22 Ιανουαρίου 2009

Η "περίεργη" σιωπή για τον ΠΑΣΟΚο εργοδότη της Κωνσταντίνας Κούνεβα

Φυσικά το "περίεργη" το έχω σε εισαγωγικά. Για εμάς δεν είναι καθόλου περίεργη σιωπή των ΜΜΕ για τον ΠΑΣΟΚο εργοδότη της Κωνσταντίνας Κούνεβα, Νικήτα Οικονομάκη, του οποίου η επιχείρηση απασχολεί νόμιμα 800 εργαζόμενους, και έχει άλλους 1.200 ανασφάλιστους υπαλλήλους, κυρίως μετανάστες, ενώ παράλληλα η σύζυγός του εργάζεται στον ΟΑΕΔ Πειραιά (τα στοιχεία είναι από το σημερινό ΠΟΝΤΙΚΙ).

Τον έρημο τον Μαγγίνα τον "καθάρισαν" εν ριπή οφθαλμού οι "δεξιοί" κι έπεσαν μετά να φάνε το "πτώμα" του τα κοράκια της "αριστεράς".

Όπως επίσης δεν μας κάνει καμιά έκπληξη το ότι πρόεδρος στο σωματείο των εργαζομένων, που δεν σήκωναν κεφάλι μπροστά σε τέτοιον εργοδότη, είναι ο προσωπάρχης της εταιρίας καθαρισμού του Οικονομάκη, Παναγιώτης Τζαβάρας.

Σε όσους έχουν ασθενή μνήμη, να πούμε απλά ότι ο Τζαβάρας είναι ο σύζυγος της αείμνηστης Ρουμπίνης Σταθέα, υπαλλήλου του Υπουργείου Οικονομικών και αναπληρώτρια της Κτηματικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής, που πριν από 5 χρόνια συγκλόνισε την κοινή γνώμη με την αυτοκτονία της, αφού προηγουμένως είχε υπογράψει την αναστολή για κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στην παραλιακή.

Έτσι, για να ξέρουμε ποιοι κάνουν κουμάντο ακόμη, 5 χρόνια μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές...