22 Σεπτεμβρίου 2019

Ταϊλανδέζικη «κουζίνα» για Σκουρλέτη και Τσακαλώτο με «μενού» τις επεισοδιακές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως είναι οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ και ενώ μαίνεται η εσωκομματική αντιπαράθεση ενόψει του συνεδρίου που αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2020.

Μια αντιπαράθεση που τις τελευταίες ημέρες «θέριεψε» εκ νέου, παρά την απόπειρα του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να επιβάλλει ανακωχή.

Όπως δημοσιεύει το Newpost.gr, σε αυτό το πλαίσιο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος – κύριος εκφραστής των επικρίσεων κατά του Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του, και σημαίνον στέλεχος της ομάδας των 53- εθεάθη να τρώει παρέα με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και αποδέκτη αρκετών επιθέσεων από τους «προεδρικούς» Πάνο Σκουρλέτη, στο ταϊλανδέζικο εστιατόριο Buba Bistrot Exotique.

Το τι συζητείται δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.

Ωστόσο, με δεδομένες τις αιχμές κατά της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αφήσει κατά καιρούς, αλλά και των επικρίσεων που έχουν διατυπώσει στα σχέδια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν στα σκαριά ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του, μπορεί κανείς να πιθανολογήσει με σχετική ασφάλεια αναφορικά με το «μενού» της συνάντησης.