05 Αυγούστου 2022

ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΤΗΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ! Ο Κυριάκος αποκάλυψε ΜΟΝΟΣ του την παρακολούθηση Ανδρουλάκη


Διαβάζω
ΜΑΛ@ΚΙΕΣ από τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter του στυλ:

Η παραίτηση #Δημητριαδης οφείλεται αποκλειστικά στο δημοσιογραφική έρευνα και έλεγχο της εξουσίας από @reporters_gr, @insidestory_gr και @efsyn.
Φανταστείτε τώρα, να υπήρχε ουσιαστική ελευθερία του Τύπου στη χώρα και να μην ήταν η εξαίρεση του κανόνα.

Μαλ@κίες τούμπανα ερευνητική δημοσιογραφία!!!

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι κανείς δεν ήξερε ότι η ΕΥΠ είχε παρακολουθήσει τον Ανδρουλάκη για μερικές μέρες μέχρι που έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!!! Η παρακολούθηση δεν αποκαλύφθηκε ούτε από τον Ανδρουλάκη ούτε από τη συνεδρίαση στην Επιτροπή πριν μερικές μέρες και καμία σχέση το predator που ουρλιάζουν και μπουρδουκλώνουν με την παρακολούθηση Ανδρουλάκη (μέσω συνακρόασης δια της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας) μετά από άδεια εισαγγελέα!

Την αποκάλυψε ο ίδιος ο Μητσοτάκης σήμερα, καρατομώντας τους 2 αστείους που είχε γύρω του!!!

Αν ο Μητσοτάκης ήξερε για την παρακολούθηση και την είχε εγκρίνει γιατί να την αποκαλύψει καρατομώντας τους 2; Θα το έπαιζε τρελός, όλοι θα ασχολούνταν με το predator και άκρη δε θα βγαινε αφού οι μεν θα λέγαν "εσείς στείλατε το λινκ στο SMS" και οι δε θα απαντούσαν "στο στειλε ο πρίγκηπας από τη Νιγηρία μόνο πρόισεχε γιατί στέλνει και μειλ και ζητάει 1000 € προκειμένου να πάρει την περιουσία του που είναι μεικά δις και να σε αποζημιώσει με 100.000€"... και άκρη δε θα βγαινε.

Αντίθετα είναι προφανές ότι οι δύο μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναγκάστηκαν να ενημερώσουν τον Μητσοτάκη ο οποίος τους καρατόμησε για τα παιχνίδια πίσω απ' την πλάτη του...

Συνεπώς ο Κυριάκος δεν έχει ευθύνη ούτε ήξερε... ένα θέμα όμως υπάρχει με το ποιους έχει μαζέψει τριγύρω του στο Μαξίμου... μεγάλο θέμα που τελικά μπορεί και να τον στείλει αδιάβαστο ενώ τα πάει καλά σε οικονομία, λαθρομετανάστευση και εξωτερικά θέματα...