03 Ιουνίου 2011

Άπαιχτο ΠΑΣΟΚ!!! Πανηγυρίζει (κι ο Μάτσικας μαζί)... επειδή η απόκλιση απ' τους στόχους είναι σταθερή και όχι αυξανόμενη!!!

http://troktiko.eu/wp-content/uploads/2011/05/autotroktiko_179781_0.jpegΈχουμε ξεφύγει τελείως και ο κόσμος δεν έχει καταλάβει γιατί δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους την κατρακύλα αυτής της Κυβέρνησης που δυστυχώς θα μας παρασύρει όλους:

Με ανακοίνωσή τους Παπακωνσταντίνου και Μάτσικας πανηγυρίζουν επειδή αυξήθηκαν τα ακαθάριστα έσοδα και επειδή τους 3 τελευταίους μήνες η απόκλιση από τους στόχους είναι σταθερή!!!

Και εννοείται ότι την κρατάνε σταθερή με τα γνωστά ΠΑΣΟΚικά λογιστικά τερτίπια:

Δεν αφαιρούν από τα έσοδα τις τεράστιες επιστροφές φόρου που πρέπει να καταβάλλουν αφού το μέτρο των αποδείξεων τους γύρισε μπούμερανγκ!!!

Διαβάστε και την είδηση του ΑΠΕ να σας σηκωθούν οι τρίχες:

Υπ. Οικονομικών: Αύξηση των ακαθάριστων εσόδων του προϋπολογισμού το Μάιο

Αύξηση 4,6% σημείωσαν τα ακαθάριστα έσοδα
του προϋπολογισμού το Μάιο σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αύξηση εμφανίζουν όλες οι κατηγορίες εσόδων ενώ η μεγαλύτερη, που ανέρχονται σε 10%, προέρχεται από τους Ειδικούς Φόρους Κατανάλωσης.

Πάντως το πεντάμηνο, χωρίς να αφαιρεθούν οι μεγάλες επιστροφές φόρου λόγω του νέου μέτρου των αποδείξεων δαπανών, της ευνοϊκής φορολογικής κλίμακας και του συμψηφισμού των χρεών, η απόκλιση των εσόδων από το στόχο ανέρχεται σε 1,3 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών η απόκλιση αυτή είναι σταθερή τους τελευταίους τρείς μήνες.