30 Ιουλίου 2024

📺ΑΓΓΛΙΔΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ😏🤮Νέος σάλος στην Ιταλία: Τουρίστρια μπήκε τόπλες και έκανε μπάνιο σε σιντριβάνι στη Φλωρεντία [βίντεο]


Μια τουρίστρια προκάλεσε οργή στη Φλωρεντία αφού μπήκε σε ένα σιντριβάνι και κολύμπησε τόπλες προτού καλέσει κι άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Η ξανθιά γυναίκα που μιλούσε αγγλικά μαγνητοσκοπήθηκε να κολυμπά στο σιντριβάνι στην Piazza Santo Spirito της Φλωρεντίας φορώντας μόνο ένα μαύρο εσώρουχο.

Ρώτησε ακόμη και άλλα άτομα που κάθονταν στην άκρη του σιντριβανιού: «Θα μπεις κι εσύ μέσα;», αλλά κανείς δεν φάνηκε να θέλει να της κάνει παρέα μέσα στα θολά νερά.

Αντιδράσεις για την προκλητική τουρίστρια

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο της νυχτερινής της κολύμβησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον λογαριασμό «Welcome to Florence», οι ντόπιοι αντέδρασαν με σφοδρότητα για την τουρίστρια που κολυμπούσε στο σιντριβάνι γυμνή, με έναν να λέει: «Η ντροπή πρέπει να επιστρέψει στη μόδα».

Πολλοί είπαν ότι η συμπεριφορά της γυναίκας ήταν ασέβεια, με κάποιους να αστειεύονται ότι παρόλο που φαινομενικά δεν επιβλήθηκε πρόστιμο για αυτό, πιθανότατα θα αρρωστήσει από το κολύμπι στο βρώμικο νερό.


Αυτό έρχεται μόλις λίγες μέρες αφότου μια άλλη τουρίστρια, της οποίας η εθνικότητα δεν είναι γνωστή, σκαρφάλωσε στο άγαλμα του Βάκχου της Giambologna στην περιοχή Borgo San Jacopo της Φλωρεντίας για να αναπαραστήσει σκηνές σεξ με το διάσημο έργο τέχνης.


«Γιατί οι τουρίστες που έρχονται στο σπίτι μας [χώρα] κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά όταν πάμε στις χώρες τους πρέπει να κάνουμε ό,τι λένε;», σχολίασε ένα άτομο κάτω από το βίντεο της γυναίκας που κολυμπάει μέσα στο σιντριβάνι.

Τώρα οι αξιωματούχοι απαιτούν σκληρή καταστολή «μηδενικής ανοχής» στους ασεβείς παραθεριστές.


«Η Φλωρεντία είναι μια πόλη που δεν κάνει τους επισκέπτες να τη σέβονται. Αυτές οι συνεχείς εκδηλώσεις ασέβειας και αγένειας συμβαίνουν επειδή ο καθένας αισθάνεται ότι δικαιούται να κάνει ό,τι θέλει ατιμώρητα», είπε η Patrizia Asproni από την Confcultura, μια οργάνωση πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η αρχηγός της αστυνομίας Antonella Ranaldi είπε: «Οι τουρίστες είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα μνημεία μας, είτε είναι πρωτότυπα είτε αντίγραφα. Επίσης γιατί αμφιβάλλω ότι αυτή η κυρία, που έχει το φταίξιμο μου, ξέρει τη διαφορά».