Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Κατακραυγή στο Twitter για το «νυφούλα» του Καμμένου και τους ΣΥΡΙΖΑίους που το κατάπιαν αμάσητοΟργή εναντίον του υπουργού Άμυνας για το προσβλητικό και σεξιστικό σχόλιο - Διαμαρτυρίες και για τη στάση του προεδρεύοντος στη συνεδρίαση της Βουλής, καθώς και των στελεχών ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Αποκαλώντας «νυφούλα» τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Ποταμιού, Γιώργο Αμυρά ο Πάνος Καμμένος ξεσήκωσε την οργή δεκάδων Ελλήνων που τον κατέκριναν μέσω Twitter. Με μία και μόνη λέξη που χρησιμοποίησε σε παρέμβασή του, ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να ερεθίσει τα ηθικά και δημοκρατικά αντανακλαστικά σχεδόν των πάντων. Το «σχεδόν» εξαιρεί φυσικά τα στελέχη και τους υποστηρικτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίοι εποίησαν τη νήσσαν, τηρώντας εκκωφαντική σιγή ιχθύος για την απρέπεια του υπουργού Άμυνας, ηγέτη των ΑΝΕΛ κ.λπ. Για την ιστορία η φραστική παρεκτροπή του κ. Καμμένου ακούστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια συζήτησης περί της τροπολογίας για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16.  Και για την ακρίβεια, ο διάλογος που διαμείφθηκε είχε ως εξής:

O διάλογος είχε ως εξής:

  • Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί.
  • Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.
  • Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.
  • Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε…
  • Αμυράς: Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
  • Καμμένος: Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως.
Ακολουθούν μερικά από τα οργίλα tweet για το «νυφούλα»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου