23 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ😲😲Είναι επίσημο: Τέλος ο «Uncle Ben’s» από τις συσκευασίες - Μετονομάζεται σε Ben’s Original

Οι νέες συσκευασίες, χωρίς την εμβληματική εικόνα του μαύρου αγρότη, θα αρχίσουν να φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων το 2021

Αλλάζει και επισήμως ονομασία το γνωστό ρύζι UNCLE BEN’S αφού η Mars Food ανακοίνωσε σήμερα πως θα μετονομάζεται σε Ben’s Original™. Η είδηση είχε κυκλοφορήσει από τον περασμένο Ιούνιο αλλά σήμερα επισημοποιήθηκε τόσο το όνομα όσο και η αφαίρεση της εικόνας του εμβληματικού μαύρου αγρότη που χρησιμοποιείται από τη δεκαετία του 1940 και όπως αναφέρει θα προχωρήσει σε μια πιο δίκαιη απεικόνιση.



Όπως αναφέρει η εταιρεία σκοπός είναι να δημιουργήσει ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή της να παράγει το καλύτερο ρύζι στον κόσμο.

«Το τελευταίο διάστημα, έχουμε ακούσει χιλιάδες καταναλωτές, τους συνεργάτες μας και άλλους ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο», δήλωσε η Fiona Dawson, Global President Mars Food, Multisales και Global Customers. «Κατανοούμε τις ανισότητες που πιθανά σχετίζονταν με το όνομα και το πρόσωπο του brand στην προηγούμενη μορφή του, και όπως ανακοινώσαμε τον Ιούνιο, δεσμευτήκαμε να αλλάξουμε».



Το brand δεν αλλάζει απλώς το όνομα και την εικόνα του. Αναλαμβάνει επίσης δράση για την ενίσχυση της ενσωμάτωσης και της ισότητας, θέτοντας ένα νέο όραμα: τη δημιουργία ευκαιριών που προσφέρουν σε όλους μια θέση στο τραπέζι.

Εκτός από πολλές άλλες δράσεις στη Greenville του Μισισιπή – όπου το Ben’s Original ™ παράγεται για περισσότερα από 40 χρόνια – η Mars Food αναμένεται να προχωρήσει σε επενδύσεις στην τοπική κοινότητα με στόχο την αντιμετώπιση ζητημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή των Η.Π.Α εδώ και πολλές γενιές. Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών ευκαιριών για περισσότερους από 7.500 μαθητές της περιοχής, καθώς και στην προώθηση της πρόσβασης σε φρέσκα τρόφιμα.

Οι νέες συσκευασίες Ben’s Original™ θα αρχίσουν να φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων το 2021.