14 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αρχισαν τα γλέντια για ΚαραπαπαΣάββες... το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης[Φυσικά αυτά δεν αφορούν τον Σαββίδη που μετά το περιστατικό με το όπλο δεν πάει ούτε στη σουίτα του να δει αγώνες, κάτι που θα μπορούσε να κάνει αφού η απαγόρευση εισόδου αφορά σε αγωνιστικό χώρο ή αποδυτήρια... αφορούν όμως τα καλά παιδιά του Ολυμπιακού που βάζουν τον αυτοφοράκια κυρ Σάββα να βρίζει και σαν κότες λένε μετά πως δεν τον ξέρουν ή τον Μαρινάκη που προχθές πάλι πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο και ε'ιδαμε όλοι τι κόκκινη έδειξε ο χ@στης διαιτητής στο 2ο ημίχρονο...]

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στην Τούμπα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την Super League.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι εκτός από την καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα θα υπάρξει και άλλη μία ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων. Σε αυτήν θα γίνει προσπάθεια εκτός των άλλων να χαμηλώσουν οι τόνοι ώστε να μην υπάρξει κλίμα έντασης που θα προσδώσει περισσότερη στην ήδη αυξημένη αντιπαλότητα.

Σήμερα κυκλοφόρησε ένα έγγραφο που έστειλε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σε ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με το οποίο ζητά να ενημερωθεί επίσημα για το αν υπάρχει οποιοδήποτε πειθαρχικό ή διοικητικό μέτρο σε βάρος του Ιβάν και του Γιώργου Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ και των Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά και Σάββα Θεοδωρίδη "που να απαγορεύει την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και σε θετική περίπτωση, ποιες οι συνέπειες της απαγόρευσης όσον αφορά την είσοδό τους ή μη σε αθλητικές εγκαταστάσεις".

Αφορμή για το παραπάνω αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ήταν όσα έγιναν στο αντίστοιχο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν και απαγορεύτηκε η είσοδος στα αποδυτήρια της Τούμπας του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, στον οποίο έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και δεν δικαιούται να σουλατσάρει σε αποδυτήρια και αγωνιστικούς χώρους κάτι που κάνει στο κράτος του Καραϊκάκης.