22 Ιουνίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα ο 32χρονος πιλότος-Σε εξέλιξη είναι η απολογία του

Σε εξέλιξη είναι η απολογία του καθ' ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά Αττικής στον 12ο Τακτικό Ανακριτή.

Η διαδικασία ξεκίνησε, αφού ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κατηγορούμενος και αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες καθώς ο πιλότος θα απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Η μεταγωγή του 32χρονου έγινε με αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Πολίτες που βρισκόταν στα δικαστήρια άρχισαν να φωνάζουν μόλις έφτασε ο πιλότος «Τέρας κτήνος. Να σαπίσεις στη φυλακή».

Ο κατηγορούμενος για τον θάνατο της συζύγου του και τη θανάτωση του σκυλιού τους, βρίσκεται σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Θα ζητηθεί από τον δράστη του εγκλήματος να εξιστορήσει την δική του εκδοχή για αυτά που καταγράφονται στην δικογραφία.

Ο 32χρονος καλείται να λογοδοτήσει για δύο κακουργήματα ενώ του καταλογίζονται και δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, είπε ότι ο κατηγορούμενος σκοπεύει απολογούμενος να δώσει κάθε λεπτομέρεια και να εκθέσει στον ανακριτή κάθε στοιχείο της υπόθεσης "στοιχεία που δεν τα έχει πει μέχρι στιγμής" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.