22 Μαρτίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Να μη με ταυτίζει ο Παπαδάκης με τον Πολάκη-Εγώ κερνάω και πορτοκαλάδα τους συνδικαλιστές

Τη δυσαρέσκειά του για την ταύτισή του, από τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον αναπλ. υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, εξαιτίας του εκρηκτικού τους χαρακτήρα, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν εμπλέκει ποτέ οικογένειες στην πολιτική διαμάχη και ως υπουργός είχε την πόρτα του υπουργείου Υγείας πάντα ανοιχτό στους συνδικαλιστές.

«Εάν έχω δώσει την εντύπωση ότι ταυτίζομαι με τον κ. Πολάκη, που μπορεί να την έχω δώσει και κάποιους ανθρώπους, αυτό δε με εκφράζει καθόλου. Πρώτον και κυριότερον, εγώ μπορεί να κάνω και τσακωμούς και να ανεβάζω τους τόνους και απ' όλα, αλλά δεν θα με δείτε ποτέ να εμπλέκω τις οικογένειες των πολιτικών μου αντιπάλων  στην πολιτική διαμάχη. Η μία αυτή η σκηνή που υπάρχει να είμαι έξαλλος με τον κ. Πολάκη στη Βουλή είναι όταν κατηγόρησε την οικογένειά μου», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης στην τηλεόραση του Αντ1.

«Άκουγα σήμερα τους συνδικαλιστές του υπουργείου Υγείας που τους ρώτησαν στο Σκάι, "επι Γεωργιάδη μπαίνατε στο υπουργείο Υγείας;" Ένας να βρεθεί να πει ότι επί υπουργίας μου ήρθε κάτω και ζήτησε να με δει κι εγώ του έκλεισα την πόρτα, όπως είδαμε εχτές να κάνει ο κ. Πολάκης. Εγώ μια φορά τους κέρασα και πορτοκαλάδα, που είχαν έρθει στο υπουργείο με καύσωνα, με 40 βαθμούς, μη τυχόν και τους πειράξει ο ήλιος. Όχι, να τους κλείσω την πόρτα», συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Θα ήθελα, λοιπόν, να ξεκαθαρίσω ότι δε θα ήθελα να έχω καμία ταύτιση όσον αφορά στην πολιτική μου συμπεριφορά με τον κ. Πολάκη, πλήν του εκρηκτικού μου χαρακτήρα, πολλές φορές, που προσπαθώ να τον ελαττώσω, στο μέτρο του δυνατού», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή: Reader.gr

Να σημειωθεί ότι χθες στο Twitter είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον γνωστό περιπτερά Παπαδάκη ο οποίος τον ταύτισε με τον κάφρο Πολάκη