10 Οκτωβρίου 2018

ΚΛΑΜΑ! ΟPEN TV: Μετά το λογότυπο τι; Η παράλογη απαίτηση του Ιβάν Σαββίδη που έχει προκαλέσει αναστάτωση στο κανάλι

Μετά τις παρεμβάσεις του Ιβάν Σαββίδη στο λογότυπο του Open TV και στις αλλαγές στα χρώματα, οι υπεύθυνοι του νέου καναλιού έρχονται αντιμέτωποι με ακόμη μια απαγόρευσή του που παρόμοια δεν έχει ξαναγνωρίσει η ελληνική τηλεόραση.

Ηταν κρυφό μυστικό των ανθρώπων της τηλεόρασης για παράδειγμα ότι η Ρούλα Κορομηλά απεχθανόταν το μωβ χρώμα και απαγόρευε στους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω τους να το φοράνε ή επίσης δεν ήθελε να βλέπει παπαγάλους. Αλλά αυτό απέχει παρά σάνγκας από την απαγόρευση που έχει επιβάλλει ολόκληρος καναλάρχης θέτοντας ως απαράβατο κανόνα να μην υπάρχει πουθενά ούτε σε ρούχα αλλά ούτε και σε σκηνικά των εκπομπών τα χρώματα κίτρινο, κόκκινο, πράσινο γιατί του θυμίζουν την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Σε διαφορετική περίπτωση όσοι το πράξουν θα υποστούν και τις συνέπειες, προειδοποίησε στην πρόσφατη συνάντηση με τα στελέχη του καναλιού που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, στο κανάλι επικρατεί αναβρασμός γιατί κάτι τέτοιο ναι μεν μπορεί να γίνει στα σκηνικά, αλλά στα ρούχα των δημοσιογράφων και των παρουσιαστών δεν είναι και τόσο εφικτό κι ακόμα είναι δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει κάποια στιγμή που το λάθος θα συμβεί.