Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΥπΠροΠο για Ριχάρδο: Η ΕΛΑΣ κινήθηκε με τις οδηγίες των εισαγγελέωνΠηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  ανέφεραν ότι για την πρόοδο της δικογραφίας για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμοδίων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα και διαδικασία σε όλα τα στάδια

Δυσαρέσκεια επικρατεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του τηλε-ενεχυροδανειστή Ριχάρδου. Επισήμως, η Κατεχάκη δεν κάνει κανένα σχόλιο για τις κινήσεις της Δικαιοσύνης, ωστόσο, πηγές του υπουργείου   ανέφεραν ότι για την πρόοδο της δικογραφίας υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμοδίων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα και διαδικασία σε όλα τα στάδια.

Οι ίδιες πηγές, μάλιστα, ανέφεραν ότι η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά το πράσινο φως των εισαγγελέων, οι οποίοι προηγουμένως ενημερώθηκαν για το σύνολο του προανακριτικού υλικού της δικογραφίας, συγχαίροντας μάλιστα τόσο οι ίδιοι, όσο και η αρμόδια ανακρίτρια τους αστυνομικούς για τον άρτιο χειρισμό της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου