08 Απριλίου 2020

📺O Φέντερερ κάλεσε τον Αντετοκούνμπο (μεταξύ άλλων) σε challenge που έγινε γρήγορα viral [βίντεο]

Σε ένα ξεχωριστό challenge, κάλεσε διασημότητες του παγκόσμιου αθλητισμού ο Ρότζερ Φέντερερ, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Από την στιγμή που δραστηριότητα δεν υπάρχει λόγω κορωνοϊού, ο Φέντερερ βρήκε... παιχνίδι στο σπίτι του, όπου χτυπάει με ακρίβεια το μπαλάκι σε έναν τοίχο, από απόσταση αναπνοής. Μία άσκηση που μπορεί να μοιάζει εύκολη, αλλά μόνο εύκολη δεν είναι όπως αποδείχθηκε.

Ο Ελβετός θρύλος του τένις, κάλεσε μεταξύ άλλων να δοκιμάσουν αυτό το τρικ, τους Αντετοκούνμπο, Ζινεντίν Ζιντάν, Σερένα Γουίλιαμς, Τόνι Κρόος, Τομ Μπρέιντι, Λιονέλ Μέσι, Μπιλ Γκέιτς, Χιου Τζάκμαν, Κιλιάν Εμπαπέ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Στεφ Κάρι, Λιούις Χάμιλτον, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, αλλά και την Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roger Federer (@rogerfederer) στις


Το challenge του μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral, καθώς εκατοντάδες χρήστες των σόσιαλ ανέβασαν βιντεάκια και τα ανάρτησαν στον τοίχο του Φέντερερ, ο οποίος μάλιστα απαντούσε σε αρκετά από αυτά. Προς το παρόν πάντως, ο Αντετοκούνμπο... δεν έχει απαντήσει στο challenge του Φέντερερ, αλλά δεν αποκλείεται να το δοκιμάσει, τώρα που δεν έχει προπονήσεις...