (ενώ ο Κονέ δήλωσε εμείς δεν είδαμε τίποτα, μας είπαν ότι είχε όπλο ο Σαββίδης) είναι λογικό, αφού μπορεί και να έχανε το πρωτάθλημα αν έβγαινε. 
Και κάτι για τη διαιτησία που μας ζαλίζετε: Αν ο ΠΑΟΚ ήλεγχε τη διαιτησία ούτε ο Αρετόπουλος θα έγραφε στη συμπληρωματική έκθεση, τα αντίθετα απ΄ότι έγραψε το βράδυ της Κυριακής, ούτε ο Κομίνης θα ακύρωνε γκολ που αρχικά κατακύρωσε στο 89'... α και πέρσι αν ήθελε να μας εννοήσει θα έδινε το πέναλτι που έγινε στον Κρέσπο μερικά δευτερόλεπτα πριν το οφσάιντ γκολ του Ενρίκε. 

Το κορυφαίο σήμερα πάντως το είπε ο ψεκασμένος του Καμμένου: "κάποτε ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα παιχνίδια με τη διαιτησία, τώρα δεν χρειάζεται καν να παίζει για να κερδίζει" :))) για να απαντήσει ο Κακλαμάνης "δεν θα κάνουμε τη Βουλή Τούμπα" :)))

Η Αστυνομία δεν είδε τίποτα, δεν ξέρω από πού προέρχεται η φωτογραφία, είπε ο Αριστείδης Φωκάς (φώτο) για τα καρέ που δείχνουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κυκλοφορεί με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο - Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε «εντεταλμένους χειρουργούς» τους διαιτητές του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή». Αυτό δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα με την εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη.

«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του» συνέχισε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

«Ο πρόεδρος πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90' μετά την παρωδία του διαιτητή και του επόπτη που μετά από 5 λέπτα ακυρώνει το γκολ κατόπιν πίεσης ενώ όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πιστέψαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα» ανέφερε επίσης ο κ. Φωκάς.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων το διαιτητικό τρίο του αγώνα της Κυριακής ήταν «εντεταλμένοι χειρούργοι». «Ήρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει το νταμπλ» πρόσθεσε αποφεύγοντας ωστόσο να κατονομάσει το κατεστημένο παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων...

Κατά την άποψη του Αριστείδη Φωκά «οι διαιτητές θα πρέπει να περάσουν από κανονικό δικαστήριο για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα. Πίσω από τους διαιτητές υπάρχουν παράγοντες που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα».

Μιλώντας για τον Ιβάν Σαββίδη, ο Αριστείδης Φωκάς είπε ότι «θέλει εδώ και 5 χρόνια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμάει» λέγοντας επίσης ότι «ένας μοναχικός καβαλάρης δεν θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο».

Στην ερώτηση τέλος αν όσα υποστηρίζει αποτελούν απόψεις του κόμματός του ο κ. Φωκάς απάντησε ότι «αυτές οι απόψεις είναι του φιλάθλου που νιώθει την αδικία για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο» προσθέτοντας ότι «το 90% των φιλάθλων έχει την ίδια άποψη».



Ερώτηση Λαζαρίδη των ΑΝΕΛ

«Είμαστε η μόνη χώρα που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέρουμε ποια ομάδα θα το πάρει. Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη ομάδα έπαιρνε τους αγώνες και αυτό το έχουμε ζήσει όλοι οι Μακεδόνες στο πετσί μας. Οι ομάδες επάνω έπρεπε να αντιμετωπίσουν και την αντίπαλη ομάδα και τον διαιτητή. Τώρα, επί δικής σας υπουργίας, δεν χρειάζεται καν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο να παίξουν. Μετά την περσινή τιμωρία ο ΠΑΟΚ ερχόταν και έμπαινε σε άδειο γήπεδο να παίξει», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης από τους ΑΝΕΛ.

Και συνέχισε: «Θα έπρεπε να απολογηθείτε και καλείστε να απολογηθείτε. Έπαιξε ο ΠΑΟΚ όλο τον πρώτο γύρο χωρίς φιλάθλους στην Τούμπα. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Προηγούνταν στο πρωτάθλημα και έρχεται η ομάδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα και παραβιάζοντας τα πάντα έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν άφησε τον γιατρό να εξετάσει τον υποτιθέμενο τραυματία, δεν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -και μετά από παραπομπή του γιατρού του αγώνα- ο φερόμενος ως τραυματίας στο δημόσιο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης, αλλά πήγε με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται η ομάδα του Ολυμπιακού. Και αντί να τιμωρηθεί αυτός που παραβίασε τους κανόνες, τιμωρείται η ομάδα του ΠΑΟΚ. Πώς θέλετε να νιώθει ο λαός της Μακεδονίας;

Προσέξτε, γιατί αν δεν τιμωρηθεί αυτός που παραβίασε τον ΚΑΠ, υπάρχει κακό προηγούμενο και θα το παραβιάσει κι άλλος, όπως έγινε και με την ΑΕΚ. Μόλις η ΑΕΚ είδε ότι έφαγε το γκολ και θα το χάσει το παιχνίδι, είπαν οι παίκτες της ΑΕΚ «φοβόμαστε» και «δεν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο». Αντί να κληθούν αυτοί να απολογηθούν, καλείται ο ΠΑΟΚ να απολογηθεί.

Κακλαμάνης: Δεν θα κάνουμε τη Βουλή Τούμπα.

Λαζαρίδης (προς Βασιλειάδη): Να μην κάνετε δηλώσεις, γιατί κάνατε δηλώσεις μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, γιατί οι δηλώσεις σας ταυτίστηκαν με την απόφαση που βγήκε μετά από μερικές μέρες.

Βασιλειάδης: Το τελευταίο σχόλιο ήταν εμετικό και άθλιο, κ. Λαζαρίδη. Τι είπα μετά τα γεγονότα; Ότι εξαιτίας ενός ανεγκέφαλου, ενός βλάκα, μία ομάδα κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα. Για πείτε μου, διαφωνείτε με αυτό; Δώστε του βραβείο. Εδώ πέρα δεν είμαστε για να χαϊδεύουμε αυτιά. Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει. Θυμάστε για ποιο λόγο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ; Μήπως έπρεπε να δώσουμε βραβείο ανδρείας; Η ομοσπονδία έχει πειθαρχικά όργανα, τα πειθαρχικά όργανα έχουν τακτικούς δικαστές. Δεν κρίνω εγώ, ούτε εσείς, κ. Λαζαρίδη. Και απ' ό,τι φαίνεται, ευτυχώς.

Λαζαρίδης (δευτερολογία): Καταφέρατε μέσα σε λίγες μέρες να θεωρήσετε ότι υπεύθυνος για όλη την κακοδαιμονία του ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ. Τι είναι αυτό που προστατεύει τις ομάδες των Αθηνών και έχει καταδικάσει τις ομάδες της Μακεδονίας να εκπροσωπούνται από κάποιον τον οποίον προσπαθεί το αθηνοκεντρικό σύστημα να τον πλήξει βάναυσα; Μιλήσατε σκληρά απέναντί μου. Προσέξτε, γιατί επί υπουργίας δικής σας ταυτίζεστε εσείς με τις μελανότερες σελίδες του ποδοσφαίρου στη Μακεδονία. Καταντήσατε τη Μακεδονία να εκπροσωπείται μόνο από μία ομάδα και προσπαθείτε να πλήξετε κι αυτή. Τόσο πολύ φοβάται το αθηνοκεντρικό σύστημα τις ομάδες της Μακεδονίας; Τέτοιες προοπτικές διχάζουν την Ελλάδα και δεν την ενώνουν.

Βασιλειάδης: Αποφασίστε. Είμαι κατά του ΠΑΟΚ ή είμαι υπέρ του ΠΑΟΚ; Όσα είπατε τα θεωρώ παραληρηματικά και δεν απαντάω. Εγώ δεν σκοπεύω να χαϊδέψω αυτιά. Δεν υποστήριξα ποτέ ότι για την κακοδαιμονία του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίει ο ΠΑΟΚ -προφανώς και δεν φταίει ο ΠΑΟΚ. Και δεν μπορείτε να μου λέτε ότι στα δικά μου χρόνια όλες αυτές οι υποθέσεις που αράχνιαζαν δεν πήραν τον δρόμο τους και δεν αποδόθηκαν κατηγορίες. Επί των ημερών μου, κ. Λαζαρίδη, μπήκε ο αθλητικός νόμος στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Επί των ημερών μου έσπασε η ΚΕΔ από την ομοσπονδία.
Να μη λαϊκίζουμε, περισσότερο ζημιά κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή έπρεπε όλοι να δείχνουμε με το δάχτυλο τους υπαίτιους της κακοδαιμονίας του ποδοσφαίρου, που είναι όλοι αυτοί οι οποίοι αφορούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και να ζητούμε και να απαιτούμε από αυτούς τις ελάχιστες δεσμεύσεις για να προχωρήσουμε μπροστά. Γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς εξαιτίας των συμπεριφορών, των πράξεων και των παραλείψεών τους.
Άλλο να μιλάμε γενικά κι άλλο να μιλάμε ειδικά. Μη βαφτίσουμε το κρέας ψάρι. Δεν μπορώ να κρίνω τις δικαστικές αποφάσεις, ούτε είμαι δικαστής να βάλω τα περιστατικά κάτω και να βγάλω εγώ τη δικαστική απόφαση. Να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Αν λειτουργούμε εμείς σαν χούλιγκαν, τα παιδάκια τι θα κάνουν;