25 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Καλά ρε αλήτες, διαδηλώνετε για τη Μακεδονία στη Μελβούρνη χωρίς να ρωτήσετε το Ζουγανέλη;

Ντροπή, τίποτα άλλο.
Στη Μελβούρνη οι Έλληνες κάνουν αγώνα για τη Μακεδονία.

Σε πανικό το Μαξίμου από το φιάσκο της Novartis, στήνει και άλλες «γκιλοτίνες»

Έρχονται νέες διώξεις για τα δάνεια των κομμάτων και των εκδοτών

Πανικόβλητο το σύστημα του Μαξίμου από την εξέλιξη του σκανδάλου της NOVARTIS, επιχειρεί να αυξήσει την ποσότητα μπόχας και δυσοσμίας με νέες υποθέσεις.


Μπράβο στις γυναίκες! Και είναι και 8! (βίντεο)


Οκτώ γυναίκες από το Γυναικόκαστρο Κιλκίς ένωσαν τις δυνάμεις τους και προχώρησαν στην ίδρυση ομάδας

Γεωργιάδης επιμένει για Τσίπρα: Ακριβότερα τα φάρμακα στα νοσοκομεία – Το έκανε χωρίς λόγο ή τα πήρε;

Λίγα 24ωρα μετά το βαρύτατο «κατηγορώ» του Αδωνι Γεωργιάδη κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Σκουρή.


Γερμανικός Τύπος: Ελληνικές οι κατσίκες, Αλβανοί οι βοσκοί

Οι Αλβανοί μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα τη δεκαετία του '90 και συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά
Ένα ρεπορτάζ από την Ήπειρο που εστιάζει στους Αλβανούς μετανάστες που εισέρχονταν αθρόα στην Ελλάδα τη δεκαετία του '90 μετά την πτώση του κομμουνισμού και συνεχίζουν να εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες και με λίγα χρήματα, φιλοξενεί η ιστοσελίδα της γερμανικής ραδιοφωνίας DLF.


Η ΝΔ για τις δηλώσεις Γιλντιρίμ: Πρέπει να μας βρει όλους απέναντι

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του τούρκου Πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ για την Ελλάδα και την Κύπρο.


Η συντρόφισσα Ράνια είχε βάλει τους συνεργάτες της να ψάχνουν τρόπο να παίρνει επίδομα ενοικίου

Σάλος από την αποκάλυψη ότι το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης παίρνει €12.000 τον χρόνο κρατική επιδότηση για να νοικιάζει διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ενώ το 2015 είχε €450.000 εισόδημα, καταθέσεις που προσεγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ, επενδύσεις που ξεπερνούν τα $3 εκατ. και διαθέτει πολυτελή βίλα στη Σύρο, διαμέρισμα στη Γλυφάδα και τις ΗΠΑ

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΑΜΟΛΥΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ! Άπλυτοι με τρικάκια και πανό έξω από σπίτι του Λουκά Παπαδήμου [εικόνες & βίντεο]

Ομάδα αντιεξουσιαστών βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Η ομάδα πέταξε τρικάκια και ανήρτησε πανό πάνω έξω από το σπίτι του κ. Παπαδήμου με αφορμή την απεργία πείνας του φυλακισμένου Κωνσταντίνου Γιατζόγλου.


ΝΔ για Βαξεβάνη: Ξεπέρασε κάθε όριο, καλούμε τους ενοίκους του Μαξίμου να τον μαζέψουν γιατί τους εκθέτει πια απροκάλυπτα

Την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, που οδήγησε στη μήνυση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζουν πηγές της ΝΔ.


Το μυστικό ταξίδι του Εμίρη του Κατάρ στην Αθήνα- Αυτή είναι η σουίτα των 12.000 ευρώ (τη βραδιά) που έμεινε [εικόνες]

Μυστική επίσκεψη που περιελάμβανε όλα τα κομφόρ πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα ο εμίρης του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι.

Πέρασε και… δεν ακούμπησε η αναβάθμιση της Moody’s

Αδιάφορη αποδείχθηκε για την εγχώρια χρηματαγορά η κατά τα άλλα ξαφνική και μεθοδευμένη αναβάθμιση της Ελλάδας από τη Moody's κατά 2 κλίμακες σε Β3.

Το ΒΙΝΤΕΟ της επίθεσης των άπλυτων-Novartis Hellas: Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα

Το βίντεο της επίθεσης του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Novartis αναρτήθηκε πριν από λίγο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Το ΣΔΟΕ έκανε «ντου» σε μνημόσυνα – Έψαχναν αποδείξεις και για τα κόλλυβα!

Εφοδος του ΣΔΟΕ σε κηδείες

Ζεστά… έχει πάρει το κυνήγι της φοροδιαφυγής στα Χανιά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Μήνυση Σαμαρά κατά Βαξεβάνη -Ζητά να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία-Κρύβεται το φερέφωνο του Τσίπρα


Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε σήμερα το μεσημέρι, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Επιμένει ο Σκοπιανός πρωθυπουργός στο θέμα της ταυτότητας

Την πεποίθηση του ότι θα βρεθεί λύση με την Ελλάδα η οποία θα είναι αξιοπρεπής και δεν θα προσβάλλει την ταυτότητα του «μακεδονικού λαού», ούτε όμως θα προσβάλλει και την ταυτότητα ενός τμήματος των Ελλήνων, εξέφρασε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ σε δημοσιογράφους.


Επίθεση αγνώστων με 4 τραυματίες σε στέκι στο Κερατσίνι

Επεισόδια με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκαν στις 7 το απόγευμα στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Φαβέλα, στην οδό Ναυάρχου Βότση 11 στον Πειραιά.


Θέμος: Ο βίος και η προδοσία του Αλέξη Κουκούλα

Γιατί άραγε τα ξένα Αφεντικά του Τσίπρα σπεύδουν και τον ξεμπροστιάζουν, τον εξευτελίζουν και τον ξεκουκουλώνουν πάνω που κοντεύει να τελειώσει μυστικά κάθε βρώμικη δουλειά που του έχουν αναθέσει; Ενώ, π.χ., υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται με τα Σκόπια, η κυρία Μέρκελ επιλέγει να υποδεχθεί επιδεικτικά και με όλες τις τιμές τον Ζάεφ, αποκαλώντας τον «Μακεδόνα πρωθυπουργό», έτσι για να δείξει ότι η ιστορία έχει λήξει. Οτι το Μαξίμου έχει προσυμφωνήσει, ότι δεν έθεσε ποτέ ουσιαστικά τα «αλυτρωτικά» του σκοπιανού συντάγματος και ότι ο Κοτζιάς παριστάνει πως δίνει σκληρές μάχες με τον καθρέφτη του. Αρα ο Τσίπρας παρέδωσε το Ονομα μυστικά. Την προδοσία την έκανε προσωπικά ο Αλέξης ο Κουκούλας.


ΒΙΝΤΕΟ-Έλα ντε; Όσοι κυβερνάγατε το 2016-7 δεν παίρνατε χαμπάρι τίποτα;


Προσπαθούμε να θυμηθούμε ποιος ήταν Πρωθυπουργός το 2016 που η Novartis λάδωνε γιατρούς. Μήπως θυμάται ο Πολάκης ή δεν πήρε χαμπάρι τίποτα;

Κω/λου για Καρανίκα: «Χρυσοπληρωμένος τενεκές του Τσίπρα»

Τον χαρακτηρίζει «τρομαγμένο κράχτη», εύχεται «περαστικά» και καταλήγει: «Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες»
Σε πολύ σκληρό ύφος ήρθε πάλι μέσω facebook η απάντηση της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου στα όσα της πρόσαψε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας για τους πλειστηριασμούς.

ΚΥΣΕΑ: Σύγχυση με τον αριθμό των υποπρογραμμάτων που εγκρίθηκαν

Η έγκριση τεσσάρων εξοπλιστικών υποπρογραμμάτων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, εγκρίθηκαν χθες και ανακοινώθηκαν μετά από την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, που συνήλθε υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χθες το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, την επομένη της επιστροφής του από τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως που έλαβε σημαντική απόφαση υποστηρίξεως της Ελλάδος και της Κύπρου, έναντι της τουρκικής προκλητικότητος στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ.


Μητσοτάκης και βουλευτές έβαλαν "τρίποντα" για καλό σκοπό - ΒΙΝΤΕΟ


Σε αγώνα μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Μεταμόρφωσης χθες το απόγευμα συμμετείχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΜΟΝΟ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! Γιλντιρίμ: Μπορούμε να εξουδετερώσουμε κάθε απειλή

Νέες πειλές κατά της Ελλάδας και της Κύπρου εξαπέλυσε το μεσημέρι της Κυριακής ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, μετά μάλιστα τις προκλητικές ενέργειες τις Άγκυρας εντός του οικοπέδου 3 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης αλλά και στα όσα υποστήριξε ο λεγόμενος υπουργός Οικονομικών και Ενέργειας στα κατεχόμενα, Οζντίλ Ναμί.

Μηταφίδης: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουν το Σύνταγμά τους οι Σκοπιανοί

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουν το Σύνταγμά τους οι Σκοπιανοί, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.


ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ! Αυτός που κυριολεκτικά τρέχει τον Τσίπρα στο Μαξίμου!

Διάδρομο έχει τοποθετήσει στο μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα «Real News» o Αλέξης Τσίπρας...

Σκοπιανός πανεπιστημιακός: Από πάντα υπήρχε το φαντασιακό με τον Μέγα Αλέξανδρο

Ημερίδα με θέμα το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ και τίτλο «Μακεδονικό: …η σήμερον ως αύριον ή ως χθες;», που διοργάνωσε το ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς, διεξήχθη χθες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.


Τα δέκα ψέματα των μαρτύρων της Novartis που κατέρρευσαν

Δέκα ψέματα κατέρρευσαν μέσα σε λίγες ώρες και με πολλά στοιχεία από τα πολιτικά πρόσωπα που βρέθηκαν στο στόχαστρο της κυβέρνησης με αιχμή την υπόθεση Novartis.


Πρετεντέρης: Ένα βρώμικο 18

"Θα δοκιμάσουν τα πάντα. Θα επινοήσουν τα πάντα. Θα καταγγείλουν τα πάντα" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Το ΒΙΝΤΕΟ για τη νυχτερινή Αθήνα που έγινε viral - Τι λέει ο δημιουργός του

Viral έχει γίνει το εντυπωσιακό βίντεο για τη νυχτερινή Αθήνα που δημιούργησε ο βραβευμένος φωτογράφος Αλέξανδρος Μαραγκός.

Το μικρού μήκους φιλμ «City of Athens - A Portrait of a Changing Metropolis», έχει μια σειρά από hyperlapse, timelapse και drivelapse, δείχνοντας πλάνα τόσο από τους δρόμους της πόλης όσο και από ψηλά.


Η ΚΟΤΑ ο Καρανίκας έκραξε την Κω/λου για τις ακυρώσεις πλειστηριασμών και μετά από λίγο κατέβασε την ανάρτηση


Μόνο λίγες ώρες κράτησε η επανάστασή του...

Με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου «τα έβαλε» αυτή τη φορά ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, έστω και για κάποιες ώρες.

Ο Νίκος Καρανίκας, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κατηγορούσε την πρώην πρόεδρο της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, διότι αντιμάχεται την κυβέρνηση στο μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών.

ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ο Π@ΡΔΗ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ! Τσιρώνης: «Ναι» στην καλλιέργεια κάνναβης στο μπαλκόνι, υπό όρους


Λίγες μέρες πριν το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση της καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης έρθει στην ολομέλεια για να ψηφιστεί ο Γιάννης Τσιρώνης προτείνει την απελευθέρωση γενικώς της χρήσης κάνναβης, αλλά και την ιδιοκαλλιέργεια υπό όρους.


ΕΙΠΕ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ! Νέα επίθεση του Πολάκη κατά του Άδωνι: Ήταν σκληρός και τον φώναζαν Βιτάμ...

Νέα επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης μέσω Facebook, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Η ΝΔ λέει όχι στην πόλωση και τη λάσπη -Ο Μητσοτάκης ξεκινάει επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα

Από τη Μάνδρα, όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 100 ημέρες μετά τη φονική πλημμύρα, ξεκινά νέα σειρά επισκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ακούσει από τους πολίτες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


MasterChef - Αποχώρηση με κλάματα και βρισιές - BINTEO

Η Γωγώ Κωστάκη ήταν τελικά η παίκτρια που αποχώρησε χθες από το MasterChef. Η 26χρονη Γωγώ λίγο έλειψε πάντως να κάνει την έκπληξη και να βγάλει εκτός τον Τιμολέοντα. Η διαγωνιζόμενη ετοίμασε μόνο τέσσερα από τα πέντε πιάτα και αυτό ήταν που της στοίχισε στην τελική βαθμολογία.


Κίνα: Πρόεδρος... για πάντα ο Σι Ζινπίνγκ -Προωθούν συνταγματική αναθεώρηση

Το κυβερνών Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να παραμείνει στην εξουσία ο πρόεδρος Σι Ζινπίνγκ επ' αόριστον, καταθέτοντας πρόταση να καταργηθεί από το Σύνταγμα το άρθρο που δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να υπηρετήσει μέχρι δύο προεδρικές θητείες.


Εκβιάζουν οι Τουρκοκύπριοι: Συνδιαχείριση ή πάγωμα των γεωτρήσεων

Η Τουρκία θα μπορούσε να παρέμβει και να εμποδίσει τις γεωτρήσεις σε όλη την κυπριακή ΑΟΖ, απειλούν οι Τουρκοκύπριοι.

Ο Οζντίλ Ναμί, υπουργός Οικονομικών και Ενέργειας του ψευδοκράτους έθεσε το, ουσιαστικά εκβιαστικό, δίλημμα, σε συνέντευξή του: ή συνδιαχείριση του φυσικού αερίου, ή πάγωμα των γεωτρήσεων μέχρι τη λύση του Κυπριακού.


Κικίλιας: «Σταλινική στρατηγική εμπνευσμένη από τις περίφημες Δίκες της Μόσχας η υπόθεση Novartis»

Την εκτίμηση πως η προκλητικότητα της Τουρκίας τροφοδοτείται από την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση της κυβέρνησης εκφράζει ο Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας τον υπουργό Εξωτερικών πως ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση.


Δικηγόροι: Ο «κρυφός» μάρτυρας προσβάλει τα ανθρώπινα δικαιώματα, παραβιάζει τις αρχές δίκαιης δίκης

Παρέμβαση για την υπόθεση Novartis έκανε η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Σε ανακοίνωση τονίζεται ότι είναι διαφορετικό ζήτημα η προστασία του μάρτυρα που κινδυνεύει αποδεδειγμένα, από την προστασία του «κρυφού» μάρτυρα, που κάνει καταθέσεις ανέλεγκτα, χωρίς δυνατότητα ελέγχου της αξιοπιστίας του.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! Ηurriyet: Σχεδιασμένη προβοκάτσια των ελληνοκυπρίων στην ΑΟΖ για να πάνε το θέμα στη σύνοδο της ΕΕ

Για «σχεδιασμένη προβοκάτσια» των ελληνοκυπρίων σε περιοχή "ανοιχτά της τουρκοκυπριακής δημοκρατίας"» κάνει λόγο την Κυριακή η εφημερίδα Hurriyet με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της.

Ενας χρόνος μετά την τραγωδία με την Porsche -Η διαθήκη του Βακάκη και οι απαιτήσεις Πατμάνογλου

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο από το τραγικό δυστύχημα με την Porsche στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους κι ένα αγοράκι 3 ετών.


ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΔΙΑ! Βουνό οφειλών ύψους 2,63 δισ. ευρώ από τους ιδιοκτήτες ακινήτων

του Κωστή Πλάντζου

Την οικονομική δυσπραγία των ιδιοκτητών ακινήτων αποκαλύπτουν τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, σύμφωνα με τα οποία εκατοντάδες χιλιάδες χρωστούν και δεν πληρώνουν στην Εφορία τον ΕΝΦΙΑ μιας ολόκληρης χρονιάς.


Ξανά βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια -Επιθέσεις εναντίον των ΜΑΤ σε δύο «φάσεις»

Συνεπείς στο «ραντεβού» τους ήταν για ένα ακόμη βράδυ οι άγνωστοι που κάνουν επιθέσεις στις αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή των Εξαρχείων.


ΒΙΝΤΕΟ-'ΝΤΑΞ' ΤΟ 'ΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Ο Ρουβίκωνας έσπασε τη Novartis για αλληλεγγύη σε Άδωνι-Σαμαρά

Ακόμα και ο Ρουβίκωνας δηλώνει την αντίθεσή του στους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες, εκφράζοντας παράλληλα «αμέριστη αλληλεγγύη» στα «άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση Νovartis μέσω ανώνυμων μαρτύρων»

Ετσι θα είναι το casino resort στο Ελληνικό -Τι θα περιλαμβάνει, ποιος κολοσσός το «χτυπάει» [εικόνες]Φωτογραφία: ceasars.com

Στην Eπιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) ανατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η διενέργεια του διεθνούς διαγωνισμού για τη χορήγηση άδειας καζίνο στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

ΓΙΩΡΓΑΚΗ KOYNIOYNTAI TA ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ-Δήλωση-παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου -Τι λέει για Novartis, κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία

Ηχηρό μήνυμα σε μια περίοδο οξύτατης πολιτικής αντιπαράθεσης έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.


Με αποδοκιμασίες και σφυρίγματα υποδέχθηκαν τον Μακρόν οι Γάλλοι αγρότες

Έχασε την ψυχραιμία του ο Γάλλος πρόεδρος στην πρώτη επίσκεψη που έκανε στο Διεθνές Αγροτικό Σαλόνι του Παρισιού

Εκατοντάδες αγρότες και ακτιβιστές υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον Εμμανουέλ Μακρόν στο Διεθνές Αγροτικό Σαλόνι του Παρισιού.


Πρωτοσέλιδα Κυριακής 25-02-2018

Δείτε τα: