17 Οκτωβρίου 2018

Ο Κοτζιάς απειλεί τον Τσίπρα με αποκαλύψεις (εικόνα)

Αιχμές κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και υπουργών της κυβέρνησης άφησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε ανάρτησή του στο Twitter, λίγη ώρα μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Ο Νίκος Κοτζιάς σηκώνει τους τόνους και αφήνει να εννοηθεί πως πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σημειώνοντας μάλιστα ότι «έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις»

Η ανάρτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών δείχνει πως είναι αποφασισμένος για όλα αν και τις τελικές του αποφάσεις θα τις λάβει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Από την ανάρτησή του φαίνεται πως είναι απόλυτα δυσαρεστημένος από τη στάση του Αλέξη Τσίπρα και θεωρεί πως τον άδειασε όπως τον άδειασαν και υπουργοί που έλαβαν θέση ή απέφυγαν να τοποθετηθούν στο υπουργικό.

«Έρχεται η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό τις επιλογές του και κατόπιν εγώ τις δικές μου», έγραψε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

«Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος», πρόσθεσε ο Νίκος Κοτζιάς.

Δείτε το αιχμηρό tweet του Νίκου Κοτζιά: