24 Μαΐου 2019

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα την Κυριακή θα είναι μπλε»-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ LIVE

Από τη Θεσσαλονίκη κλείνει την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλάει αυτή την ώρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση από τη Θεσσαλονίκη δύο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές.

«Πολίτες της Θεσσαλονίκης, Περήφανοι Μακεδόνες, η Θεσσαλονίκη σήμερα μίλησε, η Μακεδονία μίλησε. Οι Έλληνες παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους. Την Κυριακή θα γράψουμε όλες και όλοι μαζί τη δική μας ξεχωριστή ιστορία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Θεσσαλονίκη.

Εικόνα από το συγκεντρωμένο πλήθος στη Θεσσαλονίκη πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Κλείνω εδώ στη Θεσσαλονίκη μια μακρά πορεία που κράτησε κάτι παραπάνω από 3 χρόνια. Πήγα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Συνάντησα χιλιάδες Έλληνες. Είδα στα μάτια τους την απογοήτευση για τα χρόνια που χάθηκαν στην κρίση. Είδα και την αποφασιστικότητα να στηρίξουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια» τόνισε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε πως «παίρνω δύναμη από την αγάπη σας και υπόσχομαι να την ανταποδώσω με ευθύνη, αλήθεια, με δουλειά, με αποτέλεσμα για όλες τις Ελληνίδες, για όλους τους Έλληνες» και πρόσθεσε: «Πρώτα απ' όλα ο αγώνας που δίνουμε είναι για τη νεολαία . Είναι για να έχετε ένα μέλλον καλύτερο».

Παρόντες Σαμαράς, Καραμανλής, Τζιτζικώστας

Παρών στο σημείο της συγκέντρωσης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς. Στη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη παραβρίσκεται και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας που είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με ελληνικές σημαίες προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελευταία ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Δείτε live την ομιλία: