18 Ιουνίου 2018

Νίκος Ρωμανός: Ο άνθρωπος που ξεφτίλισε τον Καμμένο

Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένα νέο παιδί που μπήκε πρόσφατα στην πολιτική αρένα.

Πετυχημένος επιχειρηματίας, με καλές σπουδές και καθαρά επιχειρήματα.

Πολύ γρήγορα ανέλαβε να διαχειριστεί τα social media της Ν.Δ. κατορθώνοντας να κάνει τη διαφορά, καθιστώντας τη Ν.Δ. πρωταγωνίστρια σε έναν πολύ απαιτητικό περιβάλλον.

Ο Νίκος Ρωμανός προχθές το βράδυ είχε την τιμητική του. Ό,τι δεν κατάφεραν όλοι μαζί με τις ομιλίες τους στη Βουλή, το κατάφερε μόνος του μέσω του τουίτερ. Να εκθέσει τον Π.Καμμένο.

Τι όμως συνέβη;

Την ώρα που ξεκινούσε να μιλά ο αρχηγός της Ν.Δ., ο Πάνος Καμμένος αντί να καθίσει να τον ακούσει, σηκώθηκε και έφυγε. Είχε πριν επιτεθεί στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο κόμμα του με βαρύτατες ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Δικαίως διαμαρτυρήθηκε γι αυτό ο Αρχηγός της Ν.Δ. στον πρόεδρο της βουλής, ο οποίος προκειμένου να τον δικαιολογήσει, ανέφερε ότι ο κ Καμμένος πήγε στην τουαλέτα.

Όμως η αλήθεια δεν ήταν αυτή. Η αλήθεια ήταν ότι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε βγει εκτός Βουλής για να καπνίσει και για να πιει τα ποτά του.

Αυτή ακριβώς τη στιγμή απαθανάτισε ο Νίκος Ρωμανός και με μια ανάρτησή του όπου εμφάνισε τον Π.Καμμένο να καπνίζει και να πίνει ουίσκι, κατάφερε να εκθέσει τον αρχηγό των ΑΝΕΛ και να κάνει viral την ανάρτησή του σε ολόκληρο στο διαδίκτυο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει κατορθώσει κάτι αντίστοιχο ο Νίκος Ρωμανός. Γι αυτό και έχει μπεί στο στόχαστρο των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και των πληρωμένων δημοσιογραφικών του εξαπτέρυγων που έχουν βαλθεί να του κάμψουν το ηθικό.

Όχι μόνο δεν τα έχουν καταφέρει, αλλά ούτε καν ακούμπησαν!

http://thepresident.gr