04 Ιανουαρίου 2021

📺ΠΛΑΣΙΕ ΤΑΠΕΡ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΗ Ή ΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ😝😝Θεοδωρίδου: Το εμβόλιο της Astrazeneca έχει πλεονεκτήματα

[Τα πλεονεκτήματα που βλέπει η κυρία προφανώς δεν τα βλέπει ο ευρωπαϊκός οργανισμό φαρμάκων που τους έστειλε πίσω το φάκελο με τη σημείωση να διαβιβάσουν περισσότερα στοιχεία. Προφανώς η κυρία όπως οι Μόσιαλοι και οι Δημόπουλοι ενημερώνονται για το πόσο σούπερ ντούπερ είναι το εμβόλιο της «Οξφόρδης» από τα δελτία τύπου της εταιρίας...

Επιπλέον η κυρία είναι αστεία λέγοντας ότι «το εμβόλιο παρέχει προστασία 70% από την πρώτη δόση... επιστήμονες σκέφτονται ότι η δεύτερη δόση μπορεί να δοθεί μέχρι και μετά από 12 εβδομάδες». Καταρχάς αυτό δεν το σκέφτονται οι επιστήμονες αλλά το λέει το MHRA o αγγλικός οργανισμός που το ενέκρινε... και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα!!!!

Το 12 εβδομάδες είναι αποτέλεσμα «διερευνητικής ανάλυσης» από άλλο ένα τραγικό λάθος της εταιρίας (εκτός του λάθους ότι έδωσαν αρχικά μικρή δόση σε κάποιους 40άρηδες και μετά βγήκαν οι Μόσιαλοι να πανηγυρίζουν για 90% αποτελεσματικότητα που τώρα έχουν καταπιεί αμάσητη).

Αρχικά οι δοκιμές ξεκίνησαν με την προοπτική το εμβόλιο να χορηγείται σε μία δόση... στην πορεία είδαν τα χάλια τους και τροποποίησαν το σχήμα σε 2 δόσεις με διαφορά ένα μήνα. Γιαυτό κι αυτοί αν και ξεκίνησαν πρώτοι τις δοκιμές, στα τέλη Νοεμβρίου παρουσίασαν αποτελέσματα από 12.000 δοκιμές ενώ Pfizer και Moderna που άρχισαν εμβολιασμούς τέλη Αυγούστου, παρουσίασαν αποτελέσματα από 30.000 και 40.000 δοκιμές. Στην Αμερική η μελέτη της AstraZeneca προβλέπει δοκιμή σε 20.000 άτομα και θα τελειώσει τους επόμενους μήνες.

Άρα το 12 εβδομάδες προστασία είναι κατα λάθος και αποτέλεσμα «διερευνητκής ανάλυσης» εκ των υστέρων. Οι μελέτες όμως σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτούν προκαθορισμένα κριτήρια και αποτελέσματα και όχι τυχαία ευρήματα και ερμηνείες.

Για να το πω απλά: Μια κανονική μελέτη λέει «κάνουμε αυτό για να βρούμε αυτό» ενώ η «Οξφόρδη» μας λέει «κάναμε μια μαλ@κία και βρήκαμε αυτό άρα ισχύει»... Ακούγοντας αυτό όλοι οι επιστημονες γίνονται καχύποπτοι και ζητούν νέα μελέτη... όλοι εκτός από τον αγγλικό οργανισμό που για τους δικούς του λόγους στήριξης στους εγχώριους σαλτιμπάγκους επιστήμονες έδωσε έγκριση και την κυρία που έχουμε εμείς υπεύθυνη η οποία τη συγκεκριμένη αλχημεία της εταιρίας μας την παρουσιάζει σαν πλεονέκτημα τη στιγμή που άλλοι ζητάνε περεταίρω διερεύνηση.


Γιαυτό εξάλλου και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός ζήτησε επιπλέον πληροφορίες για την έγκριση του εμβολίου της «Οξφόρδης»...

Επιπλέον το ότι η κυρία κόντρα σε όλο τον πλανήτη μας λέει πως το εμβόλιο της «Οξφόρδης» παρασκευάζεται πιο εύκολα από τα εμβόλια των άλλων σε μεγάλες ποσότητες, απλως επισφραγίζει την ασχετίλα της... το εμβόλιο που ο ιός πρέπει να καλλιεργηθεί σε αυγά, να απομονωθεί να εξασθενήσει, να τεμαχιστεί κ.λπ μπορεί να παρασκευαστεί πιο γρήγορα και σε μεγάλες ποσότητες από τα άλλα που φτιάχτηκαν στο κομπιούτερ; Γελάνε κι οι κότες.

Μεγαλύτερη απόδειξη του ποιο εμβόλιο μπορεί να παρασκευαστεί πιο γρήγορα δεν είναι οι σαλτιμπάγκοι της Οξφόρδης που πάνε με τόξα να συναγωνιστούν τους άλλους με τα F-35 και στην προσπάθειά τους αυτή κάνουν απίστευτες ακροβασίες, αλλά η Johnson&Jonhson που επίσης παρασκευάζει συμβατικό εμβόλιο. Η εταιρία αυτή εφαρμόζει το «πρωτοκολο» κατά γράμμα και γιαυτό το εμβόλιό της δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Το ότι δύο εμβόλια ακριβώς ίδιας λογικής και τεχνολογίας (Οξφόρδης-Johnson&Jonhson) έχουν στην εξέλιξή τους απόσταση μηνών δεν θέλει και πολύ για να καταλάβετε γιατί, ότι κι αν σας λέει η κυρία...

Εκτός αν η κυρία τα λέει όλα αυτά (ρισκάροντας την επιστημοσύνης της) προκειμένου να μας διαφημίσει το εμβόλιο για να μην αρχίσει η μουρμούρα...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 60% ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ 95%

Σ αυτή την περίπτωση το κράτος θα ήταν πιο έντιμο να πει:

Ρεμάλια ακούστε με: Γέροι, ευάλωτοι, γιατροί θα κάνουν το καλό εμβόλιο γιατί κινδυνεύουν πιο πολύ, οι υπόλοιποι κάντε το νεράκι της Οξφόρδης και θα σς ανοίξουμε τις εκκλησίες να κάνετε και καν τάμα για να μην αρρωστήσετε

Τότε θα πούμε ΟΚ... αλλά μην προσπαθείτε να μας πουλήσετε το άσπρο για μαύρο]


Στους πέντε λόγους της ανακάλυψης και ταχείας παραγωγής του εμβολίου κατά του κορονοϊού αναφέρθηκε στην ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου

«Το εμβόλιο είναι το επιστημονικό επίτευγμα του 2020», είπε η κα. Θεοδωρίδου. «Έγινε σε λίγους μήνες, σε αντίθεση με άλλα εμβόλια, όπως της ιλαράς, που χρειάστηκαν 10 χρόνια», επισήμανε για να αναφερθεί στη συνέχεια στους πέντε λόγους λέγοντας «οι λόγοι που έγινε αυτό, είναι οι εξής: η εξέλιξη της βιοτεχνολογίας, η εμπειρία από άλλες επιδημίες, η συνεργασία πολλών ερευνητικών ιδρυμάτων, η χρηματοδότηση και ο μεγάλος αριθμός εθελοντών».

«Πάνω από 500.000 εθελοντές έχουν συμβάλει στις μελέτες για ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια», είπε εν συνεχεία η κα. Θεοδωρίδου, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στον μαζικό εμβολιασμό στη χώρα μας, αλλά και στα εμβόλια της Astrazeneca και Moderna.

«Η μεγαλύτερη επιχείρηση μαζικού εμβολιασμού βρίσκεται σε εξέλιξη. Ένας μεγάλος αριθμός εμβολίων, περίπου 4 εκατ. έχουν εφαρμοστεί στις ΗΠΑ. Στην Αγγλία έχουν φτάσει άλλο ένα εκατ. δόσεις, ενώ και στη χώρα μας, ο εμβολιασμός εξελίσσεται κανονικά και προγραμματισμένα. Η αποδοχή του εμβολιασμού έχει υπερνικήσει τη διστακτικότητα», επισήμανε και συνέχισε: «Αναμένουμε και της Moderna και ίσως ακολουθήσει γρήγορα της Astrazeneca, το οποίο έχει ήδη πάρει έγκριση στην Αγγλία».

«Θα πρέπει να πούμε ότι τα ψηλά ποσοστά του εμβολιασμού σε ορισμένες χώρες, έχουν δημιουργηθεί γιατί ορισμένες χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα, είχαν την τόλμη να εφαρμόσουν τα εμβόλια πριν την ολοκλήρωση των μελετών. Το εμβόλιο της Astrazeneca ξεκίνησε στην Αγγλία και ο υπουργός Υγείας το χαρακτήρισε ημέρα θριάμβου. Είναι ένα είδος εξασθενημένου ιού, που προκαλεί την παραγωγή αντισωμάτων και πρωτεΐνης που σκοτώνει τον κορονοϊό», είπε ακόμη η κα. Θεοδωρίδου και κατέληξε: «Το εμβόλιο αυτό, βάσει της αξιολόγησής του, έχει μία αποτελεσματικότητα 70% στην πρώτη του δόση. Οι επιστήμονες σκέφτονται ότι η δεύτερη δόση μπορεί να δοθεί μέχρι και μετά από 12 εβδομάδες. Αυτές οι μετατροπές οφείλονται στην προσπάθεια να εκμεταλλευθούμε τις ιδιαίτερες δυνατότητες κάθε φαρμάκου. Όπως φαίνεται, αυτό το εμβόλιο μπορεί να εμποδίζει και τη μετάδοση του ιού, από ένα εμβολιασμένο άτομο όταν αυτό το άτομο μολύνεται εκ νέου με τον κορονοϊό. Έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα επιπλέον προσόντα: πρώτον, είναι σταθερό στις συνήθεις συνθήκες φύλαξης, δεύτερον, είναι φθηνό και τρίτον, μπορεί να παραχθεί σε τεράστιες ποσότητες, ώστε να καλύψει μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες».