03 Οκτωβρίου 2023

📺Σβέρκος για Κασσελάκη: Λέει ότι δε θέλει σόου και κάνει πλάνα με φτυαρίσματα - Πολιτικός αρχηγός δεν είναι μόνο να ανεβάζει TikTok


Την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη να επικοινωνήσει - μέχρι στιγμής - μεγαλο μέρος των ενεργειών μέσω των social media, σχολίασε σε τηλεοπτική του παρουσία ο δημοσιογράφος της Αυγής, Νίκος Σβέρκος.

Σύμφωνα με τον κ. Σβέρκο «ο Κασσελάκης λέει ότι δε θέλει σόου και κάνει πλάνα με φτυαρίσματα. Είναι μια επιλογή του κ. Κασσελάκη... Προσπαθεί να κάνει το αδιαμεσολάβητο, να επικοινωνεί με τον κόσμο μέσω social media».

«Τώρα αν θα του βγει... νομίζω ότι αυτό έχει κοντά ποδάρια. Ένας πολιτικός αρχηγός δεν είναι μόνο να κάθεται και να ανεβάζει πράγματα στο TikTok και στο Instagram» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.Παράλληλα, μίλησε και για την επίσκεψη Κασσελάκη στην Κύπρο λέγοντας: «Προσπαθεί να ξεπεράσει το μεγάλο λάθος που είχε κάνει προεκλογικά, οταν είχε μιλήσει για κρατίδιο... Εδειχνε πως ήταν τελείως απροετοίμαστος γι' αυτό το πόστο. Νομίζω πάντως πως έχει πάρει καποια μαθήματα...».

Σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε ο κ. Κασσελάκης με τον Απόστολο Γκλέτσο, τον οποίο ο παρουσιαστής της εκπομπής χαρακτήρισε «εκπρόσωπο της τοξικής αρρενωπότητας στο παρελθόν», ο κ. Σβέρκος είπε: «Μπαίνουμε σε ένα θέμα που έχει να κάνει με την εκφορά πολιτικού λόγου.. ο κ. Κασσελάκης έχει δίπλα του τον κ. Πολάκη, δεν του είναι ξένο όλο αυτό».