26 Ιουνίου 2019

Αμερικανή δημοσιογράφος αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με μια λέξη στα ελληνικά-ΒΙΝΤΕΟ

Δεν σκοπεύει να επαναπαυθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον τίτλο του MVP. Ο μπασκετμπολίστας των Μπακς θέλει να τα... σαρώσει όλα στο NBA.

Το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι το μόνο που αντηχεί σε ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο από το πρωί της Τρίτης (ώρα Ελλάδος), όταν και του απονεμήθηκε το βραβείο του MVP του NBA. Ο Ελληνας αθλητής μίλησε στην τηλεόραση της ομάδας του, των Μπακς και δήλωσε πως συνεχίζει τη σκληρή δουλειά.

«Η σκληρή δουλειά που απέδωσε. Δεν είναι μόνο τα έξι χρόνια εδώ στους Μπακς. Ξεκίνησε όταν ήμουν μόλις 12 ετών και έπιασα μπάλα του μπάσκετ και δόξα τω θεώ είχα υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου που με πίστεψαν. Πιστεύω κι εγώ στον εαυτό μου» είπε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Στόχος το μεγάλο τρόπαιο, λέει ο Αντετοκούνμπο

«Αυτό το βραβείο είναι μόνο η αρχή. Το εννοώ αυτό. Θέλω να γίνομαι καλύτερος, ατομικά και ελπίζω να βοηθήσω και την ομάδα μου να γίνει καλύτερη. Στα χρόνια που θα έρθουν μπορούμε να φέρουμε το "μεγάλο τρόπαιο" σπίτι» αναφέρει στη συνέχεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak στη συνέχεια ευχαρίστησε συμπαίκτες και συνεργάτες του στους Μπακς. «Χρειάζεται περισσότερους από έναν ανθρώπους για να κερδίσει μια ομάδα 60 αγώνες, δεν θα το είχα καταφέρει μόνος μου» είπε.

Ο Αντετοκούνμπο πλέκει το εγκώμιο του Μάικ Μπουντενχόλζερ

«Ηρθε στην ομάδα, μας έμαθε πως να κερδίζουμε. Δικαιωματικά πήρε τον τίτλο του «προπονητή της χρονιάς». Εχουμε την ίδια προσέγγιση στη ζωή, πάντα να γινόμαστε καλύτεροι» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον προπονητή της ομάδας του, Μάικ Μπουντενχόλζερ, που ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ωστόσο, δεν θέλει να επαναπαυτεί. «Θα ήταν καλύτερα να πηγαίναμε στους τελικούς, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό το βραβείο με παρακινεί να συνεχίσω», λέει.

«Το πιστεύεις ή όχι, μετά τον λόγο σκεφτόμουν πότε μπορώ να βρεθώ στο γυμναστήριο. Γιατί θέλω να είμαι σε αυτή τη θέση και του χρόνου», σημειώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που βάζει στόχο τους τελικούς και το πρωτάθλημα του NBA. «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το μεγάλο τρόπαιο, το Λάρι Ο’Μπράιεν. Θα χρειαστεί χρόνο, μέρα με τη μέρα, αυτό κάνω όλη μου τη ζωή».

«Αξιος» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Κλείνοντας η δημοσιογράφος των Μπακς προσφώνησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με το επίθετο «άξιος» στα ελληνικά, αναφέροντας πως έχει ακούσει πως είναι ο τρόπος των Ελλήνων να αποκαλούν όσους τα έχουν καταφέρει. Ο Ελληνας αθλητής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της, τονίζοντας πως συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε τη λέξη και στους γάμους.