01 Οκτωβρίου 2024

📺Γλυφάδα: Νέο βίντεο πριν από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης – Δεχόταν απειλές από την συμμαθήτριά της


Ένα νέο βίντεο, λίγες ημέρες πριν από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης από συνομήλικές της στη Γλυφάδα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ήταν 7 Σεπτεμβρίου, όταν η 14χρονη είχε έναν έντονο καβγά με τις συνομήλικες της. Σύμφωνα με το Mega, το συγκεκριμένο βίντεο είχε εξασφαλίσει η 14χρονη και σκόπευε να καταθέσει στις Αρχές, προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση που δεχόταν.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 10 Σεπτεμβρίου, φέρεται να δέχτηκε απειλητικά μηνύματα από την συμμαθήτριά της, η οποία της ζητούσε να της στείλει το συγκεκριμένο βίντεο και να το διαγράψει από το κινητό της γιατί διαφορετικά «θα την βρουν και θα τη χτυπήσουν», όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Κάτι που συνέβη στις 21 Σεπτεμβρίου, όταν οι ανήλικες ξυλοκόπησαν την 14χρονη με τις σκηνές να καταγράφονται σε βίντεο, που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη. Στις εικόνες διακρινόταν η παρέα των παιδιών να παρακολουθεί με απάθεια την άγρια επίθεση. Η 14χρονη παραμένει σε σοκ, ενώ και τα μέλη της οικογένειάς της φοβούνται για μια νέα επίθεση σε βάρος της.