28 Μαρτίου 2023

📺Miami Open: Δύσκολη πρόκριση Τσιτσιπά - Έπεται επικίνδυνη αποστολή με Χατσάνοφ


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε στις λεπτομέρειες τον Κριστιάν Γκαρίν και έκλεισε θέση στη φάση των «16» του Miami Open (ΑΤΡ 1000).

Παρότι δεν έχει βρει ακόμα τον καλό του εαυτό μετά τον τραυματισμό στον ώμο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας λύγισε με 6-3, 4-6, 6-4 τον 26χρονο Χιλιανό (Νο.82) σε 2 ώρες και 3 λεπτά και θα παίξει αύριο (28/3) στον τέταρτο γύρο με τον εξαιρετικό Καρέν Χατσάνοφ, που απέκλεισε με 6-2, 6-4 τον Γίρι Λεχέτσκα. Το θετικό πάντως είναι ότι ο Τσιτσιπάς έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στον 26χρονο Ρώσο (Νο.16), αφού σε έξι αγώνες έχει ισάριθμες νίκες!

Σίγουρα, όμως θα πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα για να κάνει το 7/7, αφού φάνηκε και απέναντι στον Γκαρίν ότι δεν είναι 100% έτοιμος. Η αλήθεια είναι ότι πέρασε σήμερα δύσκολες στιγμές, όμως στο τέλος «μίλησε» η ποιότητά του και απέφυγε το δεύτερο σερί... πρόωρο αντίο.

Προτεραιότητά του παραμένει αυτή τη στιγμή το χώμα, αλλά δεν θα ήταν άσχημο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στο Μαϊάμι, κάτι που φυσικά θα του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση εν όψει του πιο σημαντικού για εκείνον κομματιού της σεζόν...