09 Ιανουαρίου 2019

Συνέβη και αυτό - Γονείς στη Ρόδο κάνουν ασφαλιστικά μέτρα κατά των τριών παιδιών τους

Eνώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων θα συζητηθεί την 14η Ιανουαρίου 2019 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων γονέων κατά 3 παιδιών τους.

Οι γονείς, που έχουν εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή από τον Αύγουστο του 2018 αιτούνται να απαγορευθεί στα 3 παιδιά τους να προσβάλλουν την προσωπικότητά τους και ειδικότερα να απέχουν από κάθε είδους εξυβριστική και απειλητική συμπεριφορά εναντίον τους, δια ζώσης ή με οποιοδήποτε τρόπο (τηλεφωνικά ή με κάθε άλλο μέσο επικοινωνίας), καθώς και από κάθε ανάρτηση στο διαδίκτυο σχολίων με προσβλητικό και εξυβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο καθώς και να τους προσεγγίζουν σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων!!

Οι αιτούντες τυγχάνουν σύζυγοι, ενώ και οι τρεις των καθ’ ων είναι ενήλικα παιδιά τους, μεταξύ άλλων πέντε παιδιών τους.

Στις 15 Ιουνίου 2017 απεβίωσε στη Ρόδο το πέμπτο από τα παιδιά τους, με αιτία θανάτου τον σακχαρώδη διαβήτη.

Από τον χρόνο του θανάτου του και μετά, όπως υποστηρίζουν οι γονείς, τα τρία παιδιά τους έχουν στραφεί εναντίον τους, καταλογίζοντάς τους διαρκώς δήθεν ευθύνες για τον θάνατο του παιδιού και αδελφού τους.

Ειδικότερα, σε κάθε συνάντησή τους, με αυτούς, τόσο κατά τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο, όσο και μετά, στην κηδεία του, στα μνημόσυνα ή ακόμα και σε τυχαίες τους συναντήσεις, διαρκώς απευθύνονταν απρεπώς εναντίον τους.
Μάλιστα από την επόμενη μέρα της κηδείας, όπως υποστηρίζουν, τους απαγόρευσαν εντελώς να επισκέπτονται το μνήμα του παιδιού τους και όσες φορές έτυχε να τους πετύχουν εκεί, διατείνονται ότι τους έβρισαν χυδαία, στη συνέχεια τους έδιωξαν με τη βία.

Τα περιστατικά αυτά των προπηλακισμών και των εξυβρίσεων, όπως υποστηρίζουν, κατέληξαν τόσο συχνά και τόσο έντονα, ώστε ο πρώτος να αναγκαστεί να υποβάλει εναντίον τους ήδη τρεις μηνύσεις για τα αδικήματα της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της απειλής.

Παρά την υποβολή όμως των ως άνω μηνύσεων, και παρά την προσπάθειά τους να αποφεύγουν με κάθε τρόπο την επαφή τους όπως υποστηρίζουν τους καθυβρίζουν και τους συκοφαντούν διαρκώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, αμέσως μετά το θάνατο του παιδιού, η πρώτη από τους καθ’ ων, όπως υποστηρίζουν, άρχισε να κοινοποιεί αναρτήσεις στις οποίες καθύβριζε τον πατέρα της.
Στις περισσότερες από αυτές, εμφανίζονται φωτογραφίες του παιδιού πλαισιωμένες με υβριστικά σχόλια.

Η μια κόρη τους με το που έλαβε γνώση του περιεχομένου της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων των γονέων τους προχώρησε στην υποβολή μήνυσης εις βάρος τους για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τα παιδιά αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδουν οι γονείς τους ενώ διατείνονται ότι υπάρχουν ευθύνες για τον θάνατο του αδελφού τους.

Πηγή: dimokratiki.gr