Σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο της Μπάγερν Μονάχου για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και με τον πλέον επίσημο τρόπο, μέσω της Bundesliga.
Στο πλαίσιο αυτό, οι Βαυαροί από σήμερα θα εγκλειστούν σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή του Ούντερσλισχαϊμ και εκεί θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους ώστε να έχουν τον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας εν όψει της ερχόμενης εβδομάδας που αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/5) την Ουνιόν Βερολίνου.
Der Bayern-Tross ist gerade eingetroffen zur Quarantäne im Infinity-Hotel in Unterschleißheim - mit zwei Bussen und vielen Masken... pic.twitter.com/D8rHWT1VZS— Heiko Niedderer (@itstheicebird) May 10, 2020
Βέβαια, η δυσκολία της καραντίνας δεν είναι ίδια για όλους, καθώς η Μπάγερν Μονάχου έχει όλη την άνεση να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας, επιστρατεύοντας μάλιστα δύο πούλμαν για τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών.
Hansi Flick und sein Trainerteam sowie die jüngeren Spieler steigen aus dem ersten Bus am Quarantäne-Hotel Infinity. pic.twitter.com/k6OlFswhTO— Heiko Niedderer (@itstheicebird) May 10, 2020