10 Δεκεμβρίου 2019

Με τριψήφιο υπουργικό τηλέφωνο και o Σαμαράς

Ενδεικτικό της άριστης σχέσης που διατηρεί ο πρωθυπουργός με τον Α. Σαμαρά

Η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Σύμφωνα μ’ αυτήν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται στην λίστα των προσώπων που διαθέτουν τριψήφιο (κυβερνητικό) τηλέφωνο. Πρόκειται για ένα προνόμιο που διαθέτουν οι υπουργοί και οι γενικοί γραμματείς.

Ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου, έκρινε σκόπιμο να δοθεί η σχετική δυνατότητα – παροχή και τον Μεσσήνιο πολιτικό, προκειμένου να βρίσκεται σε μεγαλύτερη αμεσότητα με τον κορμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει επίσης το πολύ καλό επίπεδο της σχέσης που διατηρεί ο πρωθυπουργός με τον προκάτοχό του στην ηγεσία του κόμματος.

Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με τους υπουργούς, χρησιμοποιεί και μάλιστα τακτικά το τριψήφιο, για να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το αίτημα για την ένταξη του κ. Σαμαρά, στην λίστα των δικαιούχων για τριψήφιο, κατατέθηκε από τον ίδιο, με τις περισσότερες πιθανότητες ωστόσο να συνηγορούν προς αυτή την εκδοχή.

Γιάννης Κουρτάκης
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ