27 Απριλίου 2018

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ! Στον «προθάλαμο» της ΝΔ ο Κατσιαντώνης

[Που είναι το διαφορετικό ρε Κυριάκο; Ότι μαζεύεις ότι σαβούρα φεύγει από αλλού; Αυτούς τους κακομοίρηδες του Μητρώου τι τους τρέχατε για συνεντεύξεις και σεμινάρια; Για να φυτέψετε μπροστά τους στις εκλογές, έναν σαλτιμπάγκο από άλλο κόμμα; Και με τι θράσος θα ζητήσεις από βουλευτή να σου παραδώσει την έδρα όταν γίνεις κυβέρνηση και σου φύγει κάποιος; Για τον συγκεκριμένο, και μόνο ότι κατέβηκε υποψήφιος με τον Λεβέντη τα λέει όλα... τα άλλα "υπήρξε πολιτειακός βουλευτής του Νιου Χαμσάιρ" είναι να 'χαμε να λέγαμε... Έχετε υπόψη σας ότι ο αδερφός του συγκεκριμένου συνελήφθη πέρσι στις ΗΠΑ για φοροδιαφυγή 400.000$ σε επιχείρησε στην οποία ήταν μέτοχος και ο εδώ τύπος... ]

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του ανεξάρτητου βουλευτή

Η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη από την Ένωση Κεντρώων τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία, που θα αυξήσει έτσι την κοινοβουλευτική της δύναμη σε 77 βουλευτές. Η προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία, την οποία πρώτα είχαν αποκαλύψει τα parapolitika.gr δεν αναμένεται κατά πληροφορίες να γίνει άμεσα, αλλά στο προσεχές διάστημα.

Ακολουθώντας το "μοντέλο" της ένταξης της Κατερίνας Μάρκου, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Λαρίσης θα ζητήσει ο ίδιος, σε συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, την ένταξή του στη γαλάζια παράταξη και θα ακολουθήσουν τα τυπικά και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης, που τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον κ. Μητσοτάκη, έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ το 1978 κι έχει σπουδάσει στο Νιου Χαμσάιρ πολιτική επιστήμη και ιστορία, ενώ έχει διατελέσει πολιτειακός βουλευτής στο Νιου Χαμσάιρ στο παρελθόν. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/ston-prothalamo-tis-nd-katsiantonis