23 Σεπτεμβρίου 2020

Πέραμα: Τον έσφαξε και τον έκαψε το βαφτιστήρι της γυναίκας του

Στη σύλληψη ενός 35χρονου που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας ενός 81χρονου, που διαπράχθηκε στις 24-8-2020 στο Πέραμα Αττικής, προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής. Το θύμα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του, μεσημβρινές ώρες της συγκεκριμένης ημέρας , κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στην μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία από τέμνον και νύσσον όργανο. Από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της ασφάλειας, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι 35χρονος ημεδαπός, γνωστός του θύματος.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε εισέλθει στην οικία του 81χρονου με σκοπό την κλοπή. Κατά τη διάρκεια που ερευνούσε την οικία, το θύμα επέστρεψε και ο δράστης τον κτύπησε με μαχαίρι. Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, έβαλε φωτιά στο σπίτι προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του και διέφυγε αφαιρώντας και το προαναφερόμενο όχημα.