03 Ιουνίου 2011

Τρικυμία εν κρανίω του Διευθυντή του ΑΠΕ, Μάτσικα

http://images.inews.gr/143/echei-chasei-ti-bala-o-matsikas-sto-ape-opou-na-nai-ton-soutarei-to-idio-to-pasok.jpgΔεν εξηγείται αλλιώς πως το θρεφτάρι Διευθυντής του ΑΠΕ κάνει τον χαζό και εμπλέκει υπαλλήλους και Ταμπακόπουλο στο ότι έχει κάνει το ΑΠΕ κολοχανείο κανονικό... Τι δουλειά έχει βρε άθλιε το τι έκανε ο Ταμπακόπουλος κι ο κάθε Ταμπακόπουλος με το ότι εσύ έχεις κατατρομοκρατήσει τους δύσμοιρους εργαζόμενους που δεν είναι της αρεσκείας σου;

Γιατί χρησιμοποιείς τους ταλαίπωρους δημοσιογράφους σαν ασπίδα προστασίας σου και λες ότι «υπάρχει ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του ΑΠΕ και των εργαζομένων του»; Είδες κανέναν να αναφερθεί στους εργαζόμενους; Γιατί αποπροσανατολίζεις όταν ξέρεις πολύ καλά ότι όλοι καταφέρονται μόνο εναντίον σου και αυτό επειδή μπήκες σαν τραμπούκος πρασινοφρουρός και διέλυσες το μαγαζί κάνοντας το ΠΑΣΟΚικό περίπτερο;

Άσε τα κόλπα και άσε τους εργαζόμενους στη άκρη τους οποίους τους θυμάσαι όποτε σε βολεύει...

Διαβάστε και την ανακοίνωση με την οποία ο μόσχος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους εργαζόμενους σαν ασπίδα και μετακυλίει τις ευθύνες του αλλού:

Απάντηση του γραφείου τύπου του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην επιχειρούμενη ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του κύρους του πρακτορείου και των εργαζομένων του

Από το Γραφείο Τύπου του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων:

«Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μία ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του κύρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ και των εργαζομένων σε αυτό.

Επιχειρείται η σπίλωση της επαγγελματικής ακεραιότητας και της ίδιας της υπόληψης των δημοσιογράφων του με τη διασπορά μέσω blogs συκοφαντικών χαρακτηρισμών.

Ο σκοπός των εμπνευστών αυτής της επίθεσης είναι προφανής: η ακύρωση της προσπάθειας της νέας διοίκησης για την αναβάθμιση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ώστε να καταστεί σύγχρονο, ανταγωνιστικό και κυρίως βιώσιμο με την αξιοποίηση όλων των εργαζομένων σε αυτό.

Τελευταίο θύμα των κύκλων αυτών είναι ο δημοσιογράφος κ. Σπ. Ρέκκας, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προσληφθεί από τον τ. Γενικό Διευθυντή και νυν εκδότη και διευθυντή της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Καρφί» Γ. Ταμπακόπουλο. Η παρουσία του κ. Ρέκκα στο πρακτορείο είναι πλέον καθημερινή για την κάλυψη του τομέα του Αυτοκινήτου.

Όσον αφορά την κάλυψη των δραστηριοτήτων του Δήμου της Αθήνας, είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη δημοσιογραφική λειτουργία, όπως εξάλλου πράττει το ΑΠΕ-ΜΠΕ και για όλους τους Δήμους της χώρας. Κάτι το οποίο συνέβαινε και στο παρελθόν από τον κ. Γ. Ταμπακόπουλο, ο οποίος σημειωτέον διετέλεσε «Διευθυντής» Προγράμματος στο ραδιόφωνο 9,84 του Δήμου Αθηναίων».