24 Μαΐου 2019

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ! Οργή στην Κολομβία για την γυμνή blogger που «βεβήλωσε» ιερή λίμνη

Αυτό που εξόργισε τους Κολομβιανούς ήταν η κίνηση της blogger να φωτογραφηθεί γυμνή - κρύβωντας με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία - στα νερά της λίμνης Paramo de San Turban

Για «βεβήλωση» μιας ιερής λίμνης στην Κολομβία κατηγορείται η blogger Τατιάνα Ρέις.

Αυτό που εξόργισε τους Κολομβιανούς ήταν η κίνηση της Ρέις να φωτογραφηθεί γυμνή - κρύβωντας με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία - στα νερά της λίμνης Paramo de San Turban.

«Δεν σεβάστηκε το σημείο και φωτογραφήθηκε μόνο για να γίνει διάσημη» υποστήριξε ο επικεφαλής του οργανισμού που είναι επιφορτισμένος με την προστασία της επίμαχης περιοχής.

«Καταδικάζουμε το περιστατικό γιατί αυτά είναι ιερά εδάφη για όλους εμάς εδώ και η κίνησή της δείχνει έλλειψη σεβασμού για το φυσικό περιβάλλον που προσπαθούμε να προστατέψουμε» σχολίασε ο ίδιος.







Η Ρέγιες δέχθηκε την κρίτικη και περιβαλλοντολόγων που τονίζουν ότι η είσοδος στα νερά δεν επιτρέπεται για το φόβο μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Η ίδια η Ρέγιες μιλώντας σε δημοσιογράφους εξήγησε ότι επισκέπτεται τέτοιες περιοχές για να βγάλει γυμνές φωτογραφίες επειδή είναι «φυσιολάτρης γυμνιστής» υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να μολύνει τα νερά αλλά αντίθετα ήθελε να προβάλει την περιοχή.


«Δεν πιστεύω ότι πέντε ή δέκα λεπτά μέσα στο νερό θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στο οικοσύστημα. Ήταν μια ημέρα με φίλους, κάναμε μια βουτιά και αυτό ήταν όλο» είπε χαρακτηριστικά η Ρέγιες.