11 Οκτωβρίου 2018

Διαλύονται οι ΑΝΕΛ - Σφοδρή επίθεση Παπαχριστόπουλου στον Τοσουνίδη

Ακόμη ένα επεισόδιο στο φαιδρό σήριαλ του εσωτερικού μπάχαλου που επικρατεί στους ΑΝΕΛ παίχτηκε σήμερα το πρωί στην εκμπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Εκεί όπου ο, βρισκόμενος ένα βήμα πριν την προσχώρηση του στον ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτης των ΑΝΕΛ Παπαχριστόπουλος επιτέθηκε με σκαιότατους χαρακτηρισμούς κατά του εκπροσώπου του κόμματος Τοσουνίδη.

"Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Τοσουνίδης και αν έκανε λάθος και το διόρθωσε, ξέρω ένα πράγμα και μιλάω για τον εαυτό μου.

Πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς και της μιντιακής δικτατορίας, των Offshore και των οικονομικών παραδείσων, δεν θέλω να ονοματίσω κανέναν, ο Παπαχριστόπουλος και όχι μόνο, δεν συμπλέει.

Παλέψαμε για αυτά τα πράγματα για 3,5 χρόνια και δεν τα πετάμε. Αν ο κ. Τοσουνίδης έκανε λάθος ή όχι μου είναι αδιάφορο.

Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε και καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός" δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Το ενδεχόμενο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να στηρίξουν πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας, είχε αφήσει ανοιχτό υπό όρους ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας για το Σκοπιανό το βράδυ της Τρίτης, στην ΕΡΤ.

«Εάν ξεκάθαρα η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώσει ότι δεν παραχωρεί όνομα την επόμενη ημέρα, εάν θα είναι αυτός κυβερνήτης της χώρας τότε, ανοίγει συζήτηση που μπορούμε να συζητήσουμε», είχε αναφέρει ο Θεόδωρος Τοσουνίδης.