16 Αυγούστου 2018

Η συλλογή αυτοκινήτων του “King of Instagram” Dan Bilzerian (video)

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Αμερικανό play-boy και βασιλιά των social media, Dan Brandom Bilzerian, γνωστό σε όλους ως “King of Instagram ή αλλιώς Blitz”. Πρόσφατα ακούσαμε για αυτόν και τον είδαμε να καλοπερνάει στα κλαμπ της Μυκόνου με συντροφιά δεκάδες γνωστά και μη, καυτά μοντέλα. Τον έχουμε δει σε φωτογραφίες με ωραίες παρουσίες, σε απίστευτα τοπία, ακριβά σπίτια, private Jet και Yacht, να αλωνίζει την γη όλη. Ας δούμε λίγα πράγματα για τη ζωή του και τη συλλογή αυτοκινήτων του, που φτάνει σε αξία τα 5 εκατ. δολάρια.



Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1980, στην Tampa της Florida στην Αμερική. Είναι κάτοχος μίας βίλας στην περιοχή του Las Vegas, μίας βίλας στην California την οποία έχει με leasing, και κάτοικος στο Bel Air του Los Angeles, στο νέο του απόκτημα αξίας 250.000.000 $.



Πατέρας του είναι ο “Αρμένικης καταγωγής” βετεράνος του Αμερικανικού στρατού, και μέτοχος ενός ραδιοφωνικού σταθμού που διατηρούσε με συναδέλφους του από τον πόλεμο στο Βιετνάμ, στην περιοχή Tampa Bay WPLP, Paul Alec Bilzerian. Μηνύθηκε από τους συνέταιρος του και δέχτηκε το πρόστιμο από το αμερικανικό δικαστήριο των 62.000.000 $, τα οποία έχει πλέον αποπληρώσει, και συνεχίζει την ζωή του κανονικά.



(Μύκονος 2018)





Ο Dan Bilzerian μέχρι την ηλικία των 32, είχε υποστεί ήδη τρία καρδιακά επεισόδια, αυτό όμως δεν τον έκανε να το βάλει κάτω. Σήμερα ο Blitz υπολογίζεται πως βγάζει πάνω από 50.000.000$ ετησίως, μόνο από το πόκερ. Η “καθαρή” περιουσία του ξεπερνάει τα 150.000.000 και κατέχει την 28η θέση πιο πλούσιου άντρα της Αμερικής. Λατρεύει τα sports, δεν χάνει ευκαιρία στους προσωπικούς του λογαριασμούς ιδιαίτερα στο Instagram, να δείχνει την αγάπη του για τα extreme sports σε βουνά θάλασσα και χιόνι.




Φυσικά τον τίτλο “King of Instagram” δεν τον διεκδικεί άδικα, καθώς έχει την 1η θέση παγκοσμίως του πιο διάσημου άντρα στον κόσμο στα social media, με τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram να έχει ξεπεράσει τους 23 εκατομμύρια Followers. Ο Blitz διατηρεί onlineshop το www.spreadshirt.com/ στο οποίο πουλάει μπλούζες – φούτερ – τσάντες δικών του σχεδίων και αυτό είναι μόνο μία από τις πολλές επαγγελματικές του δραστηριότητες.



Πέρα από τα sports, τις ωραίες γυναίκες, τα ταξίδια και τα όπλα, ο Blitz είναι ένας γνήσιος Petrolhead, και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από την επιλογή του στα αυτοκίνητα ξεκάθαρα! Μία τόσο έντονη προσωπικότητα με ένα τόσο “βαρύ πορτοφόλι” δεν θα μπορούσε να έχει κάτι λιγότερο στο γκαράζ του, από μία συλλογή αυτοκινήτων αξίας 5.000.000 $.



Ας ξεκινήσουμε..

Η συλλογή ξεκινάει με ένα πανέμορφο κλασικό και κτηνώδες Cobra του 1965.
To AC Shelby Cobra 427 των 2.000.000 $ στολίζει το γκαράζ του Blitz, σημειωτέο πως είναι και βελτιωμένο σε σχέση με την αρχική του έκδοση.



Η συλλογή συνεχίζετε με ένα Ford Munstang του 1967, γνωστό σε πολλούς ως Eleanor, από την ταινία 60 seconds.



Σειρά έχει μία Lamborghini Averntador των 400.000 $



Το επόμενο όχημα θυμίζει αυτοκίνητο που φτιάχτηκε για περίπτωση zombie apocalypse. Πρόκειται για μία mercedes G63 AMG 6×6 by Brabus. (η φωτογραφία τα λέει όλα)..



Η επόμενη εξίσου εντυπωσιακή επιλογή του Blitz είναι μία Chevrolet Corvette ZR1



Για πιο καθημερινή χρήση ο Blitz έχει επιλέξει μία Bentley Flying Spur αξίας 200.000 $



Ένα πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο επίσης είναι το Porsche Carrera GT, το οποίο έχει στην κατοχή του..



Η συλλογή κλείνει φυσικά με δύο Ferrari, μία Spyder F430 και μία California..
Η California με βάση την πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram, είναι και το πιο πρόσφατο απόκτημα του..




Τέλος, στην κατοχή του ο Dan Bilzerian “Blitz” έχει και ένα private Jet, συγκεκριμένα ένα Gulfstream G-IV N-701 DB κατασκευή του 1987, το οποίο το αγόρασε το 2014 έναντι του ποσού των 6.000.000 $



Αλλά και ένα private Yacht αξίας 60.000.000



Δείτε το βίντεο που ακολουθεί..


Του Κώστα Τρακουσέλλη
NewsAuto.gr