17 Αυγούστου 2011

Καλοκαίρι Πολιτισμού στον δήμο Βόλβης: Πολιτιστικές και εορταστικές εκδηλώσεις τον Αύγουστο

Πενθήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στη Ν. Μάδυτο από την Τετάρτη 17 έως την Κυριακή 21 Αυγούστου. Στις 17/8 το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μαδύτου θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς.

Στις 18/8 θα χορέψουν 14 χορευτικά τμήματα συλλόγων και σωματείων από όλη τη Β. Ελλάδα. Στις 19/8 θα πραγματοποιηθεί λαϊκή βραδιά στην πλατεία της Ν. Μαδύτου με μουσική, φαγητό και ποτό. Στις 20/8 θα πραγματοποιηθούν αθλοπαιδιές («Πλακούδεια») και θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα του δήμου Μαλγάρων. Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια του πενθημέρου, θα πραγματοποιείται έκθεση βιβλίου.

Στην Ασπροβάλτα, το Σάββατο 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ χορωδιών με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτας, της χορωδίας Ι.Ν. 12 Αποστόλων Ρετζικίου Θεσσαλονίκης, της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχώρας Χαλκιδικής και της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροκάμπου Κιλκίς.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου, στα Λουτρά Απολλωνίας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία- αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη με τον Πασχάλη Τόνιο και τη συμμετοχή της Αναστασίας Νάστια.